Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiry72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ahol a fasz az fasz 2007.08.31 17:12:00
Ma tíz óra után pár perccel indul a Viasaton a Dirt, a sorozat, ami megmutatja, hogy milyen a bulvármédia ott, ahol nem Jáksó László, meg az RTL Klub súgja meg, hogy akkor mi is legyen címlapon, és ahol senkit nem érdekelnek a teljesen kamu botrányok (Jáksó évek óta nem kefélt,…..
Hölgyek, urak, ő, itt balra, Kasey Kazee, a Kentucky állambéli Ashlandból. Igazából el sem tudjuk képzelni, miképp tűnhetett számára jó ötletnek az, hogy ragasztószalaggal alaposan körbetekert fejjel menjen a sarki közértbe rablásból kifolyólag. A hatás fokozása érdekében…..
Lehet, hogy az emberiség egyre lustább, de vmiért nem akarnak elterjedni az előregyártott fapados koktélok, mint a vébéká. Láttunk mi már falon üveges fröccsöt, de az akkor nem érte el a fogyasztók ingerküszöbét, pedig hasonló csini 0,33-as üvegben igyekeztek teríteni. Medzsik…..
Pár napja ismét szóba kerültünk a Colbert Reportban, az amerikai Comedy Central csatorna egyik legnézettebb, televíziós hírprogramokat parodizáló műsorában. Az adásban Stephen Colbert műsorvezető - a rasszista kijelentéséért nemrégiben elbocsátott rádióst, Don Imust…..