Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mittelfinger gusztávné

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek eséseire reagálva az összes nagy, tőzsdével foglalkozó hírportál ilyen és ehhez hangzatos szalagcímekkel dobálózik. A guruk is szeretnek ilyenkor nagy prognózisokkal előállni, hiszen ha bejön hónapokig vagy évekig éltetik őket. Ha nem, néhány hét alatt…..
Nem tisztelt Orbán Viktor!   Nem a magam nevében írom ezt a levelet, de mégis a magam nevében. Mindenki nevében, aki nem tudja ezt megtenni. Van egy család.  Három felnőtt.  Az apa néhány hónapja veszítette el az állását, 50 évesen. Leépítették, mert kellett a hely az…..
mittelfinger gusztávné 2014.08.01 23:42:09
@Edgar Swan: Nem tudjuk, hogy milyen "havernak" kellett az állás hirtelen. Hogy milyen területen volt érdekelt a nem működő kft. És miért nem működik. Hogy a 28 éves fiú miért nem jutott el egy kurva nyelvvizsgáig. Habár egy kétszáz szavas német nyelvtudással már kaphatna Németországban állást. És küldhetne annyit haza, hogy a mama is kimehessen takarítani egy szállodába. Ha annyira szar itt minden. Persze nem árt felidézni Kuncze Gábor szavait, aki szerint a piac majd mindent megold. Nem oldotta meg! Csak a svájci-frank hitelt kínálta fel. Mellesleg, azt sem tudjuk, hogy a hitel mire kellett. Hol? Mikor?
Adjunk hálát a sorsnak, hogy az öngyilkos libatenyésztőket, akik az előző 8 év során kötötték fel magukat, már nem kell állást keresniük, mert felkötötték magukat! Volt blogolás akkor is? Vagy még nem értettünk hozzá? Na, jó8!
Sárga a Kossuth tér, kopasz a Szabadság tér, kínosan kockás az Erzsébet tér. Budapest nem a díszburkolat lerakásában igazán tehetségtelen, hanem a gyep gondozásában. Hiába a füvesítés, az automata locsolórendszer, a végeredmény ugyanaz: csapadékos május után már június…..
A brit The Guardian munkatársa a Google Street View segítségével repít minket vissza az 1940-es évekbe: náci katonák vonulnak a párizsi Champs-Elysées-n, London utcái a légibombázások hatására használhatatlanokká válnak, San Antonio utcáin kisgyermek szalutál az előtte…..
mittelfinger gusztávné 2014.05.23 18:59:13
@victor vacendak: Ha te úgy tudod, hogy mindenki náci volt, akit a hadseregbe besoroztak, akkor az legyen a te boldog hited alapja! Csak ne hirdesd mindenfelé, hogy amúgy meg rasszista vagy! :)
Tavasszal lesz utoljára Critical Mass kerékpáros felvonulás Budapesten, jelentették be nyílt levelükben a szervezők. Elmarad ugyanakkor a szeptember 22-én esedékes őszi felvonulás is, hogy felhívhassák a biciklis közösség figyelmét az új problémára: fontos szakmai szervezetük…..
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
mittelfinger gusztávné 2012.07.23 01:49:01
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
mittelfinger gusztávné 2012.07.23 01:41:27
@alte trottel: Pár éve a Fábry műsorában szerepelt féltucat cigány vajda. Mit tesz isten egyetlen utókalkulátor sem volt közöttük. Valamennyi színesfém-kereskedésből élt.
Nem messze a most említett szobortól áll a Filozófusok nevű szoborcsoport. Akik közül pár éve egy fő már hiányzik.
Megélhetési bűnözés - mondta a nemzet egyik nagyja.
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..