Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neuro-toxin

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
neuro-toxin 2015.03.27 22:57:37
@Hácsé77: nem hogy kérted, sírva toporzékolva követelted hogy megmondja a nép, ez egy fos.
ereszt a lé fostartályból. erjedt fosszag lengi körül az egészet.
de te azért ne hagyd abba, erőltesd még, ki kell jönnie.
neuro-toxin 2015.03.27 23:19:01
@Hácsé77: kicsi fostartály, erőlködj még, ha jobban nyomnád, jönni fog még a hígfos
neuro-toxin 2015.03.28 08:20:34
@Rónarider: wiszont ez így maradt fosch
-kb- Szinte reménytelen a mentális rendellenességekkel küzdő emberek helyzete a nyugat-afrikai Sierra Leonéban. Egy 2011-es felmérés szerint, a konfliktusokkal terhelt országban az emberek 94%-a küzd valamilyen pszichológiai-szellemi problémával és a megkérdezettek 28%-ának vannak…..
neuro-toxin 2014.03.06 10:09:39
Tényleg szörnyű ami ott van, de ... amit itt nekünk helyben a rögvalóság, ami szó szerint vagy csak képletesen is a húsunkba vág, az picit fontosabb kellene hogy legyen. Attól, hogy megeszek mindent a tányéromon (mert ugye Afrikában éheznek), attól még ott pont semmi nem fog változni. Az meg hogy a helyzet megjavíthatatlan, az tény. Ha pl. az usa úgy gondolná, hogy megszünteti ott az éhezést, csak a fegyverfejlesztési alapjából meg tudná oldani. De amúgy se érdeke senkinek hogy rend legyen. Amíg korrupt vezetők vannak, addig nagyon nagy haszonnal lehet üzletelni a ritka fémekkel, a kibányászott gyémántot mesterségesen a piactól visszatartva magas áron lehet eladni (a gyémántbiznisz is egy igen jól ismert csoportosulás kezében van, de nem erre akarom kiélezni), a kakaón is vagy 30szoros haszon van stb stb. Hiába megy vasárnap templomba, ha utána áldoz kicsit valami kőistennek, meg átkot vesz a konkurencia fejére a boszorkánytól. Amíg szűzlányokkal gyógyítják a HIV-et. Amíg a saját közösségük albínó tagját feldarabolják, mert a sámán varázserőt tulajdonít a testrészeinek. Rabszolgát tartanak, simán lemészárolják a szomszédos falut és az áldozatból lakmároznak. Simán levadásszák az utolsó orrszarvút, mert a kínai jó pénzt ad érte, de odáig nem jut el fejben, hogy mi lesz ha már nem lesz mit levadászni.
A törzsi szinten élő százmilliókat nem lehet megváltoztatni, és erre sem kívülről sem belülről nincs valódig igény, csak jórészt az adójóváírás miatt megy némi adakozás. Afrika ilyen. A világ vezetése is ilyen.
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
neuro-toxin 2014.02.25 13:23:49
@Salemi boszorkány: Hmmm... gondolod hogy azért jöttek elő most ezzel a milliárdos hiánnyal? Eddig folyton az ment, hogy az egyetem nyereséges, erre kiderül, hogy valaki csalt a könyveléssel? Nem inkább megalapozzák, hogy miért nem lesz a jövőben nyereséges, mert ugye milliárdos nagyságrendű likakat kell betömni? Szilvássy egy nagy röhej, visszautasította a sikerdíját, de előtte évekig viszont jól eltette, akkor nem okozott lelkiismereti gondot. :)
A Kerrang! magazinnak adott nemrég interjút Lars Ulrich, ahol beszélt a következő Metallica-nagylemezről, ami semmiképpen sem jelenik meg 2015 előtt. Azt azonban elárulta, hogy ugyan alig jut idejük együtt zenélni, de mindenképpen a 2008-as Death Magnetic hangzására építenek majd,…..
neuro-toxin 2013.10.22 21:47:20
@Jonas73: Azt kell hogy mondjam, hogy a demós metallica dalok ezt simán cáfolják, meg úgy 86ig bezárólag eléggé egyenes utat járt be a zenekar. Aztán az AJFA kicsit túl lett technikázva (szerintük, és az előző anyagaikhoz képest), és végül a fekete album, amit már nagyon valószínű (én legalább is így érzem), hogy vigyázó kezek terelgettek a billboard lista élére. Az már egy vállalkozásnak tekinthető, amibe sok pénzt toltak, és sokkal többet akartak kiszedni. Ami azután jött, na az volt a drog és alkohol mámor alatt íródott load/reload, meg az olajozott lejtő.
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..
neuro-toxin 2013.10.03 10:25:48
@ki vagyok találva: tatárjárás (szigorúan kronológiailag), de nekem is pont ez jutott először eszembe
Newsted - Heavy Metal Music(Chophouse Records) A Hegyalja Fesztiválon nem ritka jelenség, hogy az ember utólag képtelen bármit is felidézni egy-egy koncertből. A probléma ott kezdődik, ha a tükörből még enyhén szalonspicces önmaga és nem Borisz Jelcin mosolyog vissza rá. Jobb, ha…..
Danny Brown egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ezt pedig mi sem bizonyíthatna jobban, hogy nemrég egy minneapolisi fellépésén az egyik megvadult női rajongója az első sorban egyszerűen csak fogta magát, lerántotta a rapper nadrágját és megpróbálta orálisan kielégíteni…..
Kiakasztotta a magyar sporttársadalmat a román ProSport című napilap, mégpedig azzal, hogy április 6-án, szombaton az Oltchim Valcea–Győri Audi ETO női Bajnokok Ligája-elődöntő napján, - amit a mieink nyertek 24-22-re – egy provokatív fotósorozatot publikáltak Görbicz…..
A tegnapi írás után összeszedtük azokat a filmeket, amelyeket egy sikeres külföldi előd (nem császár) alapján készítettek el újból a film fővárosában. Ezekből kisülhetnek nagyon jó feldolgozások is, de sajnos nagyobb százalékban lesz a végeredmény egyenértékű egy…..
Csuti János olvasónk küldte el júliusi izlandi útjának beszámolóját, melyet több részben adunk közre. Sokak véleményét idézve, Izland valószerűtlenül más világ, mint amit bármerre járva tapasztalhatunk; lávamezők, gőzölgő talaj, türkizkék vízesések tömkelege,…..
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
neuro-toxin 2012.05.22 15:53:24
@De gustibusaut bene, aut nihil:
nos, a cukorral egy ismerősöm szívta meg kegyetlenül, egy kisteherrel ment Németo.-ba feltankolni, engem is be akart szervezni ebbe a tuti üzletbe, de nekem már akkor büdös volt az egész... szóval a partvonalról röhögtem rajta.
TV-t meg mindent ami kell, KP-re veszek, nincs hitel... láttam elég embert a hitel miatt megzuhanni. Inkább nem veszek meg valamit egyből, de valahogy összerakom rá. Részvényeket nem vettem soha (igaz kaptam pár MOL-t, de az is inkább csak úgy van, hogy legyen ilyen is), bankban igen minimális pénzem van, EUR meg egyenesen annyi, amennyi érme maradt a nyaralásból...
Autóm sincs, nem kell EÜ doboz.
Szóval jahh, nagyon bejött az élet :)
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
neuro-toxin 2012.03.08 13:46:53
Nyugtass meg, hogy ezt csak hirtelen felindulásból követted el, és/vagy rajtad van a havi agybaj!
Elhiszem, hogy pont rosszkor jött neked a gyerekes vizit, de képzeld: ez nem egy gépezet, és nem vagyunk robotok. Az én fiamat is behordom a munkahelyemre, mert kiderült, hogy a főnökség imád 10 percre kikapcsolni vele. Nem számít, hogy negyedéves gazdasági prezi lesz holnap délben, és még félig sincs kész a cucc. 10 percen nem múlik semmi, és egy kis kikapcsolódás után pl. jobban pörög az agy.
Gondolom hogy egyszer majd te is akarsz gyereket, és az asszonyt majd vagy nem engedik szülni, vagy ő maga közli veled, hogy most? Hülye vagy? Majd 5 év múlva, talán! A folyosón üvöltő gyerek ha zavar, akkor kimegyek megnézni, mosolygás+gratulációk, aztán mivel melózni úgy sem lehet, irány a kávézó, a titkárnő, a haver irodája, a dohányzó, mittomén... ha muszáj, a főnöknek is elő lehet adni egy aggasztó helyzetet, amiről kiderül, hogy pofon egyszerűen meg lehet oldani saját hatáskörben. Szóval bármit, amivel eltelik az a kis idő. Aztán spuri vissza a mutatókhoz meg a görbékhez.
Persze remélem a gyerekvállalást nem hatástanulmányoktól, költséghatékonysági alapon tervezed.
Amit vázoltál mint modellt, az alapján szülik 35 évesen az első és egyetlen gyereküket a nők, ami miatt a gazdaságilag általad is úgy istenített országok (ahol csupán 6 hét-12 hónapot kap az anya a gyerekkel) eléggé xarban vannak demográfiailag (amit csak a bevándorlókkal tudnak ellensúlyozni).
A gyerek sírása zavar, de blogolni jut idő? Biztos elismerő szavakra és sok vállon veregetésre számíthatsz a főnöködtől, jó rabszolga vagy. Irány vissza gályázni.
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
neuro-toxin 2011.11.25 11:29:58
@Szárnyati Gézа: Ja igen, egyetértek. A NERO - Burning Rom az zseniális márkanév!
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..
neuro-toxin 2011.07.26 09:41:36
@kicsibuta: bizonyára volt ilyen is, de a "hatos, lófaszt, kilences" történetet is ehhez az emlékhez kötöm, és semmi nem rémlik abból, amit te említettél. Persze remélem hogy meglesz a videó, és nevethetünk rajta egy nagyot!

kicsit off: A füzesabonyi polgármester első volt a házipornós botrányok sorában. Az a videó sincs sehol a neten, pedig létezik.
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
neuro-toxin 2010.01.18 12:38:14
@Közöd??: te egy elmekórtani eset vagy fiam.
neuro-toxin 2010.01.18 12:41:36
@Közöd??: ne aggódj, eljön még annak az ideje, hogy lesznek valódi elszámoltatások is. persze nem biztos, hogy a te megelégedettségedet fogják szolgálni. Az ilyen "akasszunk fel pár nyilast" hozzáállást pedig vidd pár határral keletebbre, lehet hogy ott még sikereket is elérhetsz vele.
Sajnos 16 év után megszűnik magyarország vezető underground fanzine-je a Stygian Shadows. Az utolsó szám megjelenésének apropójából összerittyentett fesztiválon jártunk, ahol én mint fellépő is megjelentem a Drünken Bastards színeiben. Viszont ha már az estének van egy ilyen…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
neuro-toxin 2009.11.10 15:00:28
@A Nép - Te vagy!:
2010 után a fidesztől ne várjon senki számonkérést. nekik sem érdekük, ráadásul ugyanattól az érdekcsoporttól függnek.
neuro-toxin 2009.11.10 15:17:57
@dr.schneidiger: basszus, kétdimenziós egyszerű elme vagy te is. mintha csak két pólus lenne. fidesz/mszp. egyrészt, viktor sosem állt az élére a tüntetőknek, ő ilyen vekkerekkel akarta elkergetni a komcsikat, ami látjuk, nem jött be. a gyűlésről is elhúzta a csíkot. az emberek meg ott lettek hagyva felcsigázva, előjáték után. és te aki otthon ültél és röhögtél a rendőri brutalitáson, nos neked valóban irigylésre méltó életed és értékrended lehet. az ilyenek életében mindegy hogy ki van hatalmon, amíg ülhetnek a tv előtt a meló után, ihatják a sört, nézhetik a barátok köztet és néhanapján megdughatják az asszonyt.