Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droidvezérlő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
droidvezérlő 2009.11.27 14:12:31
@Rocko-: Nickje szerint egy lakótelepi Ladás hülyegyerek. :)

Ilyen droidokat szoktam vezérelni,mint az ilyen egykommentes beböfögők....
  Olyat teszek, amiért Magyarországon akasztófa jár egy újságírónak – védelmembe veszem a francia autókat. Gondolom, ezzel rögvest sikerül is megnegyedelnem e cikk olvasóbázisát, hiszen a többség ezzel rögtön át is kattintott a kapcsolódó Belsőség-posztra.…..
István csapdába esett: az Acer netbookjához először nem volt alkatrész, aztán mégis de horribilis áron, ráadásul a prágai garanciális szerviz szerint az LCD még jól össze is van törve, tehát vagy fizet, vagy nem kapja vissza soha. István szerint viszont a futár vagy a zsanér…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
droidvezérlő 2009.11.11 10:25:14
Alapvetően ez inkább a levelezési rovatunkba passzolna, de van egy konkrét oka, hogy a Belsőségre kerül. Nem szeretem, ha fényeznek, pontosabban szeretem, mert hízeleg a hiúságomnak, de hát kinek nem? Viszont nem teszem ki az ablakba.Viszont a levélből idéznék mégis, a fényezős…..
droidvezérlő 2009.11.09 18:18:36
Mivel 1997 óta járok többnyire egy, de minimum kétévente az imolai veteránbörzére, ezért már csak kicsit kocsonyásodik meg a lábam, amikor belépek a kapun. Végigjártam már az imolás börzézés összes kezdeti stációját, ennek hadd fejtsem itt ki röviden a pszichológiáját.…..
A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat. De tényleg. Ez…..
droidvezérlő 2009.10.22 08:04:56
@gertan:
Csak a marha nem kihalófélben levő faj, te nagyokos.