Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.T.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez tényleg a beszarás kategória, ilyet még nem láttunk, hasonlót se nagyon. Éjfél körül feltette a rendszerébe a Wizz Air a foci EB következő magyar meccsére a jegyeket és úgy tűnik, akkora az érdeklődés, hogy azonnal lefagyott a cucc, ha akarnánk, se tudnánk foglalni. Reggeli állapot: a rendszer…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
P.T. 2010.04.26 10:00:31
A titokzatos P.T., aki az egyik Spar vezetőjeként írt már nekünk egyszer, most elmagyarázza, szerinte miért nincs gond a az egyesével árult akciós energiaitallal. Hiszen valószínű, hogy a csomagolása sérült meg, ezért kellett szétszedni, de még az is elképzelhető, hogy a szemét…..
P.T. 2009.10.21 21:24:35
A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2009.10.21. 14:37:22 => Nem kell betűzni, viszont én leírom neked: Ez egy tájékoztatás a kereskedő részére, hogy csomagban történő eladásra szánták és kb azt az üzenetet takarja, hogy "Ezért nem fog rajta vonalkódot találni." De ha te ezt ilyen jól kiemelted akkor remélhetőleg sokan látni fogják, mit is jelent és egyre kevesebben fogják kibontani az egységcsomagokat.

vuk_ •
www.metallica.hu/aisha/ 2009.10.21. 14:40:21 => Mert mondjuk gusztustalan és nem a Józsefvárosi Piacon vagyunk?

Deren 2009.10.21. 15:31:04 => Természetesen, ezért lehet akciós.

eznemisénvagyok 2009.10.21. 15:42:05 => Ha hat külön darabot vesz, akkor is 139 forint lesz/darab. A multibuy akció magára a 6-os csomagra vonatkozik.

Deren 2009.10.21. 16:00:45 => Semmi etikátlan nincs benne. Egy darab 139 forint, 1 darab 6-os csomagolású pakk 499 forint.

E® 2009.10.21. 16:22:11 => A Sparnak profi készletgazdálkodási rendszere van. A probléma pedig, amit felhoztál egy egyszerű átkészletezéssel megoldható.

Fairy Girl 2009.10.21. 18:19:09 => 1., Nem elég világos, csak hogy a stílusodnál maradjak, hogy azért mert egy angol mondatot tükörfordítasz, attól még nem biztos, hogy a tényleges jelentését kapod? 2., Nem lesz drágább. Egy darab a 6-os csomagolásból kivett energiaital ugyan annyiba kerül, mint egy darab önállóan a polcon ácsingózó darab ára. Hogy miért? Mert az akció a csomagra vonatkozik. 1 darab 6-os csomagolású egységre.

Üdv
P.T.
P.T. 2009.10.22 12:30:02
szgyula 2009.10.22. 09:41:50 => Nem vagyok beszerző, de nyilvánvaló, hogy nem és nem is összehasonlítható, tekintettel arra, hogy a 6-os pakk beszerzési egységára 1db 6-os pakkra vonatkozóan állapítandó meg, nem pedig a benne lévő 6 db egységárára. A meglopja pedig elég érdekes fogalom ebben az esetben, hiszen az áruház nem azért adja el darabosan a 6-os pakkban szereplő termékeket, mert hatalmas milliókat akar zsebelni, hanem azért mert valamilyen úton-módon szétszakadt az egységcsomag és a fennmaradó darabokat nyílván nem akarja kiselejtezni, mikor semmi bajuk. Csak menti, ami menthető.

Nűnű 2009.10.22. 11:49:34 => Ez nem "szokás" és olyan sincs, hogy "kitesz pár darabot", hiszen ez azt feltételezi, hogy van még raktáron, csak direkt nem tesz ki. Gondoljunk bele, az áruháznak az a jó, ha minél kevesebb terméket értékesít, vagy az ha minél többet? Naná, hogy az utóbbi, abból tud működőképes maradni, ebből kifolyólag az áruháznak elég nagy kiesés, ha nem tudja a vásárlót kiszolgálni, mert elfogyott egy termék. Minél több terméket ad el, annál jobb neki, ebből következik, hogy mindent megtesz, hogy a szükséges mennyiség rendelkezésre álljon. Egyébként két dologból fakadhat a kérdéses probléma: 1., Az akció első napja előtt az áruház megrendel annyi mennyiséget, amennyiről úgy gondolja elég lesz, ha ez kevésnek bizonyult akkor találkozhatunk azzal a problémával, hogy csak pár darab van, az is reggel és gyorsan elfogy. Na most ez elő is fordulhat mondjuk az akció első napján, esetleg a másodikon, de ez már elég necces és itt jutunk el a második lehetőséghez: 2., A beszállító partner nem rendelkezik elegendő mennyiségű termékkel és csinálhat bármit is az áruház nem fog tudni termékhez jutni.

Ámbátor ha a leírt problémád, állandó, hétről-hétre, sok különböző terméknél előfordul akkor ez szinte biztosan rendelési hiba, figyelmetlenség és mindenképpen azt javaslom, hogy írj be a panaszkönyvbe, vagy beszélj az áruházvezetéssel, hogy milyen jellegű problémával találkozol minden héten. Biztos, hogy a problémád rövid időn belül rendeződik, pláne azért, mert a Sparnál az akciós elérhetőséget nagyon komolyan veszik (tényleg, nem üres duma), hogy arról már ne is beszéljek milyen hatósági következményei lehetnek az áruházra nézve.

Üdv
P.T.