Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolondlány

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bulvárlapok immár sokadjára állítják határozottan, hogy Lilu vezetheti Stohl Andrással együtt a Való Világ4-et az RTL Klubon. A Blikk szerint Lilut már ki is rakták a Reggeli csapatából, hogy nyugodtan készülhessen a reality november elején kezdődő forgatására. Hogy ez igaz-e…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/05 Subject: Szárnypróbálgatás To: foszerk@ifjuirodalmarok.hu Tisztelt Főszerkesztő Asszony! Nem az első a mostani "találkozásunk", hiszen anyám bridzspartnereként többször járt nálunk, ezzel kapcsolatos emlékei bizonyára pontosabbak,…..
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
bolondlány 2009.10.22 09:09:03
@Májkonzerv: Nem hiszem, hogy jogod lenne leszarozni engem, de Te biztos úgy végzed a munkád, hogy minden pillanatban a szakmai alázat érzése és felelőssége behálozza a lelkedet és a teljesítményedet. Örülök, hogy így látatlanban megismertem egy tökéletes embert, aki álcázva tökéletességét, "májkonzerv" néven blogol, hogy megtudja a por nép miként vélekedik a világban történt dolgokról...