Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizipok56 (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
A riporter, aki hajszálcsíkos öltönyben és pampalini-kalapban is képes a világ mögé nézni, szerződést hosszabbított a Tv2-vel. Négy, hosszú, kegyetlen, soha véget nem érő évre.A sajtóközlemény szerint Frei Tamás lelkes volt és örül a Tv2-nek.„Eddigi pályafutásom…..
Nekünk ugyan semmi bajunk azzal, ha valaki pornót tölt le, zsenge csecsemőkorunk első érthetően kimondott szava az "interracial twins" volt, de egyesek belekötöttek szegény moöbilinternetező olvasónkba, hogy mér töltött le külföldön. Erre ő most megírta, hogy…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
Nem térünk magunkhoz. Ez akkora hülyeség, mintha maga Szekfű "memetikai audit" Balázs találta volna ki: fizetős SMS-ben megrendelhető online sztriptízkeresztrejtvény. Ha van erotikamentes dolog a világon, akkor az a keresztrejtvény, ha pedig emögé elhelyezünk egy rosszul…..
A Homár hirtelen szóhoz sem jut a meghatottságtól, ilyen gyöngyszemet álmában sem remélt soha backdoor-kommunikációilag, mint amit lizard talált: Ezt a bájos feliratot a gödöllői Actaris férfi mellékhelyiségében találtam. Szerintem nagyon vicces. A vezetők mennyi értékes…..
A Szetey államtitkár gerjesztette divathullámot meglepetésünkre máris meglovagolta egy internetszolgáltató, és előállt egy virtigli melegreklámmal. A kép háttérsztorija az, hogy a háttérben, kissé defókuszálva látható Győzike-hasonmásnak nem állt föl, mert minden…..
"Érthetetlen, hogy miért a sportoló, egészséges életmódot űző fiatalokat kell náci időket idézve zaklatni" - írja XY egy fogaskerekűn történt agresszívkalauzos atrocitásról. Hát drága XY, bár nagy vonalakban nyilván igaza van, azt azért megjegyeznénk, hogy a náci…..