Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VEVE

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
VEVE 2009.10.20 19:59:54
@Pöttyös75: Sziasztok Pöttyös, Zsunna, Tor és a többiek! Bocsánat, akit kihagytam, gyorsan végigolvastam az oldalt. Úgy döntöttem, mivel én is abszolút kezdő vagyok a leszokásban, és egyéb jó tanácsokat is remélhetek, először is Pöttyöshöz fordulok.
Röviden: 36 éves vagyok, 2 éve váltam el az alkoholista, agresszív férjemtől, aki anyagilag is a padlóra küldött engem, és két lányomat. Jelenleg az anyámmal élek, kilátásom sincs önálló életre, saját lakásra, stb. és mivel egyébként is eléggé melankólikus alaptermészetem van, a történtek hatására akkor (vagyis két éve) a háziorvosom javaslatára! kezdtem el szedni a Rivotrilt. Mára már lecsökkentettem az adagomat napi 3/4 szemre este (2 mg-os), remélem lesz erőm, és erről is leszokom, de nyugodtan ijesztgess csak, úgy hátha jobban megy...
Más, a lényeg: 20 éve dohányzom, még a terhességeim alatt is piszkosul szenvedtem, hogy nem cigizhetek, és alig vártam a napot, hogy megszülessenek - persze ne értsetek félre, nagyon vártam mindkét lányom születését, és imádom őket - de mégis szülés után 1-2 hónappal már ugyanúgy elszívtam a napi 1 doboz cigimet. Egy éve próbálkozom különböző módszerekkel, de semmi hatása, ugyanúgy rágyújtok, akármikor, semmi nem segített. Két hete kezdtem el szedni a Champixot, a holnaptól már nem gyújthatnék rá... Mivel úgy olvastam, Te vagy itt a legfrissebb ch-szedő, neked írok, talán együtt könnyebb lesz, én úgy érzem.
Az elmúlt 2-3- napban is csak 3-4 szálat szívtam már, és magam is nagyon meglepődtem, még az a pár szál sem esett jól, még az első sem a kávé után. Valahogy megszűnt az "élvezete". Persze a megszokás nagy úr, és nincs olyan 10 perc, hogy ne jutna eszembe rágyújtani... Szóval holnaptól szorítsatok értem is!
Szóval innentől kezdve tényleg tilos egy szál is... nem tudom, hogy fogom kibírni,
de alig várom, hogy írj, vagy írjatok. Segítene. Már ez is segített, hogy olvastalak benneteket. Köszönöm, hogy itt lehetek, és szeretném, ha bevennétek ebbe a "kis csapatba"
Üdv mindenkinek! És kitartást!
Veve
VEVE 2009.10.21 20:01:01
@Pöttyös75:
Szia! És mindenkinek üdv!
Nagyon irigyellek ám "Pöttyös".... Te nagyon erős csajszi lehetsz. Én meg nem vagyok. Persze, hogy rágyújtottam, kétszer is. Egyszerűen nem bírom ki...
Pedig ez a gyógyszer tényleg jó, ha ezzel nem szokom le, akkor sehogy. Rágyújtottam, és azt vettem észre, hogy nem esik jól, hogy rossz ízű, büdös, borzasztó, és még mérges is voltam, amiért elvettem magamtól azt a kevéske kis élvezetet is, amit a cigi adott, de mégiscsak elszívtam a fene egye meg...
Ajaj!! Lehet ilyet mondani, hogy "na majd holnaptól..." ???
Egyébként köszönet Neked, kedves Pöttyös és mindenkinek, aki bíztatott és gondolt rám, kedvesek vagytok mindannyian. Igyekszem mostmár nemcsak a barátom, a gyerekek és magam miatt, hanem miattatok is... Hogy nézne ki, hogy holnap megint azt írom, hááááát, ma is cigiztem, meg ma is, meg ma is... na ilyet már nem lehet tenni! Egy vagyont kidobok az ablakon!!! Igazad van a kávéval is.
Hallottam egy csajról, aki ezzel a gyógyszerrel szokott le, de a reggeli kávé utáni egyetlen egy cigi megmaradt nála. És kibírta, és csak azt az egyet. Ez is lehet egy módszer nem? Ad valamiféle megnyugtatást, hogy azt az egyet igenis elszívhatod. Szerintetek?
Na jó, most mennem kell a lányommal "a sötét középkort" tanuljuk töriből.. Majd jövök.
Szép estét mindenkinek!
Veve