Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Godem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi posztban azzal vádoltuk a Barátok közt készítőit, hogy valós pornóoldalt reklámoztak a sorozatban, de közben kiderült, hogy erről szó sincs, csak egy éles szemű, és jó üzleti érzékkel megáldott úriember(?) regisztrálta gyorsan az inkriminált oldalt, hogy a…..
Godem 2010.02.03 14:42:45
@Fedor: majd utánna egy jó kis pornosite-ot összedobni, és abból finanszírozni a forgatási költségeket?:D
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg: 2009.12.14-én…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Godem 2009.12.01 18:05:08
Már kicsit beleőrültem ebbe a játékba: katt-katt, mozgás, katt-katt. Pedig szép darab a Medieval Rampage 2 25 szinttel, 5 főszörnnyel, 20 féle szörnnyel és több mint 10 féle fegyverrel. Egyetlen hátránya a hangos és szörnyű zene, amit én nem tudtam lehalkítani, sem kikapcsolni…..