Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deryan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
Deryan 2020.03.16 10:44:38
@HaD: Tessék jobbat írni!
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Az RTL egyik ékköve a Szulejmán című, történelminek csak nagy jóindulattal nevezhető sorozat, aminek rajongói annak idején, amikor vagy két hónapon át szünetelt a sorozat, készek voltak tüntetni az RTL székháza előtt. A Facebookon 120 ezres rajongótáborral bíró török sorozat kapott tavaly egy…..
A keleti országrész oroszbarát elnöke, Viktor Janukovics soha nem uralta Ukrajna nyugati felét, az „igazi ukránok” soha nem fogadták el. Világos, hogy ma is két Ukrajna létezik egy államon belül, és e kettő között nagyon kevés az olyan összekötő kapocs. Európa természetesen…..
Deryan 2014.02.19 20:25:22
@maria.blog.hu: "A Szovjetunió tagköztársaságai egyáltalán nem voltak gyarmatai a Szovjetunión belül az Orosz Tagköztársaságnak."
Ebben én nem lennék olyan biztos.
A kaukázusi barátaim a 80-as években éppen arról panaszkodtak, hogy az orosz gyarmatként kezelik hazájukat. Magam is tapasztaltam ezt egy néhányszor ott jártamkor.
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..