Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ExDriver

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2012.11.04 08:04:44
Egyszerűen csak ennyi: SZERETEM Először is tudni kell, hogy ez az első autóm 19 évesen. Szerintem nem mondok hülyeséget ha azt mondom,hogy inkább egy öregebb autó mint egy új Htp Fabia 3 hengerrel :) Ne aranyat,valutát,Munkácsy-t...Landyt vegyél! A teljesen rendbehozott gép…..
ExDriver 2012.11.06 16:51:06
@Sztavrosz_: ...nem beszélve az idegesítő gyalogosokról akik ordítoznak a kocsi alatt amitől nehezen tud figyelni az ember a repülőkre!
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
ExDriver 2012.09.30 18:14:07
@Csikós Zsolt:
Ezt a párt már mlétezik de, hogy lehet belőle kilépni? El kell menni az országból vagy belülről is lehet kívül maradni?
ExDriver 2012.09.30 10:10:59
Hannover közelében egy tanyára húzták be egy ismerősöm karambolos autóját, pár nap múlva mentünk érte trélerrel. Valami szabadúszó restaurátor tulajdona volt a tanya. A régi repkénnyel befutott kőépület mellett egy hatalmas három szintű vörösfenyő épület volt a műhely. 200 éves katonaláda, lovagi páncél, 150 éves női főnemesi esküvői ruha, első világháborús fegyverek, CNC eszterga, lézer kivágó, savazó kád, - minden volt abban az épületben! Fél napig követtük le-föl falépcsőkön szájtátva ő pedig látva az elragadtatásunkat teljesen belelkesedve magyarázott! Autón is dolgozott, ő úgy mondta visszamegy az időben a gyártás napjáig ami lehet akár 1905 is de a harmadikon láttunk egy DS Citrót is! Mutatott valami fakerekű autót amihez 9 éve keresett réz petróleumos lámpabelsőt! Örült, hogy a megbeszélt időre jöttünk mert aznap reggel egy USA-beli gyüjtő hívta, hogy talált egy menthető darabot és más apróságokat az autóhoz! Tartják a szakmai kapcsolatot, egymást segítik néhány hozzá hasonló emberrel! Rendelésre, bemondásra nem vásárol, egy kis szövetdarab vagy övcsat nyelve után elmegy más földrészre is. Ez az ő kikapcsolódása és legalább találkozik a hozzá hasonlókkal vagy éppen a potenciális vásárlóival.
Egy szakadt kicsit manóképű 50-es pasas akitől euromilliós összegekért visznek dolgokat magángyüjtők vagy pl. a Smithsonian valami ágyút!
Nagyon kíváncsi vagyok (kicsit tartok is tőle) ha ez az ember látná Dezsőt és olvasná a sztorit mit szólna az egészhez! Legyintene az egészre vagy kalapot emelne?!
Én minden esetre örülök, hogy vannak nálunk is olyan szakemberek akik képesek olyan szintű munkára mint ami ebben az autóban van!
ExDriver 2012.09.30 10:23:54
@Csikós Zsolt:
....Részben az ilyen beszólások miatt ritkulnak a helyzetjelentős posztok....
Ő ennyit lát a maga beállítottsága és képességei alapján az egészből, nehogy már neki kelljen megfelelni!
"A sas nem kapkod legyek után!"
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Idén is megvolt az éves áprilisi Weissenkirchen-túra, igaz, a sorozatos lemondások miatt végül úgy nézett ki, hogy a tavalyi tizenhárom helyett csak három motorral megyünk. Aztán lett belőle kettő. Meg egy autó. Sebaj, kell néha ilyen is, nyugis, kedves, háromnapos motorozás lett…..
A magyar egészségügyi dolgozók hajlamosak őszintén nem érteni az ügyfeleik egyik leggyakoribb panaszát, miszerint igen gyakran bunkók és lekezelők a betegekkel. Az egészségügyi dolgozók ilyenkor a sanyarú körülményeikre meg a stresszre és a felelősségre szoktak mutogatni.…..
Belsőség Megoldás? 2010.03.06 11:44:00
Ahogyan számítottam rá, reggelre mindenki kipihente magát, és sokkal optimistábban, rugalmasabban hoztunk döntéseket. Nyoma sem volt a tegnap esti feszültségnek. Az összeszokott csapatban mindenki tette a dolgát, hogy mihamarabb útra kelhessünk. Külső segítséggel ugyan, de megtaláltuk a megoldást a…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..