Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capitalist

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én döntök róla. Jól akarok lenni? Jól leszek. Persze lesznek rosszabb pillanataim, érezni fogom a fájdalmat, hiszen ez az élet rendje. Várhatnék. Mire is? Eleget vártam már. Itt az ideje, hogy magammal foglalkozzak, olyan dolgokat tegyek, amik boldoggá tesznek. Olyan emberek vegyenek…..
Állok a villamos megállóban és figyelem az embereket, az arckifejezéseiket, gesztusaikat. Mindenki a villamosra vár, de mindenki másképpen. Van aki szomorú, egy nem rég történ rossz esemény miatt. Van aki vidám, egy új szerelem miatt. Van aki siet, mert elaludt, és nem akar elkésni…..
Capitalist 2012.04.16 22:04:42
Most annyira nagyon fáj. Nem kapok levegőt. Nem is akarok levegőt venni. Nem akarom ezt a fájdalmat. Mit tegyek, hogy elmúljon?! Szenvedtem a kapcsolatunk alatt, miért kell most is nekem szenvednem?! Tudom, hogy jobb lesz idővel. Jobbnak kell lennie. Csak most ne lenne ilyen rossz.....
Csaba hívta fel arra a figyelmünket, hogy az ismert pizzéria nem akar szóba állni a legostobább internetezőkkel. A jelenséget csak üdvözölni tudjuk, reméljük, a donpepések meg csak akkor küldhetnek levelet kifelé, ha fel tudják sorolni a carbonara hozzávalóit...
A zöldségen túl 10.23. 2009.10.23 10:56:00
1956.október23. Valahogy mindig foglalkoztatott ez a nap, egészen azóta, hogy 8.-os koromban a mi osztályunk csinálta az ünnepi műsort. Bár akkor még nem igazán értettem, mi is történt ekkor. Ahogy haladt az idő megértettem, persze gimnáziumban rendesen ki is veséztük a témát.…..