Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virtuoso

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ki hallgat el többet? 2010.07.07 14:06:00
Az, hogy a Subarun keresztül jutunk el a kérdésig, csak véletlen. Ezt elöljáróban szeretném tisztázni, mielőtt bárkinek vérbe borulna a szeme. A jelenlegi Imprezát szépnek csak jelentős jóindulattal nevezhetnénk. A sokat kritizált külső tény, a nagyobbik baj az, hogy az Impreza…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Az 1 gigabájtos Transportrer-pendrive jópofa dolog, mint maga a névadó jármű, ami egy nagyon univerzális szerkezet. Tévéasztalt még ugyan nem láttam belőle, de pl. versenyautó-szállításra is tökéletesen alkalmas.A kérdés csupán az, hogy milyen versenyautóról is van itt szó? A…..
Belsőség Buszoskönyv 2009.12.12 13:30:00
Szívem csücske az ötvenes listából ez az ajándék, még jó, hogy már megvan, mert ezt elloptam volna, akárki nyeri meg. A magyar busz és a hazai buszozás története szerintem bárkinek extra érdekes lehet, aki harmincon túl van, és itt töltötte az elmúlt évtizedeket. A…..
Virtuoso 2009.12.12 13:36:03
Az ABT Sportsline nevét jellemzően a VW Gruppe autóinak tuningjával kapcsolatban szokták ismerni/emlegetni. Azt már bezzeg kevesebben tudják, hogy az ABT bizony komolyan összefonódott nem csak az utcai, hanem a profi versenysporttal is. Olyannyira, hogy versenyzőjük, Mattias Ekström…..
Virtuoso 2009.12.12 09:31:10
Fázik? Kabátja alá fúj a jeges téli szél? Ne hagyja, csapjon le a meleg, pihe-puha XXL méretű mackófelsőre. Melyik volt a Totalbike eddigi leghosszabb cikke?(Az ajándékot a Totalbike szerkesztősége ajánlotta föl.)..
Virtuoso 2009.12.12 09:16:18