Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasoft

4 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) friss jelentése azt elemzi, hogy melyik országban szabad és melyik országban nem ajánlott inni a csapvízből. Ahogy az alábbi térképen látszik, Magyarországot a nem biztonságos ivóvíz kategóriába sorolják.  Ezzel mi személy szerint…..
A IX. kerület már nagyon régóta szeretné felújítani a Bakáts teret, és a korábbi tervek között egy mélygarázs is szerepelt. Ezt azonban elvetették, és a 2016-os TÉR_KÖZ pályázaton már másodszor indultak, hogy a tér biciklis és gyalogosbarát átalakításához támogatást…..
Louisiana tengerparti sávja katasztrofális ütemben fogy a tenger rovására. Az elmúlt száz év alatt öt ezer négyzetkilométer vizenyős terület (ún. wetlands), az állam területének 4,5%-a tűnt el a Mississippi-delta parti eróziója és süllyedése következtében. Egy idén publikált kutatás révén sikerült…..
Vannak akik az életközépi válság (midlife crisis) létezését is tagadják, mások viszont behatóan foglalkoznak a témával. Nyilván rengeteg egyéni eltérés van, de az biztos, hogy ebben az életkorban egy markánsan körülírható új életszakaszhoz érkezünk. És hogy miért? Vége van az építkezésnek 1.…..
tamasoft 2017.05.17 16:53:52
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
Előbb utóbb várható volt, hogy az ultrajófejnek kikiáltott Dave Grohl megrészegül saját sztárságától. Ennek kicsúcsosodását láthattuk a Oscar-díj átadóján, amikor egyes egyedül adta elő a Beatles Blackbird című dalát. Innentől pedig nincs megállás. A Foo Fighters legutóbbi lemezéhez készült…..
K report Windows update 2015.01.27 17:22:45
Isten lássa lelkem, nem szoktam bántani a Microsoft operációs rendszerét, mert igazából nincs miért. Windows 7 –et használok, (gyári, full legal, a géphez vettem anno) jön – megy – világít, teszi a dolgát, így ez idáig tényleg semmi okom nem volt a panaszra. Tekintve…..
Rengeteg filmnél lehet tapasztalni, hogy mennyit számít egy jó lezárás. Néha javít, néha ront rajta, de még gyakrabban teljesen átértékeli az addig látottakat. Nem egyszer mondogattam magamban mozizás közben, hogy "a befejezésen fog itt múlni minden." És van úgy, hogy a jól…..
ADrenalin Hatszemű Brazuca 2014.04.10 13:15:21
Nem egyszerű labda. Sokkal menőbb annál: a 2014-es foci világbajnokság hivatalos lasztija, a Brazuca a főszereplője az Adidas és a TBWA kampányának, melynek 6 mini kamerát helyeztek el a belsejében (BrazuCAM), és világjáró turnéra küldték, hogy soha nem látott szögekből és…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Egy kötött sapkás, szakállas, vastagkeretes szemüvegben a világra magasról tevő, azaz „átlagos” hipsztergyereket küldünk Malmőbe, hogy megnyerje az Eurovíziós Dalfesztivált. Amire egyébként nincs esélye – nem azért, mert hipszter, hanem azért, mert magyar. Március 2-án…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
8ker Szabó Gábor búcsúja 2012.04.14 11:23:00
Rövid, ám annál gyorsabban ívelő karriert futott be a polgármester tanácsadója városüzemeltetőként. Amilyen meredeken ívelt felfelé, úgy lefelé is. Lemondó levele:Tisztelt Képviselő-testület!Törvény biztosította jogomnál fogva, az abban szereplő azonnali hatállyal a…..
tamasoft 2012.04.15 22:04:22
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
 A III. Köztársaság hangulatát jellemző jog és jogász fétis hál’ istennek olyan tulajdonság, amit az orbánköztársaság is képes tovább éltetni.  Annak legalábbis egyik legbénább televíziója, ha szükségét végző kutyát, vagy esőben gyorsan növő gombát…..
Egy hosszabb kitérő után végre megint nyár van - legalábbis ebben a pillanatban. Az első, ami eszembe jut a nyárról, az a meleg, a második meg - ezzel összefüggésben - az izzadás. Az izzadást bizonyos helyzetekben könnyebben el lehet viselni, máskor viszont tud igencsak kellemetlen…..
Bigyóblog Biciklitolvajok ellen 2011.07.26 09:04:00
A majdnem tökéletes zár biciklitolvajok ellen. Csak azért majdnem, mert hatalmas lakatot kell cipelni hozzá, egy kisebb táskába nem is fér be. De nézzük, miről is van szó: egy olyan szerkentyűről, melyet egy oszlopra helyezünk, majd rálakatoljuk a biciklit, a szerkezetet ezután egy…..
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Karatty Blog Túlteng a nevetés 2011.06.02 22:17:00
Miért kell több ezer (túlzok) ugyanolyan blogponthus oldalt csinálni, szinte teljesen megegyező tartalommal? azpara, 2perc, nemkutya, tururu, aztadom, igynevess, justsmile... stb. Ezekről a gombamód szaporodó poéngyáros blogokról lesz szó a továbbiakban. A siker receptje adott.…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
A Nemzeti Múzeum mögött húzódó téren álló épület az ország történetében a 18. század óta fontos szerepet játszó Festetics-család városi palotája volt. A 19. század első felében a Belső-Józsefváros – Pest külvárosaként – laza kertes beépítésű volt. A…..
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..