Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dick The Nick

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Magyar Pussy 2012.08.22 11:02:00
Hideg szelek fújnak Kelet-Európában: két évtizeddel a demokratikus fordulat után visszarendeződni látszik minden: erős állam, etnikai nacionalizmus, nyomuló egyházak, erős kezű cár atyuskák fiatal lányokkal packáznak. Nem vitás: Malina Hedvig és a Pussy Riot zenekar tagjai korunk…..
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..
Dick The Nick 2012.07.26 20:38:17
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A sváb még inkább belterjesen szaporodó beteg utódot nemző nemzetiség itthon mint a legvallásosabb legzártabb zsidó kommuna bárhol a világon. Egyébként a normális hesseniek az újvilágba mentek csak a selejtje vándorolt keletre.
„Gratulálok! Magamnak, amiért sikerült a sajnos létező bánataim miatt beszednem annyi szart, hogy majdnem véget ért az értékes életem. Gratulálok! Azoknak, akik szintén így jártak. Gratulálok! Azoknak, akik még most nem jártak így, de sajnos lehet, hogy így fognak. És nagyon…..
Tegnap három rendkívül mulatságos témára sikerült rátalálom a hazai sajtóban. Egyenként talán nem is vennénk észre, míly kínosan röhejessé lett világunk, de így, hogy sikerült e három ügyet egy napra időzíteni, be kell látnom, igaza van a jóistennek, ha azon gondolkozik,…..
Dick The Nick 2012.06.27 10:48:56
@TrollEmber: Pl. az én vallásom, a jedi rend. ha nincs benned meg az erő születésedtől fogva még padawan se lehetsz.
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
Dick The Nick 2012.06.25 07:06:30
A morgás joga Ki a gondos szülő? 2012.06.24 11:35:00
Cséfalvay Zoltán gazdaságstratégiai államtitkár szerint az, aki külföldön taníttatja gyermekét. Nekem egy fiam van, de nagy gondot fordítottam a nevelésére, ezért is vállaltam a külföldi taníttatás terheit. (HVG portré, 2012/25.sz.) Milyen útmutatást ad tehát az…..
Dick The Nick 2012.06.24 17:19:56
@No_Fidesz_No_Problem: Magyarországon nincs megfelelő ember politikusnak az államigazgatásban. Két opció van, megszüntetni az államot és majd a piac eltartja az országot, vagy szimplán adjuk át a volánt brüsszelnek, ennyi. Itt SOHA nem lesz felemelkedés amég magyar emberek döntenek a saját sorsukról.
A Kereszténydemokrata Néppárt már megint nem fért el Orbán Viktor nadrágjában. Addig fickándozott a kis huncut, addig nyomakodott és furakodott, amíg be nem terjesztett egy törvénymódosítást, ami betiltaná az önkényuralmi rendszerekkel összefüggő személyek, szervezetek,…..
  A képviselő-testület visszanyalt. A komlói városatyák combos határozatban ítélték el az Európai Parlament korábbi határozatát, amely elítélte Magyarországot. Az írásbeli intőt a szokásos rendben megküldték Martin Schulz EP-elnöknek.   A három ellenszavazattal…..
Dick The Nick 2012.06.21 23:35:07
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
Dick The Nick 2012.06.03 00:13:11
Ha valaki eddig az akciót, a csatákat hiányolta a Trónok harcában - annak ellenére, hogy a regényszövegben is gyakran csak utólag értesülünk az effajta események megtörténtéről, a klasszikus görög dráma hagyományait idézve -, nos, azt most kárpótolták, de rendesen. Akik…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrlények 2012.05.19 12:25:00
Csütörtökön kerül a mozikba a Men in Black harmadik része. A sötét zsaruk egy olyan szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxis szerte rettegik nevüket. A…..
Dick The Nick 2012.05.19 15:21:49
A mára kialakult, és történészeink munkája nyomán mind árnyaltabbá váló Horthy-kép, hála istennek, egyre kevésbé ad okot arra a vehemens tiltakozásra, amely a vasárnapi szoborállítást kíséri.  Persze, ez a tudományos Horthy-ábrázolás a szoborállításra sem ad okot,…..
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
Dick The Nick 2012.05.07 09:53:32
@[medi@slag]: Mert normális országban nincs hatalmon 24 évig egy militarista arisztokrata. Még a XX. század első felében sem.
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Dick The Nick 2012.04.14 12:05:03
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
A magyar internettel egyidős az az állóháború, amely megjelenik a kisebbségekkel kapcsolatos valamennyi nyilvános vitában, és az ellenvélemények megfogalmazói vélt pártkötődéseik alapján is támadják egymást. A „nácik” és a „szerecsen mosdatók” összeugrásaikban…..
Többheti kórházi kezelés után, pénteken hazatért londoni otthonába George Michael, aki saját szavai szerint épphogy túlélte súlyos betegségét. A 48 éves énekes világsztárt november 21-én szállották be egy bécsi kórházba tüdőgyulladással, és hírek szerint egy ideig…..
Dick The Nick 2011.12.24 07:11:04
Bár a SakaHáPé botrány miatt a múlt héten DopeMant kitiltották a TV2-ből, e héten már a Mokka vendége volt. A rapper emellett beszél arról, hogyan nyerne Nagy Duettet, milyen mentor lenne (ha már a Döglégy Megazsüri lesz) és egy kicsit a burnyákokról is. Jó mulatást! ..
Folyamatosan próbálják kidobni a használhatatlan bumerángokat, de azok mindig visszajönnek. Perth környékén hegyekben állnak a selejtes és tévnyomatos bumerángok, amiktől képtelen megszabadulni az ausztrál kormány. Ahogy John Withermore bumeráng megsemmisítő fogalmazott…..
Dick The Nick 2011.06.25 11:40:02
@V.A.Laki 100: álj le