Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loveor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
Loveor 2011.04.01 09:58:57
@bálnatenyésztő:
te mekkora farok vagy!
Néha olyan jó látni, hogy a Sors sokadjára már nem pörget három szilvát egy sorba azoknak, akiket igazából eddig se kellett volna segíteni. A feszített arcbőrű albán trubadúr egészen izmosan rábaszott, és ez jó.A sztori annyi, hogy az "ez már olyan szar, hogy attól…..
A Jobbik végképp „single-issue”-párttá vált, a közélet összes többi fontos és aktuális kérdéséhez vagy nem tud, vagy nem akar hozzászólni. Csakis egyetlen dologra képesek, a cigányozásra. (Fotó: Index) Egy-két éve még sokat nyerhetett azzal egy párt, ha…..
Nahát, mik vannak! Kubi levelet írt arról, hogy mennyire zavarja a csak1nap online bolt, ami szerinte átveri a vásárlókat. A spéci webáruház lényege, hogy minden nap egyfajta terméket árul csak, de azt baromi kedvezményesen. Hinné az a szerencsétlen balfácán, aki képtelen egy sima…..
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
Loveor 2009.11.30 14:15:03
@Zee: Te melyik évadot nézted drága barátom?!
Loveor 2009.11.30 15:31:34
@Görény Jani: Egyszerű vagy mint a kettes Lego. Nem értem, hogy tudtad megtanulni, bekapcsolni a gépet? Szerintem neked segítenek ebben. No meg Anikonak is. Ti biztos együtt lógtok a könyvtárban délutánonként.
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..