Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reb Tony

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gumiarabicum Meghalt O.V. 2012.02.11 14:21:39
 A Hóhányok és Hasbeszélők Polgári Egyesülete mély fájdalommal tudatja, hogy szeretett vezetőjük: O. V. hosszú fájdalmas betegség után elhunyt. Nem bírta tovább meggyötört szíve a hazudozást és nagyotmondást. Elméje elborult, néha-néha magához téríthető, egyre…..
Alig-alig volt kétségem hogy a Gyurcsány-Kapcsolat.hu nem teszi közzé bejegyzésemet. Ami meglepett az a gyorsaság, amivel reagáltak. Ime Kapcsolat és Blogger kapcsolata. Tisztelt xy! Értesítünk, hogy az általad létrehozott #98087 azonosítójú, blog tartalom moderálásra…..
Idén szeptember 8-án este köszönt ránk a zsidó újév, Ros Hásáná.  A kétnapos ünnepen az ember teremtésének 5771-ik évfordulójára emlékezünk, és mintegy megújítjuk az Örökkévalóval kötött szövetségünket a világ létezésére és újjáteremtésére.Ezzel a…..
Alkoholista vagyok. 3. nap 2010.09.01 10:01:00
Tegnap sem ittam. Hazamentem, ettem, majd bevettem egy egész xanaxot a szokásos fél helyett, ez úgy kiütött, hogy a tv hangjai mellett (Kálmán Olga egyenes beszéd című műsorora ment), hogy átmásztam a kanapéról az ágyamra és elaludtam. O. hívott, míg aludtam, tudtam, hogy…..
gumiarabicum Amputáció 2010.08.31 13:30:00
Tegnap volt orvosnál. Le kell vágni a lábát. A jobbik lábát. Ez a kifejezés a "jobbik lábát" némi magyarázatra szorul. A rosszabbik lábát kisgyerekkora óta nem tudta használni, csak ha egy speciális szerkezetet, amit egyénre szabva készítettek, rögzitett hozzá. A…..
gumiarabicum Dugjunk vécében? 2010.08.30 15:25:40
A vicc úgy szólt ifjúkoromban: - Lehet e teherbe esni vécén? - Igen, csak kényelmetlen.Úgy látszik szifiliszt is lehet kapni vécén vagy legalábbis vécében. Az a fiú, egy biztosan, de talán több is, az iskolai vécében "szexelt" avval a kislánnyal, akitől aztán…..
gumiarabicum Anne Frank (1929-1945) 2010.08.29 07:35:50
  Anneliese Marie „Anne” Frank (Frankfurt, Németország, 1929. június 12. – Bergen-Belsen, 1945. március) zsidó származású német lány, akit „Anne Frank naplója” címmel kiadott, a II. világháború  idején írt naplójegyzetei tettek…..
gumiarabicum Józsika 2010.08.28 20:15:22
Öregasszony volt már. Idén töltötte be a hetvenet. Volt egy pici nyugdíja, abból éldegélt. Egy földszinti lakásban lakott egy nagy bérházban. Pár emberrel köszönő viszonyban volt, de nem járt be senkihez. Hozzá is csak ritkán csengettek be.A másik lakó a földszinten egy…..
  Feleségemmel megnéztük az elhíresült Biszku filmet. Egy 90 éves tömeggyilkos emlékezik vissza több mint 50 évvel ezelőtti tetteire.56-ot következetesen ellenforradalomnak nevezi. A halálos ítéleteket a független Bíróság hozta, mondja. Független Bíróság 58-60-ban,…..
gumiarabicum Kóser 2010.07.24 11:47:00
Feküdt az ágyon. Rádiót hallgatott.Reggeli, ebéd, vacsora, kacsa, ágytál. Reggel és este tolókocsiba tették és elszívhatott 2-3 cigarettát.Éjeliszekrényén pohár víz, Nescafé, könyvek. Nem olvasta őket, minek is. Pedig volt szemüvege. Másoknak az se volt.A kórteremben 6 ágy.…..
retro gastro Kolbászkrém 2010.04.27 06:09:00
A kolbászkrém a '80-as évek elején jelent meg Technokol Rapid-os tubusos kiszerelésben. A tubus sötét rószaszín/bordó színei természetesen eltértek a Technokolétól, de ennek ellenére többször is előfordult, hogy a konyhából édesapám rámolta el a szerelő dobozába a Technokol…..
Alig tudunk valamit az elkövetkező évek kormányzatáról, politikájáról. Annyi bizonyos, hogy egy másik világban fogunk élni.Mást sem hallunk: Orbán, Orbán, Orbán. Aztán meg Jobbik, Jobbik, kétharmad, kétharmad.A baloldali vagy liberális szavazó elbizonytalanodott,…..
gumiarabicum Szagos mise 2010.03.14 07:05:51
Gyermekkoromban járványos gyermekbénuláson estem át. Közepes súlyú maradandó következménnyekkel. Ez meghatározó tény életem alakulásában, különösen hogy kialakult állapotomat sokáig nem tudtam feldolgozni. Sokáig nem nyugodtam bele. A helyzetet akaratlanul nehezítette,…..
Anélkül, hogy bárkit meg akarnék győzni az ellenkezőjéről, aki amúgy is meg van győződve róla, a tájékozatlan közvélemény megnyugtatására közlöm: A pászka, vagy ahogy a zsidók nevezik macesz elkészítéséhez nem szükséges keresztény gyermek vére. Nem is kevertek bele…..
Mint bizonyára hallottatok róla, sajnos meghalt az a 92 éves néni, akit Ózdon, a Hétes-telepen agyonvert 3 embernek nem nevezhető egyén (akik közül kettő fiatalkorú és egy gyermekkorú).Ja, hogy nem tudtok róla, hogy meghalt? Nem a ti hibátok.Ugyanis a mélyen tisztelt független és…..
Mos már mi szeressük az Orbánt.Bevallom eddig nem szerettük, nem is vót olyan a fizimiskája, meg hát, megmondom őszintén, mi baloldaliak vótunk sokáig. Ott meg ugye az szabály, hogy az Orbánt útálni kell.De mos már szeressük.Én rokkantnyugdíjas vagyok, a feleségem az…..
Elképesztő számomra, amit a szegénység ügyében, a cigányokkal kapcsolatos problémák iránt a közvéleményben tapasztalok.A közöny !Elképesztő, hogy az emberek nem fogják fel micsoda etnikai és szociális időzített bomba ketyeg egyre hangosabban. Mindenki csak a saját…..
Magyarországon közel 3 millió magánnyugdíjpénztár tag van. Utaljuk szépen, minden hónapban a bruttó fizetésünk 8%-át. A jogszabályi hátteret a 1997. évi LXXXII.törvény (törvény a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról) adja, a végrehajtásról pedig a a…..
Az emberi zsírból főzött szappan részben egy, a második világháború idején elterjedt városi legenda, részben egy megtörtént német kísérlet. A legenda szerint a németek az elgázosított zsidók tetemét szappan és más használati tárgyak készítésére használták fel. Noha a…..
Egy riport. Idézet a Hetekből.   A Hetek a Hit Gyülekezet hetilapja. A riport 2 évvel ezelőtt jelent meg, de a gondolat több mint száz éves. A Hit Gyülekezete egy keresztény Egyház, az Amerikában terjedő keresztény cionizmus magyarországi leágazása. Az interjúalany egy magyar…..
    Én baloldalinak szoktam mondani magamat, valójában az is voltam sok-sok évig. Az voltam a szocializmusban és az maradtam még egy jó darabig. Furcsán lassan alakult ez át. Két dolog játszott szerepet ebben. Bár én eléggé érdeklődő…..