Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hacsu

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig több mint egy hónappal 70. születésnapja után elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. A 75-szörös válogatott Albert Flórián csütörtökön kórházi beavatkozáson esett át: koszorúérműtétet végeztek el nála, amely a pénteki közlés szerint…..
hacsu 2011.10.31 13:26:46
@A hölgy szépen furulyázik: szégyelld magad és kotródj.
hacsu 2011.10.31 14:47:35
@atlbilbaoo: Ha jót nem tudsz, akkor maradj csendben és távozzál békében.
„Egy öreg, voltaképpen már legyőzött ember állt a hóban, és gépiesen préselte ki magából egész keserűségét, mérgezett indulatait.”Albert Speer: Spandaui börtönnapló Tegnap Orbán Viktor elveszette a háborút. A háborút ugyanis rendszerint akkor szokták…..
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
hacsu 2011.08.05 17:27:16
@musi: ezt lájkolnám. :)
hacsu 2011.08.05 17:28:12
@Thrasher: de ezt méginkább. :)))
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
hacsu 2011.08.05 17:24:43
mifocink Haldoklik a magyar futball 2011.08.05 11:06:00
Miközben a szövetségi kapitány fényes jövőképet fest a válogatottal kapcsolatban, miközben azt ecseteli, milyen sok esélyünk van a vb selejtező csoport második helyére - vajon mennyi esélyünk lehet a holland, török, román hármas mellett? - lényegében haldoklik a magyar…..
Index-címlapra vágyott, ezért megerőszakolta, megette, majd újra megerőszakolta anyját egy tápiótokaji férfi. „Jelentkezni akartam a Csillag születikbe, de nem bírtam felírni a címet.” – vallotta be a hírnévre áhítozó L. Pál (28). L.–et a szomszédai…..
Az állatok kedvesek, szépek, vagy jó az ízük. De mindezen jó tulajdonságuk ellenére a történelem több jelentős eseményének is ők az okozói. Csokorba szedtük a 7 legdurvábbat. Az elszabadult elefántok néha agyontaposnak falvakat, medvék támadnak piknikelőkre, vagy torkunkon…..
hacsu 2011.06.14 16:33:24
@RAMBO: egyáltalán nem. tudtommal a médiatörv az ellen van, ami öl, butít és nyomorba dönt. ez pedig sérti a magyar emberek egészséges, jó humorhoz fűződő alapvető civilizációs jogait.
Ha tűz üt ki otthon, akkor mindenki az életét próbálja menteni. De sokszor marad idő a személyes tárgyakat is kimenteni, kinek mi a fontos. Itt van pár kép a megmentett tárgyakról.                              …..
hacsu 2011.05.24 06:45:37
@minőségi_troll: sajnos nem fér el az orrodtól.

Egyébként pedig egy ciril betűs honlap vígan közölhet latin betűs fotókat, sőt latin betűs feliratokat is. Nem az a kérdés, honnét vették át ezt a riportot, hanem a forrás feltüntetésének ősi igénye. Egyetértek Yoohaval.
Uhorski K. András bestiáriuma - A ragadozók titkai! 6. rész: FANNI  „Roberval Fannival esténként egy pohár ital mellett ötletadó beszélgetéseket folytattak az őket kölcsönösen érdeklő üzleti lehetőségekről. Nem az a típusú asszony volt, akinek társaságában a…..
hacsu 2011.02.11 13:01:12
@macsi: Sokkal több. Ez katasztrófa.
Kávézacc A magyar bunda 2011.02.03 10:10:00
Élénk kíváncsisággal tanulmányozom azokat a híreket, amelyek az ízig-vérig magyar termékekről, a hungaricumokról szólnak. Az ezzel kapcsolatos viták, találgatások és tudósítások néha hátrébb szorulnak, máskor meg előrébb jönnek, de a végkövetkeztetés valahol mindig az,…..
Kávézacc Robinson szabad 2011.02.01 15:43:00
Ma van Robinson Crusoe, azaz Alexander Selkirk megmentésének egyetemes világnapja. Mint köztudott, erről a fickóról mintázta meg Daniel Defoe azt a világhírűvé vált apokrif regényét, ami hajdanában meg az én gyerekkoromban a kötelező olvasmányok listáját gyarapította. Akik a…..
Kávézacc Hétmilliárdan 2011.01.13 11:45:00
A National Geographic legújabb számának borítóján súlyos mementóként díszeleg egy vaskos, pökhendi hetes. Az mondja durva erőszakossággal, hogy íme, hétmilliárdan vagyunk emberek, tessék szörnyülködni. Gyerekkoromban még azt tanultuk az iskolában, hogy az emberiség…..
hacsu 2011.01.13 19:22:19
@hirokin: Emlékszem, voltak olyan pletykák is, hogy az AIDS-t mesterségesen szabadították rá a világra, vagy hogy egy olyan biológiai fegyver, ami véletlenül vagy szándékosan "elszabadult".
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
Kávézacc Gatya nélkül 2011.01.11 15:35:00
A hír tömören így szól: Tegnap volt a Gatya Nélküli Metrózás világnapja, így New Yorkban több ezren várták a földalattit bugyiban. Ha hinni lehet a statisztikáknak, mintegy 3500-an tettek eleget a természet hívó szavának, és tolták le maguktól a nadrágot vagy a szoknyát.…..
Egész idáig egy paradicsomkarón ülő vakvarjú nyugalmával figyeltem, mi minden bontakozik ki a magyar médiaellenőrzés vitájából, de mert a dolog kezd nagyon elfajulni, inkább megmondom, hogyan lehetne ezt az egészet kulturáltan, ugyanakkor elegánsan megvalósítani.De előbb jöjjön…..
Ilyenkor, év vége felé óhatatlanul is megrohamoz bennünket a karácsonyi ajándékozás kérdése. A média egy présgép erejével nyomja bele a képünkbe ezt a témát, úgyhogy kitérni előle a lehetetlenséggel határos. A minap például találtam egy cikket, amelyben minden idők…..
hacsu 2010.12.08 18:13:08
@Mike36: Durva :)
hacsu 2010.12.08 18:17:28
@Mike36: Nekem meg a kiadványkészítés dőlt be, még jóval a válság előtt.
Kávézacc Egy forint behajtása 2010.11.10 11:48:00
Világ idiótái egyesüljetek! Egy biztosító előbb hat, majd egy forintot követelt valamelyik ügyfelén, sőt, az APEH-hel is megfenyegette arra az esetre, ha netán nem fizetne. Az egész úgy hangzik, mint egy rossz vicc, vagy mint egy urbánus legenda. A nagyapám jut eszembe róla, aki…..
hacsu 2010.11.11 08:58:12
@kuci56: Az ötlet remek. Szabadalmaztatni kéne. Ha senki nemfizetné be a sápot, kénytelenek lennének hivatalosan is megszüntetni. Elviekben ilyen egyszerű csak a gyakorlatban nehéz megvalósítani :)
Az egyik legtöbbet hangoztatott közhely manapság, hogy a magyar oktatásügynek komoly kihívásokkal kell megküzdenie: helyre kéne hozni azt, ami az utóbbi húsz, harminc év alatt a sorozatos kísérletezések miatt elromlott. A tananyag kész káosz, az adminisztráció az őrület…..
Kávézacc Netes időrablás 2010.09.07 13:18:00
Állítólag készen van az új médiatörvény, de egyik cikkelye sem foglalkozik a netes időrablás témakörével. Nem arra a tevékenységre gondolok, amikor az ember rajta feledkezik valamelyik szájton és csak akkor kap észbe, amikor már zörgősre száradt, hanem arra, amikor a magukat…..
hacsu 2010.09.08 09:32:19
@Golem: Szerintem ez a gondolat nagyon is eredeti. Aki szenzációhajhász módszerekkel szerzi meg a hirdetőit, fizessen egy részt a haszonból azoknak, akik tisztességesek maradnak. Nem találtam egy szó utalást sem az általad emlegetett cenzúrára.
Az ébredés miatti tompaság nem mentség a felületességre. :)
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Máté Péter feltehetően meg se izzadt azalatt az egy perc alatt, amit tegnap a rendes játékidő hosszabbításában a pályán töltött; játékának köszönhetően a Debrecennek mégis jó esélye van, hogy megnyerje az EL (avagy Eszméletlen Lúzerség) 2010/2011-es idényét. Könnyen…..
A Forbes magazin közzétette a legjobban kereső írók listáját. Az első helyet James Patterson amerikai regényíró szerezte meg évi 70 millió dollár bevétellel (csak e-könyvekből több mint egymilliót adott el ). Az Alkonyat vámpírsorozat írója, Stephenie Meyer  lett a…..
Kávézacc Mea culpa 2010.08.10 11:29:00
Máma reggel súlyosan megkárosítottam két embertársamat. Igaz, hogy akaratomon kívül történt, de ez nem menthet meg az ilyenkor szokásos bűnbánó eljárástól.Mint rendesen, ma is betértem abba a kisboltba, ahol egy ideje a reggelimet vásárolom. Gépies cselekvésekhez szokott ember…..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..