Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakacsaka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mérkőzés előtt megpróbáltuk tudatosítani, hogy ilyen tartalékosan is meg tudjuk szorítani a Red Bull Salzburgot – kezdte a vasárnapi mérkőzés értékelését Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Egyrészt ellenfelünk nincs jó szériában, másrészt ha…..
Csakacsaka 2010.10.12 18:29:33
Csakacsaka 2010.10.12 18:31:03
Logótervező versenyt hirdettünk a Winter Classicra. A szombat éjféli határidőig 15 pályamű érkezett be. Szinte valamennyi komoly szellemi és időbeli befektetés eredménye, ezért úgy éreztük illőnek, hogy minden tervet elindítunk a szavazásban. A jelentős mezőnyre tekintettel…..
Megpróbáljuk kihozni magunkból a legjobbat, mondja Somogyi Balázs, a  juniorválogatott egyik legtehetségesebb csatára. A jégkorongblog videóján három fiatal hokis – Somogyi mellett Orbán Attila védő és Bálizs Bence kapus – ismerteti a csapat terveit a vasárnap…..
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..