Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crizal

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a videó inkább szomorú, mint vicces, persze ha valaki húsz év után sem tanul, akkor haljon meg, de izé, ez egy jó szándékú ember itt, szóval sajnálod. Pedig nyomta a mosogatós Amway-t, megcsócsált egy csomó algát, és beszedett egy valag étrendkiegészítőt is, de a gyomra…..
crizal 2013.07.16 19:58:08
Már fent is van a neten at 5 részes beszélgetés felvétele 3 kamerával... Kérdésem, melyiket tartsam meg, melyik felesleges? Zsuzsa főként a Bonaoo-tól való távozásáról beszélt. Már napokkal ezelőtt ezt a levelet irtam (junius 6-án) Peter Lexandernek, a Botanoo…..
crizal 2012.10.27 06:57:01
"Lenyűgöző eredmény
Büszkék lehetünk arra az eredményre, amit az elmúlt két évben elértünk a hálózat építésével. Két év alatt több mint 90.000 tag csatlakozott és járult hozzá, hogy a világ zöldebb legyen. 78 tagunk jutott több mint 100.000 euró jövedelemhez ebben az üzletben. Egy olyan tagunk is van, amelyik több mint 1.200.000 eurót kapott. Összesen harminc millió eurót fizettünk ki bónuszokban, amióta elindultunk.
Továbbá hatszáz olyan tagunk van, akik több mint 10.000 euróhoz jutottak ugyanilyen módon. T ehát büszkén elmondhatjuk, hogy a bónusz-kifizetésekben ez a hálózat az egyik legjövedelmezőbb a világon.
Az előző hírlevélben elmagyaráztuk, hogy sajnos, az indokoltnál 12%-kal több ment el bónusz – kifizetésekre – elég hosszú időn át. Ez az egyes tagok komoly „double dipping” –jének köszönhető, amely szabálytalanul, több pozíció kiépítésére adott ezeknek a tagoknak lehetőséget. Ennek az eredménye, hogy elszívták a tőke azon részét, amelyet az üzlet további kiterjesztésre szántunk. A deficit 3,54 millió euró, ami rengeteg pénz. Az volt a reményünk, hogy lehetséges lesz visszaszereznünk ezt az összeget, amennyiben fokozzuk az üzleti aktivitást, és ezáltal a profitot megnöveljük.
Beszéltünk az ügyvédjeinkkel, akik szerint pert lehetne indítani ezen tagok ellen, akik szó szerint kiszívták a pénzt a cégből a többi becsületesen dolgozó kisebb tag kárára.
A kérdés az, hogy egy ilyen per megvalósítható-e Magyarországon? A cég irányelvei szerint szigorúan tilos az ilyesfajta, jogszerűtlen hálózatépítés. Folyamatban van ezen tagok azonosítása. Továbbá, megpróbálhatnánk visszaszerezni a jogtalanul leszívott 3.54 millió eurot, ami ilyenformán többletként lett kifizetve, de ezen tagok 97%-a már, sajnos, kivette a bónuszát Mastercarddal vagy más elektronikus úton.
Amikor kiderült, hogy Kamrás Ria és csapata az összes pénzt, amit az OurClimate építésére szántunk, egy másik, saját cég felállítására fordította, amely cég konkurenciája az OurClimate- nak, az ezt követő rossz hírek miatt az összes addigi aktivitás leállt.
Én személy szerint mindig hangsúlyoztam, hogy nem befektetési cég vagyunk, hanem zöld mozgalom, amely messzire kell, hogy szóljon. Ennek ellenére több szponzor azt kommunikálta, hogy ez egy befektetési lehetőség és hatalmas összegekhez jutottak a bónuszokkal, miután az emberek sorban álltak, hogy beadják a pénzüket a beígért hatalmas profit reményében.
Hát, elfelejtettétek, hogy a széndioxid kibocsájtás csökkentése a missziónk? És hogy felkínáljuk az embereknek, hogy CO2-semlegesek legyenek?
Az utóbbi időkben több tag is irt nekem, kifejezve, hogy a cég központi irányelveként zöld filozófián alapuló szellemiséget szeretnének látni, nem a piramisépítést és a jogtalanul megduplázott pozíciókat, amelyeket mohó, üzletromboló tagok véghezvittek, sajnos.
A cég nemsokára kibocsájt egy éves jelentést, amely az üzlet állását fogja tükrözni. Abból majd látni lehet, mennyit fizettünk ki bónuszokban és ösztönző pénzösszegként. Az is világos lesz belőle, hogy mekkora összeget fordítottunk az üzlet működtetésére. Fogjátok látni, hogy a cég
nem felelőtlenül használta a tagok befizetéseit. A cég abban a helyzetben van, hogy az összes termékét (carbon krediteket) kiszállítsa a tagoknak, amit el is várnak tőlünk.
Most pedig eljött az ideje, hogy húzzunk egy vonalat a homokban. Vagy feloszlatjuk a céget és minden tagnak elküldjük a megvásárolt, minősített (VSC, azaz Verified Carbon Standard) karbon krediteket, vagy új lapot nyitunk.
Több hónapon át tárgyaltam a magyarországi vezetőséggel, amely érdeklődést mutatott, hogy az üzlet irányítását átvegye, de mivel annyi rossz hír keringett a rendőrségi és más hatósági szervek beavatkozására vonatkozólag, ők az utolsó pillanatban kitáncoltak az ügyből. Teljesen megértem a reakciójukat és nem hárítom el a felelősséget sem. Hamarosan meghozom az ügyben a megfelelő döntést.
E hét keddjétől fogva majd értesültök a változásokról, amelyek között szerepel, hogy többé nem használunk „voucher”-eket (ajándékutalványokat) és semmiképpen nem elfogadhatóak a megduplázott pozíciót építő, piramis-épitő tagok, akik távol állnak az alapvető koncepciótól.
Ha csak egyetlen olyan tag van, aki követ engem az úton, azt is teljes sikernek könyvelném el. Sokáig táncoltunk más emberek által diktált zenére, ideje a szívünket követni és azt tenni, amit kezdettől fogva akartunk.
Üdvözlet a tagoknak. Peter Alexander"
Subba Hidrogénhajtás 2011.03.03 11:40:00
Ha ez igaz miért nem vették meg / lőtték le a bácsit? THXREZA..
crizal 2011.03.03 16:36:39
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Ebben az esetben nem számít, hogy mennyibe kerül a víz 20 év múlva...... ugyanis a hidrogén elégetésekor víz képződik, tehát csak össze kell kötni a kipufogócsövet az üzemanyagtartállyal!:DDDD Amúgy ez nettó baromság.......
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
- A gyémánt ára mindig emelkedik – szögezte le határozottan a szemüveges szakember - ezen nem érdemes vitatkozni, ha kell tényekkel is be tudom bizonyítani. Na mármost, van a világ legnagyobb gyémánt termelő vállalata Dél Afrikában a De Beers. Ennek a cégnek monopóliuma van.…..
crizal 2010.01.30 18:22:45
www.biounio.hu/Main_files/dt_diamond/list.php

Nagyon durva, főleg az eleje!:DDDDDDDDDDD
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
crizal 2009.03.24 17:39:26
@Relax : OK Válság van. Ennek ellenére itt egy cég, aki vesz fel embereket. Ez szép!
Esetleg azt nagy vonalakban lehet tudni, hogy azonkívül, hogy fizetett 50.000-et/fő még milyen bevételből óhajtja finanszírozni a mókát?
crizal 2009.03.24 15:15:37
@Blake69: Nem szeretnélek lehúzni! (A legkevésbé sem érdekelsz) De nem szeretném a károsultak tömegét látni a híradóban sem! Ezért néha-néha kritizálom a sci-t.
Mondjuk ez a sziget sem tűnik szimpatikusnak!
crizal 2009.03.24 15:30:42
@TH: Mit vesz, mit vesz? Semmit! Visszaforgatja az összes virtuális pénzt JOG-ba, az összes többi birkával együtt!
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
A koppenhágai OT-szinteket szolgáltató szervezet legújabb magazinjából mellékelem az OT-nyereségeket. 18 és 40 millió HUF körüli összegekért ilyen képességeid lehetnek!      Szavak:ötödik dinamika - minden élőlény összességeposztulátum -…..