Regisztráció Blogot indítok
Adatok
surayana2

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán nincs még egy olyan nemzet a Földön, amely annyira rajongana Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeiért, mint a miénk. Ha egyik filmjük megy a TV-ben, akkor bizony teljesen mindegy, hogy mi megy a másik csatornán, mert ilyenkor biztosan őket nézzük, még akkor is, ha…..
surayana2 2015.11.07 16:26:28
Időről-időre megkérdezünk Titeket, Kedves Olvasóinkat különböző 'rendkívül fontos dolgokról". Persze mozgóképes szórakoztató blogként általában nem az élet értelméről akarunk diskurzust nyitni (bár érdekes téma volna), most sem tesszük. Az érdekelne minket elsősorban,…..
Jeruzsálemben, a Templom-hegy bejáratánál az "Al-Aksza Nyári Tábor" keretében egy sejk azt tanítja a rábízott palesztin gyerekeknek, hogy ha "mártírok", például öngyilkos merénylők lesznek, a Paradicsomban megkapják a számukra félretett szűzlányokat. A tanóra közepén egy…..
surayana2 2015.07.30 17:17:30
Több mint 16 órás tárgyalás után Ciprasz és Merkel megegyezett: ingyen naptej jár minden német last minute-turistának. Megszületett a megállapodás az EU és Görögország között. A szigorú gazdasági megszorítások mellett a görögöknek az élet egyéb területeit érintő…..
…amelyet nem fogsz elhinni, ha rákattintasz erre a linkre! 1. Görögország PIN-kódja 9858. 2. Kevesebben védték a Thermopülai szorost, mint ahány Forintba egy Euró kerül. 3. Felkerült az eBay-ra az Akropolisz és Rodosz. 4. Gattyán György áruháza majdnem 3000 évvel…..
surayana2 2015.07.01 20:44:59
@Valerijov: Akkora a válság, hogy ma már öt görög öt törököt NEM dögönyöz!
Senki nem kért rá minket. Csak segíteni próbáltunk, olyan embereknek akiknek nem lehetett igazi boldog ünnepük.Számtalan történetet hallgattunk végig...és hálásak voltak érte!Éjszaka indultunk el Diácskával...magunkhoz vettünk 50 db szenvicset, 4 kiló szaloncukrot, meleg…..
Mostanában az SZDSZ az anyagi gondjai miatt nem tud eleget fizetni a posztjainkért, meg aztán néha nem is egészen elégedettek velünk. Egy szó mint száz, pénzt kell keresnem egy csomót, ezért nincs mindig időm rendesebben utánanézni egy-egy témának. Így történt ez ma is,…..
  Nemrég egy hosszú bejegyzésben foglalkoztunk a mostanában újraaktivált Gyurcsány Ferenc legutóbbi kínai útjával. Ebben megállapítottuk:   1. Gyurcsány Ferenc a számos díszvendég egyikeként részt vett a Shenzhen városában megrendezett China Hi-Tech Fair (CHTF) című…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
surayana2 2009.12.09 14:22:47
- Mi ez? - Kurva – vigyorgott Valagrózsa. Hátul a többiek félreérthetetlenül utalgattak a közeli jövő várható eseményeire. - Boldog születésnapot. - Hm... A lány kihívóan mosolygott. Kreol bőrén a vakító csipke ügyesen feledtette csípős kamionosszagát, Sanyi odalépett: -…..
surayana2 2009.12.09 10:06:40
@magyar-magyar szótár: ha így lenne, egye fene. De nem így van. Az élménymenedzser hölgynek az impresszáriója az összes pézt elveszi. A csajnak meg csak a flakkon víz marad, amivel leöbliti a munkaeszközét két fuvar között. Ez viszont már nem helyes.
Gulyásdemokrácia Komcsik 2009.12.07 16:10:19
A magyar demokrácia új állomásához érkezett a mai napon. Kiteljesedett a rendszerváltás, az 1989-es álom valóra vált. Igen, végre megtörtént. Az MSZP lekommunistázta a Fideszt.Rendben, az tényleg igaz, hogy ha néhány témát nézünk, a Fidesz valóban balra áll a szociktól. Az…..
surayana2 2009.12.07 20:32:25
@azértmertcsak: nem államosítani kell az mszp vagyonát, hanem szétosztani az olyan hű, igaz magyarok között, mint te is. Ahogy ezt tették 44 okt 15 után a hazaffyak és tervezik most is. Aki magyar velünk tart és hazavisszük a vagyont.
Mandiner blog Egy bátor ember 2009.12.07 14:01:00
  Sokat lehet vitatkozni Molnár Oszkár kijelentéseiről, de azt nem lehet elvitatni, hogy egy bátor emberről beszélünk. Az még csak hagyján, hogy az évtizedes politikai karriert befutó egykori tehersofőr egymaga száll szembe a világösszeesküvéssel, miközben felmondja a Pörzse…..
    Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert…..
A Forma 1-es versenysorozat egészének jót tenne, különösen most, amikor a gazdasági krízis mellett a szakmai válság is megtépázta a sorozatot, ha visszatérne a versenypályákra Michael Schumacher - brit lapok szerint ezt a tényt már Bernie Ecclestone is elismerte, amikor a minap…..
A hétvégén az MSZP választmányának elsöprő támogatását megszerző és a borotvát gyermekei kezébe adó Mesterházy Attila már meg is kezdte hosszú kampányát. Az ismertségi deficittel rendelkező fiatal politikus számára elengedhetetlenül fontos, hogy a következő hetekben még…..
Miután a pártok semmi érdekeset nem mutatnak, s a kampány egyelőre meglehetősen unalmas, a sajtó – saját jól felfogott érdekében - próbálkozik izgalmasabbá tenni. Már itt is az újabb nagy szenzáció: a szocialisták arra készülnek, hogy az alkotmányos kiskaput kihasználva…..
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
surayana2 2009.11.19 08:51:57
Egy kis érdekesség így délelőttre: Gene Simmonsról, a Kiss basszusgitáros-énekeséről ugye minden magyar rocker tudja, hogy félig hazánk fia. Ha valaki nem lett volna ezzel tisztában, nézze meg az alábbi videó és rájön miért is. Maga Simmons mondja el az ötvenedik másodpercnél:…..
Veszedelmes fogak, páncélozott test, hatalmas izomzat és agresszív természet: ez a víziló.  Egy egész csordányi ellen esélye sincs egy kifejlett krokodilnak, főleg, ha egy a borjaikat védő csoportról van szó. Utoljára hibázott a képeken szereplő nílusi krokodil, amikor a…..
A címbéli mondat fordítása számomra régi rejtély. Amikor elhíresült a "disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip" (vagy hogy mondta...) a Macskajajból, én nem igazán értettem, hogy mi ez (nem láttam a filmet, csak idézgették sokszor). Amikor megmagyarázták, hogy de…..
„Sokasodj és jobbítsd a világot” - tanácsolta Bajnai Gordonnak a pápa. A magyar miniszterelnök pénteken délelőtt vett részt az audiencián. A beszélgetés során érintették az itthoni politikai helyzetet, de eszmét…..
surayana2 2009.11.13 16:33:42
@Hegyirablo: Orbán esetleg fogadja a Pápát! Nehogy mán ő menjen oda! És ha jól viselkedik az öreg, OVI talán hajlandó lesz a koronát a kezébe adni, hogy feltehesse a leendő királyunk fejére. Márminthogy megkoronázhassa I. Viktort.
Az iskola beavatkozásának következményeként, levélírónk nevelt lánya majdnem intézetbe került, egy nagyon rosszul sikerült és egyébként is otromba diák tréfa miatt. Az iskola vezetése úgy gondolta, hogy most aztán megmutatja, tudja ő, mi  is a gyerekvédelem.Bár ne tette…..