Adatok
Tobi a sznob
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Tudom, hogy már mindenki főzni akar, de ez nem ilyen egyszerű. Olyan ez, mint mikor a Karate kölyökben a srác csak a kocsit polírozta heteken keresztül, nem tudtuk mi értelme van, de a végén mégis lenyomta a szőke gyereket. Na valahogy mi is így állunk, már megvannak azok…..
Hetente 1 éjszakát Budapesten töltök a meló miatt, és ilyenkor az egyik barátomnál, R-nél szoktam aludni. Ő nem kér lakbért, én pedig cserébe havi 2-3 alkalommal gondoskodom a vacsoráról. Ez köztünk amolyan ki nem mondott néma egyesség, egy jól működő szimbiózis. Éppen…..
Tobi a sznob
2013.05.23 11:07:28
Az igazi sznobok nem csak borsörlőt hanem sódarálót is használnak. Az igazán tutti az, ha egybe van a kettő. Pl.:
golding.hu/termekek/ajandek/konyhai_felszereles/76036/so_es_borsdaralo_keszlet.html?start=1
Jómagam is valami hasonlót használok és nekem bejött. Legyetek ti is sznobok és használjatok ilyet!
golding.hu/termekek/ajandek/konyhai_felszereles/76036/so_es_borsdaralo_keszlet.html?start=1
Jómagam is valami hasonlót használok és nekem bejött. Legyetek ti is sznobok és használjatok ilyet!
Tobi a sznob
2013.05.23 11:09:24
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
- Amennyiben módunkban áll mindig friss alapanyagokból főzzünk
- Lehetőség szerint a helyi kistermelőktől vásároljunk (éljen a piac, vásárcsarnok, kis delikát bolt, stb.)
- Alapvető élelmiszerekből, ami megtalálható hazánkban is, törekedjünk arra, hogy a HAZAIT válasszuk (igen akkor is ha 20 forinttal drágább)
(Kövessük a svájci példát: egy svájci ha szüksége van valamire, akkor megnézi, hogy beszerezhető és a közvetlen közelében, ha nem akkor megpróbálja beszerezni a város/falu más részéről. Ha ott sincs akkor mondjuk 30 km. körzetben néz körül. Ha továbbra se talál akkor elmegy akár a kanton határáig, majd jönnek a szomszédos kantonok. Ha ez se jön be akkor körülnéznek egész Svájc területén és ha nem található meg Svájcban akkor valószínűleg olyan dologra nincs is szükség!)
- A sznobok is teljes mértékben támogatják az otthoni fűszernövények termesztését (ha naponta meglocsolod nincs vele gond)
Miagi mester most már akkor dobjunk össze egy jó kis szabadtartású kapirgálós tyúk tojásából rottyantott házi kézműves szittya-magyar hátrafelenyilazós, nyereg alatt puhított rántottát... vagy valamit :D
u.i. halál a levéltetvekre!