Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holdkóros Tónyó

2 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Nagyon sok gyártó szeretné a legvékonyabb telefont legyártani, ez valami mánia náluk. Ha nem is lehet vékony, legyen annyira lekerekítve, hogy a tavon kacsázni lehessen vele! Mit számít az nekik, hogy az akksi fél napot sem bír ki, a lényeg, hogy az ember kezét megvágja. Eddig két…..
Holdkóros Tónyó 2012.07.09 14:57:21
@Gera: Philips Xenoum 9@9 széria valamelyik tagját úgy reklámozták, hogy csak 2 havonta kell tölteni. Nem tudom lehet-e még kapni, vagy tovább vitték-e ezt a sorozatot. Tudása persze szinte semmi nem volt, alaptelefon.
Év elején mi sem hallgathattuk el az NBC csacsiondós trashreality-botrányát: a TMZ ugyanis kiteregette, hogy a Fear Factor című realitysorozatban egy ostoba ikerpárnak 24 órája a napon rothadó szamárspermát és csacsipisit kellett korsóból innia, hogy megnyerhessék az 50 ezer…..
Holdkóros Tónyó 2012.06.11 22:31:17
@Vizibolha: mér az avarok is szamár spermát ittak?
Tisztelt Praxis olvasók!   A fiamat június 5-én műtötték, kivették a manduláját. Évekig szenvedett vele, folyamatosan begyulladt neki, A gyermekorvosunk, aki egyébként nagyon lelkiismeretes és alapos azt tanácsolta, hogy vetessük ki. Ahogy az lenni szokott, elég sokat kellett…..
  Bár korábban úgy tűnt, mintha a fővárosi öngyilkos taxis demonstrációja mégiscsak sikerrel járt volna a fix tarifa ügyében, a bérkocsisok tegnapi újabb tiltakozása azt mutatja, hogy nem értenek egyet a tervezett változtatásokkal. A taxisok követeléseit nagyjából úgy…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
 "Hali! Egyetemi beadandóm miatt georeferáltam Budapest 1941-es légifotóit, amit még márciusban blogoltál, kitettem egy ingyentárhelyre google maps összehasonlítással:  budapest1941.bplaced.net." - írta Balázs. Bár gőzöm sincs, mi az a georeferálás, ez az…..
Holdkóros Tónyó 2012.05.15 15:31:53
Mentők blog Human error 2012.05.14 18:52:00
Pénteken állt bíróság elé az a fiatal doktornő, aki tavaly februárban egy rosszullévő cukorbeteg vércukormérőjén a high (HI), azaz rendkívül magas jelzését hibaüzenetnek vélte, majd a betegnek kristálycukros vizet adott. A férfi néhány órával később meghalt. A 27 éves P.…..
Azért csaptam le rá, mert a maga érdektelenségében jó autónak tűnt. Az érdektelenség stimmel is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají - aki életében egyszer járt Prágában, bizonyára örökre megjegyezte a metrók indulása előtti figyelmeztetést. Május 9-én hangzott el először a ma mobiltelefoncsöngésként is használt ikonná vált mondat: harmincnyolc éve…..
A sokat beszélő, a mindig közbepofázó a hallgatag és a néma elmennek vadászni... Rossz autók, rossz motorok és szaftos bennfentességek. Tartson ma is velünk!Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Holdkóros Tónyó 2012.05.10 21:50:36
Holdkóros Tónyó 2012.05.11 09:31:41
Nem tartozik kedvenc sorozataink közé a Community, de erényeit habozás nélkül elismerem, hiszen ennél a szériánál jobban egy másik sitcom sem tudja kifigurázni vagy a történetbe beépíteni az amerikai popkultura motívumait. Egyszer majd egyben megnézem az egészet, mondjuk erre 2018…..
Holdkóros Tónyó 2012.05.06 19:58:40
TComment Rendszámot mindenre! 2012.04.26 12:50:00
Hogy Magyarországon miért drágább robogót forgalomba helyezni, mint személyautót? Egyszerűen el lett rontva valami.Mai műsorunk kommentposztja...
Holdkóros Tónyó 2012.05.03 12:43:52
@ommm: Köszönöm a választ!
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Médiarés A márkaélmény 2013.01.15 19:29:00
…jó esetben az ügynökség felkészült szakemberekből áll, és sok szempontból megvizsgálják a márkát, a célcsoportját, körbenéznek a termék piacán. Megkeresik az egyedi termékelőnyöket, ha vannak. Az igazán jó ügynökségek azonban kevésbé a meglévő termékelőnyt emelik…..
Holdkóros Tónyó 2012.04.29 16:41:17
@Környezettudatos: max a monokróm kijelződön.
A TV2 kirúgta, Vágó István egy rendezvényen jobboldali politikai szellem beszivárgását vázolta fel, most meg pereskednek. A sokak által kvízmesterként aposztrofált, ugyanakkor erősen szkeptikus, a homeopátiától kifejezetten irtózó Vágótól a "kereskedelmi csatorna hárommillió…..
Holdkóros Tónyó 2012.04.19 21:15:04
@Hertelendi: az bazmeg te retardált gyökér, hogy Vágó nyíltan támogatta személyével Gyurcsányt, és most azért perli a TV2-t mert ők nem.
Holdkóros Tónyó 2012.04.20 21:08:28
@Nils. H: akkor azért sírta tele médiát amiért perelték. Megfelel? Lényeg ugyanaz te balfasz kis geci.
Übernaiv ügyfél boldogan vitte a haza és bontotta fel a saját talpán megállni képtelenre felpuffadt narancsleveket a Sparból. Aztán persze tényleg nem új dizájnról volt szó: az egyik doboz az arcába robbant, a másik csak a falra. Az üzletben visszaadták a levek árát, viszont a…..
Mindenki sejti, mi lehet ez: egy napszemüveg fotospektrométeres képe. Annyit segíthetek is, hogy egy Maui Jimé. De melyiké? És mit jelentenek a hegycsúcsok és völgyek?   Íme, a gép, amit a Feszl Optikában lencsealapanyag-ellenőrzésre használnak. A Spexant a Zeiss egyik…..
Kedves hölgyeim és uraim, tisztelt trolljaink! Eljött az idő, ütött az óra. Nemsokára újra képernyőn a Totalcar és ezzel kapcsolatban egy remek ötlet jutott eszünkbe. Egy a bibi, hogy elég későn. Persze ez még egyáltalán nem riaszt vissza minket attól, hogy közzétegyük…..
Holdkóros Tónyó 2012.04.16 13:25:46
Holdkóros Tónyó 2012.04.16 11:13:59
@bungics: A válasz ott van a kommentedben. Nem hallgatsz rap zenét, mert annyira azért nem érdekel a költészet, hogy a mainstream csatornákon kívül is keresd. Nem a hangsúlyokkal van neked bajod, mint ahogy nem is lehet, mert ilyesmi egész egyszerűen nem létezik. Például gondolj csak bele: időmértékes verselés biztos rémlik. Csapj alá egy fasza alapot és kész a rap.
Azért áll fel a masszőr a hátamon az értetlenkedő kommentektől, mert számomra ennek a posztnak a tartalma annyira alapvető és régen tudott, mintha azt mondaná, hogy a dohányzás káros. Egy közhely.
A devizahitelből a börtönig jutott A férj ács, a feleség ápolónő, három gyereket nevelnek. 2006-ban vásároltak egy telket egy régebbi családi házzal, amit átépítettek. Az Erste Bank ehhez háromszor (!) adott jelzálog hitelt, 2006-ban 42, 2007-ben 59, 2008-ban pedig újabb 33…..
Az új D-Max nagyobb lett mint az elődje Kit érdekelnek az autók, ha ilyen nőket világítanak be a reflektorok? Mangalányok százai, combok, hasak és derekak terelik el a járművekről a figyelmet. A helyiek ugyan fél szemmel megnézik, mit támaszt a sok nő, de az európai fotósok csak és kizárólag a…..
Holdkóros Tónyó 2012.04.06 19:43:06