Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asabac

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
asabac 2012.10.04 12:43:05
@Tempus-Anh: Az előre odaadott pénz nem hálapénz, hanem vérlázító sértés! Én a fejéhez vágnám az ilyen anyukának, aki meg van győződve arról, hogy mindenki gyalázatos szemétláda, csak külön pénzért végzi el tisztességesen a dolgát. Valamint arról, hogy neki, családjának mindig több és jobb jár, mint más halandónak.
Van pár polgármesterünk, aki nagyon jól áll, segítsetek, hogy minél gyorsabban megszerezzük a megfelelő mennyiségű kopogtatócetli-mennyiséget. Hozzátok el gyorsan a kitelepülésekre, az ahhoz a kerülethez tartozó kopogtatócédulákat, hogy tudjunk segíteni más kerületekben is!…..
Az alábbi intő Orangeman ellenőrzőjéből származik, a történetet meg személyesen mesélte el nekünk, úgyhogy az idézetes doboz kimarad :) "KEDVES SZÜLŐK! ORANGEMAN RENDSZERESEN HINTÁZIK A SZÉKÉN, ÉS EZZEL KOMOLY VESZÉLYNEK TESZI KI MAGÁT. KÉREM PRÓBÁLJÁK EZT MEGÉR(T)ETNI VELE!" A…..
asabac 2010.04.30 10:42:19
@jabbok: nem lenne szabad léteznie ebben az országban...)), sem a világon olyan embernek, aki az élete problémamentességét valamilyen népcsoport, vallási gyülekezet kiirtásával reméli elérhetni.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
asabac 2010.04.11 09:00:42
@nyílméregbéka: kiegészíthetem a sort:
- Pinha Gábor
Céges sajtóközleményeket ritkán hozunk le az Urbanistán, de ezt talán megbocsájtjátok, mentségemre legyen mondva, hogy a dicsőség korántsem a cégé. Történt ugyanis, hogy a havi 7 millió látogatót vonzó Askmen.com megválasztotta a világ 10 legszebb McDonald’s éttermét, és…..
asabac 2009.10.22 07:42:25
@Álmos: Te hol élsz??? (A Lipótmezőt már bezárták)
Amerikai+újságíró = műveltség ????????????????
??????????????????????????????????????????????