Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biga néni

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassabban baby! Anya megint 2017.06.17 08:34:07
  Egy rendes kislány nem kiabál, nézz a tükörbe, csúnya vagy így dühösen.Egy rendes kislány nem szívja az orrát,és ne grimaszolj, mert úgy maradsz.Egy rendes kislány nem farigcsál botot,hanem összesöpri a forgácsot apa után,egy rendes lány nem csámpázikkifelé fordítsd a cipőd orrát, egy rendes lány…..
2012-ben, tehát már öt éve hangzott el Matolcsy György szájából, hogy meg lehet élni havi 47 ezer forintból. Ezt aztán Zsiga Marcell fideszes politikus fokozta tovább. Most egy másik fideszes, Bánki Erik szólalt meg a témában, aki azt állította: az egymilliós havi fizetés nem számít kirívónak ma…..
Biga néni 2017.03.22 11:53:33
@Brigante: Legyszi ne hasonlitsd össze. Kint joval magasabbak a megelhetes költsegei.

@nemecsekerno_007: a feloszto-kirovo nyugdijrendszer felvaltasara szolgal a magannyugdijpenztari rendszer... oooh, varj... azt megszüntettek, elloptak, soval behintettek FideSSek...:-/
A Siemens szerint évek óta tudomása volt a 4-es metróval kapcsolatos korrupciós sztorikról a magyar ügyészségnek, mégis most ásták elő az ügyet. Ha ez így volt, mire vártak?..
Biga néni 2017.02.09 22:32:16
@Ballib cenzúrázók réme 24: Na persze, ezek a szeplelkek soha nem vadaskodnak bizonyitekok nelkül...
Hanynom kell az egesz bagazstol, mszp-töl dk-n keresztül a fideszig bezarolag:-/
Fiatal és vékony. Ilyen egy ideális modell. Vagy – legyünk reálisak – sovány, olykor kórosan, és gyerek, akár 14-16 éves. Ők vonulnak a kifutókon, ők szerepelnek a magazinok címlapjain. Pedig a divatipar által megcélzott fogyasztók aligha a hozzájuk hasonló lányok. A divat ugyanis pénzbe kerül,…..
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb tévhiteket, amiket nap mint nap próbálok írtani az emberek fejéből. Sajnos amíg inkompetens újságíró lányok két rúzs teszt között az edzésről is írhatnak, addig elég nehéz dolgom lesz. Próbálok szembemenni a Cosmo vonallal, bízom…..
Biga néni 2014.10.12 08:11:27
@Fishi: megtennéd, hogy kifejted ezt bővebben? Mármint, hogyan fogyhat az, aki eü okból nem végezhet nagy intenzitású edzéseket. Konkrétan, ízületek miatt kis intenzitásút se. Az hogyan tudna pár kilót fogyni? Tudnátok vmi jó módszert írni?
A Fizettem.hu-ra több olyan bejelentés is érkezett, amely arról számol be, hogyan lehet megúszni a tömegközlekedési eszközökön a jegyvásárlást, vagy legalábbis hogyan lehet olcsóbban, persze nem legálisan jegyet venni sofőröktől, kalauzoktól, ellenőröktől. Több minta…..
Biga néni 2014.03.22 19:07:13
@abc: NEM, NEM, NEM!!! NEM járt jól senki!!!! Sőt, a Párom kifejezetten rosszul járt!! Pont emiatt!

Elmesélem, hogy jobban megértsd.
1990-1995 között Győr-Bp között ingáztam hetente. A vonat akkoriban egy rakás f*s volt, hamar átálltam buszra. Szép, modern buszok mentek, nyáron légkondival, pénteken és vasárnap 2-3 busz is ment egy időpontban.
1996-2001 között Győr-Veszprém között ingáztam, főként busszal. Itt nem volt olyan hiper-szuper kényelmes, de megjárta.
11 éven keresztül NYOMA NEM VOLT a "zsebre dolgozásnak".
2002-ben találkoztam ezzel a jelenséggel, akkor már nem ingáztam, csak egy családi esemény miatt kellett elugranom Győrbe meg vissza. Annyira meglepődtem, fel sem fogtam, hogy nem kaptam jegyet...
Ezek után sokáig nem utaztunk, majd tavaly tavasszal, mikor az árvíz miatt nem jártak a vonatok, szembesültünk a ténnyel, hogy a Győr-Budapest buszjáratot MEGSZÜNTETTÉK!!!!
(Így a Férjem kénytelen volt Budapestről Székesfehérváron keresztül(!) Győrbe jönni. Elmondásra szerint nem volt túl komfortos. És gyors se...)

Ezek után nekem senki ne mondja, hogy jól jártunk; ABNORMÁLISnak tartom, hogy Győr és Budapest között NINCS közvetlen buszjárat!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mindenki látott már negyvenes nőt vékony végtagokkal, tarisznya fenékkel, sokszor apró mellekkel, miközben tetemes úszógumi díszlik a törzsén körben. A szerencsésebbeknek legalább máshol is erősek, így nem annyira aránytalan…..
Barátnőmmel együtt töltöttük a délelőttöt, és kávézás közben azon elmélkedtünk, hogy mi mindenben változtunk a gimis éveink óta. Felelevenítettük a régi időket, és kutattuk az okokat, hogy miért érezzük mostanában magunkat ennyire fáradtnak és enerváltnak. Mármint…..
Biga néni 2014.01.07 22:25:30
@Lane: (Vaskos?) Teca:)
Ma megint egy kis hétvégi könnyeddel kedveskedem nektek. Ugye egy anyának sokszor nemhogy kettő, de akár négy vagy több kéz is kevés lenne. Egy mókás ötlet eredményeként felszabadulhat mind a két kéz, a hátránya, hogy csak rövid időre, és addig, amíg a gyerek kicsi, mert…..
Hangyairtás fortélyai Új lakásunkban is megjelentek a hangyák. Először csak a teraszon tűnt fel 1-2 hangya. Azután valahogy a lakásba is bejutottak. Egy idő után kezdtek idegesíteni. Már 20-30 hangya korzózott a lakásban. Nagy kenyérmorzsákat cipeltek. A tiszta lakás persze jó…..
Nem könnyű – és talán nem is kell - egy nyilvánvaló normasértés esetén kizárólag pártpolitikai keretekben elemezni. Schmitt Pál most már bizonyítottan plagizált kisdoktorija kapcsán – ahogy korábban a korrupciós botrányok vagy éppen az őszödi beszéd ügyében…..
Biga néni 2012.03.28 16:06:19
@ulrike: Na jól van, de mikor már???
Meddig teszi még köznevetség tárgyává az országot?? Meddig erodálja még a magyar tudományos fokozatok értékét?? Ezzel azoknak árt, akik megdolgoztak érte!!
Biga néni 2012.03.28 16:10:13
@Szimba: Igazad van, mekkora barom voltam, hogy megdolgoztam érte...
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
Biga néni 2012.03.22 00:11:37
@Irkutszk: ez annyira jó leírás volt!!!:))) Köszönöm!!!:)))
Biga néni 2012.03.22 00:12:39
@Babette_: Az egy fél az mondja, 3x7 cm. A másik azt, 0.3 cm sugarú.
Honnan tudod, melyik az igaz?
Én nem voltam ott, de úgy sejtem, Te se:))
Biga néni 2012.03.22 00:13:23
@kovi1970: :DD
De sajnos, attól tartok, n>>6 ...:(
ANNENN Sportcipőben elegánsan?! 2012.03.19 15:45:00
Érdekes street fashion szettek járják mostanában a számomra kedves nemzetközi divatblogok oldalait. A régmúltban olykor  "divatbűnként" emlegetett sportcipő párosítása viszonylag elegáns ruhákhoz visszatért, nem is akárhogy. Nagyon klasszul mutatnak a szettek.…..
Kiből lett Magyarország köztársasági elnöke, hogyan is van ez a plágium-ügy és miért ennyire fontos ember a Fidesznek? Nem ígérem, hogy minden kérdésre egyértelmű a válasz, de talán érdemes nagyobb látószögben nézni Schmittre a megvilágosodás érdekében.Schmitt sportoló.…..
Biga néni 2012.03.09 09:55:32
@Húsleves: Lassabban a testtel! Ne kezeljünk már feltételezéseket kész tényként!
Bokros doktorijával kapcsolatban megtalálták-e a forrásokat, az egyező részeket? NEM. Egyelőre annyit tudni, hogy a panamai intézmény nem találja a nevét a listájában. Innentől még kétesélyes a történet. a) valóban nem járt oda, csak az ecserire és ott lecsapott vmi mutatós kis papírra; b) panamában nem állnak a helyzet magaslatán az adminisztrációval.
Majd ha ebben az ügyben is készen lesz táblázatos formában, mit honnan másolt, majd akkor lehet vele vagdalkozni.
Addig harmat gyenge.
Praxis Kirohadt a fiam vakbele 2012.03.08 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!     2011szeptember 28-án 16 éves fiam erős hasi görcsökre panaszkodott, az ügyeleten megvizsgálták de hazaküldték pedig lázas volt és hányt. 29-én háziorvosunk megvizsgálta és mentővel a János kórházba küldte, vakbélgyulladás gyanúval.A…..
Biga néni 2012.03.08 14:35:21
@kerecsen2010: Máshová se. Középső unokaöccsöt a László kórház fertőző részlegén aszalgatták 3-4 napig "szalmonellával". Mire átkerült az I. gyerekklinikára, üszkös volt a vakbele.
Szerencsére túlélte.
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..