Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paginavlady

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciusban indul a közszolgálati tévé Marslakók című napi sorozata, aminek egyes részei 5,9 millióba kerülnek, és aminek Jáksó László a kreatív producere. Az egy szerkesztőség életét bemutató széria első évadával szemben az átlátszó.hu-ra felkerült szerződés…..
A négy közmédiumot egyesítő MTVA átvette a Moképtől az MTV régi népszerű filmjeinek DVD-kiadását, és már meg is jelentette a Frakk című mesesorozat négy lemezből álló gyűjteményét - tudta meg a mediainfo.hu.A Bálint Ágnes-mese új köntösben, az MTVA grafikusai által…..
Úgy látszik ez az év Geszti Péteré lesz a magyar könnyűzenében. Először egy váratlan húzással ő lett az idei Sziget mínusz egyedik napjának az ünnepelt sztárja, olyannyira, hogy még a Gesztivál nevet is odaadták az eseménynek, de állítólag nem a zenei szakember a hibás…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Orbánné Vica meglátogatta Szíj Melindát. Mondhat-e nemet Szíj Melinda?Strici-e a Megasztár?Engedjék szabadon Szíj Melindát! Szíj Melinda péntek este látványosan kiszállt a megasztárból, jelezte teljesítményével, dalválasztásával, jelmezével, szóban az élő adás…..
Gondolták volna, hogy már ott is lopnak? Forrás: Egy ismeretlen képviselő jegyzetei..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
paginavlady 2010.11.19 20:26:10
@ZSOLTBANK:
Kedves Zsolt!
Képzeld: nem hallgatom se a Boros-idiótát,
(sem a Bochkor-idiótát!)

Csupán érzékeltetni szerettem volna, hogy ki is ő, BOROS LAJOS !
Ő, aki azt hiszi magáról, hogy tehetséges , humoros és népszerű.
Pedig csak hatalmi helyzetben ült a Hanglemezgyárban és ül a rádióban.

Ez a tanulatlan IDIÓTA még most is hangadó !

Nem kellene változtatni ezen?
Vannak kultúrált emberek is Magyarországon !
Azok mért nincsenek a rádiókban műsort vezetni?

Remélem válszolsz nekem !
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
Előbb ezt tessék elolvasni! 1. § Magam vagyok a népfelség. Az én szavam: törvény. Én testesítem meg a közjót és én érzem át a köz érdekét. 2. § Népszuverenitásomat választott képviselőim útján gyakorlom. Megválasztom az Országgyűlés tagjait, a…..
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Michael Knight Robin Hood 2010.10.13 19:07:00
Orbán Viktor szemmel láthatólag jól érzi magát, sőt: már-már lubickol a kommunista Robin Hood szerepében. Voltak persze már emlékezetes alakításai ateista reformerként és ájtatos úrhatnám polgárként, de emlékezetes volt a vidéki téeszelnök és a lánglelkű…..
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
  Vasárnap este a Mesterházy-Horváth-Szanyi álomtrió sajtótájékoztatója után, amelyen egy kivetített diagrammal bizonyították, hogy a választást igazából a szocialisták nyerték, Lelky Lolával azon melegében elkaptuk Szanyi Tibor kampányfőnököt. Mennyi az annyi, meg úgy…..
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
A Megasztár és az X-Faktor csatájába azért a információs és dezinformációs deszanthadosztályokat is bevetik a tévék. Pr-osztályaik harcba állnak, folyamatosan sajtóközleményekkel tartják tűz alatt a bulvármédiát és a szakújságírókat, akik csak kapkodják a fejüket, hogy…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
paginavlady 2010.09.08 11:33:09
@valentinorossi:
A kétségbeejtő helyzetet (mint a Tied is talán) nem Orbán Viktor okozta !
Ő megpróbálja kihúzni a szekeret a ....ból.

Te se tudod, hogy mi volt elöbb: a tyuk vagy a tojás!

Én hiszek abban, hogy nem lehet tovább csinálni, amit eddig csináltak az elődök.
(lásd IMF !)
paginavlady 2010.09.08 11:42:45
@frontember876:
Én nem imádom Orbánt, de elhiszem, hogy sikerül neki élhetőbb országot csinálnia.

Vagy neked az előzőek többet juttattak?
Akkor viszont Te is közéjük tartozol.(Tán loptál is velük milliókat ???)

Na ennek lesz talán vége!
Én is csak remélem !
paginavlady 2010.09.08 21:40:23
@John:Smith:
Nem lopok!
De mindenki magából indul ki!
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Szeptember 14-én indul a Viasat3-on a Négy esküvő című valóságshow, persze a romantikus női célcsoport elvárásait messzemenőkig figyelembe véve, temetés nélkül. A kedd esténként jelentkező műsorban minden héten más pár házasodik, a többi jelentkező meg jól lepontozza a…..
paginavlady 2010.08.28 07:43:48
@idiotapocs: Szegény TE!
Ennyire nincs pénzed?
vagy ennyire lusta vagy megkeresni a pénzt az esküvődre?!
paginavlady 2010.08.28 07:46:20
@dulcin: Nem vagyok korlátolt !

Csak és csupán: VAN ERKÖLCSI TARTÁSOM !
paginavlady 2010.08.28 07:48:23
@laptop_betyárnő:
A stilusod a szóban forgó műsorhoz abszolut megfelelő !

Remélem jelentkeztél erre a "nivós" műsorra!
Te abszolut odavaló vagy!
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..