Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikoh

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az U20-as világbajnokság svájci sztárjáról már többször megemlékeztünk, megírtuk, ő lehet hazájából az első, aki mezőnyjátékosként emelkedik klasszissá az NHL-ben. Ehhez természetesen rengeteget kell még dolgoznia a 17 éves fiatalembernek, de egyvalami biztos: nemcsak a…..
Arra kértük kedves olvasóinkat két napja, tervezzék meg a Winter Classic logóját. Már eddig is szép számban kreatívkodtak, de még mindig van idő, szombat éjfélig lehet elküldeni a terveket a fenti link alatt olvasható módokon. Ízelítőül, egyszersmind kedvcsinálóul három…..
Elképesztően gonosz rávezetéssel nyerte a Columbus az Anaheim elleni meccset még november 13-án. A mozdulatsort nem írjuk le, meg kell nézni hajtás alatt. A Blue Jackets szemtelen kapitánya régi kedvencünk, 2002-ben 1/1-esként draftolta csapata, nyolcadik éve ott játszik, csak a…..
Az első mérkőzés szoros eredményeután másodjára 5-0-ra verték a magyar ifiket az orosz serdülők. Az oroszok igen erős kerettel érkeztek. Harmadik meccs pénteken Kaposváron.Fekti István edző: "Álmosan kezdtük a mérkőzést, de az első harmadot 0-0-val sikerült zárnunk. A…..
ikoh 2009.11.07 17:11:54
@rockandroll: látszik értesz a hokihoz...egy orosz válogatott ellen az egész csapatnak ott kell lenni fejben erőnlétben technikai tudásban,hogy pariban legyél velük.Nem elég néhány ember ez nem egy magyar bajnoki meccs.Azok akik nincsenek itt dumára az a véleményem,hogy 2x ilyen gyorsan kell haza jönni és meg lehet mutatni.Igen ez a csapat nem az ami a VB-re fog menni,épp ezért nem lehet fikázni azokat akik kiálltak egy erősebb orosz válogatott ellen.Amúgy meg a válogatottak vezetői döntik el melyik fontosabb most az U20-nak a felkészülése volt előrébb ezért ott játszottak azok az U18-as játékosok akiknek ezen a meccsen lett volna a helye.Amúgy meg szinte mindenki kétszámjegyű verességről beszélt amikor meglátták az oroszokat edzeni és játszani,úgyhogy az 5 nem egy rossz eredmény egy "tartalékos csapattol" nem igaz?
U20-as válogatottunk 2009. november 5. és 7. között Négy Nemzet Tornán vesz részt a szlovéniai Bledben. A csapat 4-én kel útra, aznap este már edz is a helyszínen. 5-én, csütörtökön 18 órakor Szlovénia, 6-án 15 órakor Olaszország, 7-én 13 órakor Franciaország U20-as…..