Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesseract

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örültek a napokban a zöldek és minden nem rossz ízlésű ember, hiszen egy ökoszörnyet romboltak le hét közben. Ecomostro mondja az olasz, azokra az épületekre, amelyek többnyire a tengerparton épültek, de mindenesetre legfőbb vonásuk, hogy a természetet már csak…..
tesseract 2009.05.24 13:19:22
@mbemba: jogos. kicsit elragadott az indulat. elnézést.

A Capri-szigeten álló házat egyébként nehezen találtam meg én is. Nem hallottam eddig még róla, de speciel nem zavarja annyira a szemem, mint sok olyan próbálkozás, ami valamilyen szinten alkalmazkodni próbál, aztán a végén olyan semmilyen lesz. Főleg az zavaró, amikor régi stílusjegyekkel aggatnak tele új házakat, anélkül, hogy az adott stílust megértenék. Na az sokkal bántóbb, mintha egy épület egyeltalán nem próbál meg illeszkedni. A kálvin-téri két épület nem próbál megalkuvó lenni. A kortárs high-tech, építészet formái abszolút jól használja, és a térstruktúrát is jól követi. Lehetett volna valami klasszicizáló dolgot odahazudni, de szerintem többet ártott volna a térnek. Kíváncsian várom "Akárki Akármit Mond" megoldását, mi az ami az ő ízlése szerint odapasszolna - mindannyiunk okulására.

Azért, hogy a ökoszörnyhöz visszatérjek, nekem inkább a SZOT-üdülő jut róla eszembe. Ott kellene végre belátni, hogy abból jó ház sosem lesz.
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..