Regisztráció Blogot indítok
Adatok
váj mí

0 bejegyzést írt és 8919 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma dolgoztam volna, de le kellett mondanom a dolgot - az okot nem jelölném meg, de tényleg előre nem nagyon látható helyzet volt (na, mondjuk egy 30-40%-os esélyt adtam volna neki, beismerem). Az illetővel fél 6-kor találkoztam volna, és 3 körül írtam neki, hogy le kell mondanom. Ehhez…..
váj mí 2014.01.01 15:57:43
@paintedtie: You've have right. But you have to pay for this, also. A professional girl never would say her prices at first, she will ask you first about your preferencies. Then she will give you a price.
váj mí 2014.01.01 16:17:24
@noname.blogger: Oh, okos. Ha leírom, feketén-fehéren, áperté, hogy mire számíthatsz itt, és nem simogatom az egódat, akkor trollkodok, a te meghatározásod szerint.
Azért írtam le, basszus, annyiszor, mert látható volt, hogy nem fogtad fel, egyik füleden ki, a másikon meg be sem ment ...
A kitiltás, illetve a kitiltás utáni válaszolás a kommentemre, akkor is a kicsinyesség csimborasszója. És valóban reméle, hogy Ivonnt nem vonzod be, ebbe a te "mindent-én-tudok-jobban" univerzumodba...
Tudod, utánanéztem, milyen hirdetési oldalak pörögnek igazán Berlinben, és hogyan lehet kevesebb pénzből is kihozni a prémium hirdetést. Emlékszel még ugye, hogy ez fasza infó lett volna számodra? Lett volna ... De mivel te mindent annyira jobban tudsz, hát biztos, ezt is ...
Sok sikert!
váj mí 2014.01.01 16:42:48
@Ivonn88: NNB kurvára nem érzékeli az itteni valóságot, te már némileg többet tudsz róla.
Nézd, az ő módszere, ha tartósan itt akar élni, nem fognak működni. Gondolj csak arra az agymenésre, hogy csak e-mail-címet ad meg a fizetős oldalakra, telszámot nem. Fizetős oldalakról beszélünk, te igazán tudhatnád, hogyan működik... Kifizetsz kb heti 200 eurót prémium, kiemelt hirdetésért. Szerinted, ha csak egy e-mail címet adsz meg kontaktként, visszahozza neked a zsét? És ez a legalja minimum, hogy legalább visszahozza. De NNB ezt is jobban tudja .. Hát persze ..
Tudod: "Ismétlés, a tudás anyja". A pótvizsga meg: "A tudás kurva anyja!". Tényleg el akartok jutni ehhez a szinthez?
Csak kérdem ...
Az elmúlt napok eseményeit elnézve sok minden eszünkbe juthat a polgárháború szélén táncoló Egyiptomról, legkevésbé talán a béke, és a barátság. Pedig mint Timi beszámolójából kiderül, belülről teljesen másképp néznek ki a családi emberi kapcsolatok, mint a jelenlegi…..
váj mí 2013.07.04 15:52:14
@Mmj Drtmmj: Áh, hol vagyok én még az indulattól? ;).
Különben tényleg nem volt egy nagy stájsz ... a nagyon-értelmes bloggazda tette azzá :P
Csak egy kb. másfél hetes történet volt arról, hogy mennyire szarják le az Európában élő arabok az európai viselkedési mintákat és szabályokat.
Aki még elérte, olvashatta ;).
váj mí 2013.07.04 15:53:19
@hagyma: Mna, attól én is ... különben is kurva perverzek ... ;)
váj mí 2013.07.04 16:03:42
@Mmj Drtmmj: Én ezt értem, de akkor mi a jóallahnak nem maradnak a saját országukban? Miért jönnek ide, ahol Szulejmán halálosan megsértődik, ha egy fehér, kék szemű, szőke nő, felszólítja, hogy takarodjon a francba a foglalt helyéről. Amit különben a kijelzőn is láthatott, hogy foglalt lesz.
Rühellem, hogy mindig nekem kell toleránsnak lenni a niggával, az arabbal, a cigóval meg minden egyéb bőrszínűvel, talán csak a sárgákkal nem ...
Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok…..
váj mí 2013.06.24 10:01:08
@rpflora: De van. Mármint bulváros. Hagyd a fenébe ezeket a posztokat. Semmi értelmük. Az összes glamour-modell megrendelhető bizonyos összegért. Hát még a feltörekvők! Axiómákról minek posztot írni?
Amilyen keresőszavak által rátalálnak a blogomra: Én eddig nem tudtam, hogy van ilyen... megláttam most és néha jókat nevettem. Íme a lista, de csak a viccesebbeket másolom be :) Punci nyalás és ezen tevékenység más szavakkal való megnevezése...(hogy kell nyalni, punci nyalás,…..
váj mí 2013.05.09 11:16:55
@érettférfi: Szerintem meg ne nagyon érdeklődj egyetlen lány szexuális előtörténete iránt sem, akár hivatásos, akár civil. Nem vezet jóra.
váj mí 2013.06.11 12:47:47
@adrinka: Hm, ez így elméletben nagyon jól hangzik, de azért rendszerint elő szokott kerülni a múlt, mindkét fél részéről.
váj mí 2013.06.22 21:39:23
@adrinka: Ez a 'civil' életben is így működik. Nem kell feltétlenül kurvának, vagy recisnek lenni kurvák mellett hozzá ...
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
váj mí 2013.06.22 20:47:23
@rpflora: Édesjóistenem, mi az hogy kivásárolja? Te cigánykurvákkal dolgoztál együtt eddig?
váj mí 2013.06.22 20:56:17
@adrinka: Nem, nem nyilván a külseje miatt... Vannak olyan pasik, akik vagy "helyesek", vagy semmi extra, de nem is rosszak, és mégis rendszeresen járnak a házba. Jegygyűrű láthatóan, tehát semmi zsákbamacska. Az egyik lányhoz rendszeresen visszajár egy tök normálisan kinéző pasi, otthon viszont asszony és gyerek. Második éve jár már hozzá vissza.
Kíváncsiságból már csak megkérdeztem a lányt, hogy "hogyhogy...?" A lány szerint úgyhogy, hogy a vendéget a vaginális izgatás spannolja fel leginkább, a felesége meg, csak csiklóilag képes élvezni. És bár asszonyt meg a gyereket szereti meg minden, de szexuális téren mást is akar ...
Határátkelő Magyar magyarnak... 2013.06.21 06:47:00
Nem egy boldog történet a mai, mert Zsuzsa írása arról szól, miként került németországi (magyar főnök vezette) munkahelyébe egy rossz mozdulat. Természetesen nem szeretnék általánosítani, hiszen emberekként különbözőek vagyunk, de a történet mindenképpen…..
váj mí 2013.06.22 00:17:29
@Shanarey: Ha látnám is a bandát, már rég nem lennék itt ;).
Különben megyek is a fenébe, ideje ...
váj mí 2013.06.22 00:23:00
@morsels: Szerintem téves az alapfelvetésed, mármint az, hogy nem hallgatnak senkire. Még én is szoktam olyat...
De úgy vélem, ha valaki egy tök idegen országba költözik, az egyik alapvető dolog, többek között, hogy utánanézzen, pontosan hova a fenébe is megy? Én most speciel, lefeküdni...
Jóccakát!
váj mí 2013.06.22 00:26:51
@morsels: Az én munkaköröm Magyarországon egyrészt értelmetlen, másrészt törvénytelen. Ezért ezt így kár volt leírni.
Ha meg abból indulunk ki, hogy pl. a posztoló az otthoni munkakörnyezethez szokott, akkor mi baja? Átverték, mint otthon szokás. Persze, ha a neten nemcsak cicákat meg pornót nézne, hanem a vonatkozó német törvényeket is, akkor nem tudták volna átverni a fejét.
Szóval, ma indul a háromnapos őrület, de a szombat az, amikor rendesen felpörögnek az események! Korábban már mindent megírtunk, egyedül a résztvevők listájában van egy kis változás (ja meg abban, hogy nem lesz csoportos evőverseny, csak egyéni!), vegyük is hát sorra őket…..
A nU az Eiffel téren minden bizonnyal indulhat a város egyik leghülyébb nevű éttermeként, volt ez már U26 (sponsored by Telenor), ettünk is már itt, de most a tarja NUrger volt az, ami bevonzott, nem kicsit. Ide újfent Hájfájv Tomival látogattunk el, ami külön vicces volt, mert…..
Igazán kalandos történet a mai, szó lesz benne egy szcientológussá tévedt tini dániai kalandjairól, aki visszatérve hajón kezdett dolgozni, majd kis magyarországi kitérőkkel most Skóciában él. Balázs története következik. „Először is 37 éves vagyok és már 16 éves…..
váj mí 2013.06.21 03:04:12
@mzgldr: Hm, a "schatzie" szerintem hülyén hangzik, de szeretnéd... :P
váj mí 2013.06.21 03:12:01
@hagyma: Kenyérre.. ahham, arra ;)

Egyébként épeszű apuka nem a kórházi folyóson szteppel órákig, hanem bepiál jól a haverokkal, "bulizásként", mert utána úgyis ő kell fel majd éjszaka a kölökhöz megetetni ;).
váj mí 2013.06.21 03:13:00
@Shanarey: Deal! ;)
A kettő együtt Svédországot, azon belül is Stockholmot adja ki. Akik követik a blogot, biztosan emlékeznek Rékára, aki Svédországban felnőtt magyarként költözött egy időre Budapestre, majd vissza északra. Története ma a svédországi visszatérésnél kezdődik, és kiderül,…..
váj mí 2013.06.20 01:17:54
@Jess G: Khm, nevezz íz-érzéketlen baromnak, de eddig még nem tudtam rájönni, hogy mi az ízbeli különbség a a mezei és a római kömény között ....
Az édeskömény viszont más, az desszert-fűszer ..
váj mí 2013.06.20 01:19:39
@hagyma: Horn mikor a tökömben volt normális?
Különben nyugodjék békében, meg minden ...
váj mí 2013.06.20 10:43:16
@Jess G: Ahham, akkor itt lehet a baj, mert a szárazbabot én semmilyen formájában meg nem eszem... ;).
Előfordul az, hogy nem úgy alakulnak az ember dolgai, ahogyan eltervezik, de néha a legkülönösebb helyzetekben találkozunk jóindulattal, például egy ghánai családnál. Stevee tíz hónapja él Angliában, és most jutott el oda, hogy úgy érzi, lassan elindult valami, ami jó irányba…..
váj mí 2013.06.18 00:26:52
@hagyma: Mary határozottan karizmatikus személyiség! :)
Pedig egy jó kis marhamájnál, borsosan, hirtelen kisütve, forrón, kenyéren, csak úgy .. hmm, a franc essen bele, megéheztem :(.
váj mí 2013.06.18 00:38:11
@hagyma: Belegondoltam, éppen tömöm kétpofára a borsólevest vajas galuskával, meg zúza-szív kombóval ;). Ja, van benne némi borsó, répa, zeller, ilyesmi is .... már csak a név miatt is ;)
Mondtam, hogy megéheztem ;).
váj mí 2013.06.18 00:55:53
@hagyma: Jótvágyat!

@Barátusz: Mna, de a zúza-szív nem is igazán vehető hússzámba .... de tényleg.
Mna, jóccakát, megvolt a late night snack ;)
Aki londoni posztra számított, annak súlyos csalódást kell okoznom :), ugyanis mai úti célunk a brit fővárosnál némileg egzotikusabb Botswana, azon belül is a főváros Gaborone. Bár azon már egyetlen rutinos Határátkelő-olvasó sem csodálkozik, hogy a világon mindenhol élnek…..
váj mí 2013.06.16 18:24:55
@DieNanny: Ahham, ha meg borul a statisztika, akkor nagyon ráfaragsz ;).
váj mí 2013.06.16 21:55:26
@DieNanny: :DDDD Kiment már a divatból... ma már partyk vannak.
váj mí 2013.06.16 21:57:26
@vazzup: Helikopterből még szebb a kilátás, és messzebbre is láthatsz ;).
Ok, ok, értem én, de nem vagyok egy nagy túrázó, inkább amolyan városi patkány fajta ...
Miután ezekben a napokban ér véget az iskolaév Magyarországon úgy gondoltam, érdekes lenne egy oktatással kapcsolatos poszt. Szerencsére tőlem függetlenül így gondolta Tilmir is, aminek eredménye ez a nagyon érdekes írás a svájci iskolarendszerről, illetve a továbbtanulás…..
váj mí 2013.06.15 14:04:13
@Hurrá Torpedó: Ládd, egységes tankönyv, és legalább az utolsó miatt nem rinyálhatnak ;).
váj mí 2013.06.15 14:21:39
@Hurrá Torpedó: Hát, ha a továbbtanuláshoz pl. a Headwayből kell felkészülni, akkor hiába volt jobb anno a Project, anyuka szerint ;).
váj mí 2013.06.15 22:01:44
@mirx: Mna, én például ehhez kurvára nem ... csak némi tapasztalatom van, az sem túl jelentős. Igaz, most kivételesen nem is pofáztam szét a posztot ;).
A mai poszt alighanem kavar majd némi vihart, de a történet érdekes, és a belőle következő morális kérdéseket majd alighanem alaposan kivesézitek. Noha Angliában és Norvégiában játszódik, szerintem ez a legkevésbé érdekes része. Jöjjön tehát Zoltán története! „Most…..
váj mí 2013.06.14 23:03:02
@Kellemes Zérókomponista: A gondolkodásmódja kifejezetten nem értelmiségi. Arra ugyanis nem szokott jellemző lenni a gőgös, kasztrendszerben való gondolkodás, a másképpen élők teljes semmibevétele, a társadalmi rangok alapján megítélt tisztelet-mennyiség... az egy teljesen másfajta gondolkodásra jellemző. De tudod mit? Ha annyira akarod, jelenjen meg, de csak neked ;).
váj mí 2013.06.14 23:04:24
@hagyma: Ok, lehet táncdalfesztiválra jó, de én a Korda Gyurit sem szeretem, úgyhogy ....
váj mí 2013.06.14 23:18:49
@diggerdriver: Mna igen, előkészítették a terepet a vízvezetékcserére. De könyörgöm, miért szombat vadhajnalban? És miért kell nekem arra ébredni a harmadik emeleten, hogy a gép belekap a betonba? Brrgrrrkrrrssschhkrrsssschgrrrkrrsssschhhgrr - fortissimóban :(
Egy éjszakai sétálás alkalmával vettem észre a kis bódét, mely azon a ponton keltette fel a figyelmemet, hogy megláttam rajta a nevét és webcímét: Street Burger. Valódi remek falatok az utca stílusában, vagy csak teher lesz a bélrendszernek? A bódé rendelkezik egy kis terasszal…..
váj mí 2013.06.14 22:00:42
@speed: Na de most őszintén.... 500 forintért, mire számítottál? Bélszín-hambira?
váj mí 2013.06.14 22:28:01
@speed: Mert olyat már ettél, és abból, a 2-3 falatnyi mini-burger volt a duplája.
Ki mondta, hogy tetsszen? Csak érdeklődtem, hogy mégis, mire számítottál ennyiért, ha nem a legolcsóbb tescós mirelit pogácsára, hm?
700 alatt mirelit szart kapsz, nagyon nagy eséllyel, olyan 99%-ossal. De még 700-on felül is simán belefuthatsz a fele sertés-fele marha alapanyagba.
Volt már poszt a világ minden tájáról, Kínától Új-Zélandon át a Fülöp-szigetekig, nem is beszélve Európa szinte összes országából, ám emlékeim szerint Ukrajna eddig kimaradt. Ez szomszéd ország lévén egyfelől furcsa, másfelől érthető is. Ezt a hiányt pótolja…..
váj mí 2013.06.13 17:31:53
@Kovermadar: Akkor ne izgulj, még legalább 10 év, amíg nála elkezd majd gyorsba kapcsolni a tik-tak-tik-tak-tik-tak :)
váj mí 2013.06.13 22:01:30
@Barátusz: El kellene már dönteni, hogy akkor dolgozzon a nő vagy legyen anya? Vagy úgy gondolod, hogy mindkettő, közben nézzen ki úgy végig, mint a legelső randin? Ja, és persze mesterszakács is legyen....
Hm, egy ember általában igazán jól egyetlen dolgot képes elvégezni. Kissé kevésbé jól akár kettőt is. Végtelenül szarul, persze lehet többet is, de minek?
váj mí 2013.06.13 22:25:53
@diggerdriver: Ne már vannak nagyon fasza kis harisnyanadrágok, olyanok is, amelyeknek olyan a mintázata, mintha combfix lenne. Sok esetben viszont a combfix nem igazán praktikus
Gyakran éri az a (néha vicces, néha komoly) szemrehányás a blogot, hogy túl sok az angliai, nagy-britanniai poszt. Ezen persze lehet vitatkozni (én legalábbis szeretnék), de egy most nyilvánosságra hozott hivatalos uniós kutatás talán magyarázatot ad rá. Az Európai Unió…..
váj mí 2013.06.12 20:33:21
@tildy:): Hát D Nagy Lajos tuti megőrülne arrafelé, ugyanis túltengenek a "sustorgó szavak" ;).
váj mí 2013.06.12 20:34:45
@Kovermadar: Szigorúan véve, a kommunikációhoz még beszéd sem kell ;).
váj mí 2013.06.12 20:36:33
@Kovermadar: Ezt rajzolja le az, akinek több anyja van egynél ...
Még nem tartunk az év felénél, de a természet már másodszor állítja rég nem látott méretű erőpróba elé az országot. Az mindenképp elmondható, hogy a civil szféra kiválóan vizsgázott/vizsgázik mind a két esetben, ami egészen elképesztően váratlan pozitív meglepetés…..
Igazi különlegesség a mai történet, hiszen egy olyan helyre visz el minket, ahová magyar ember nem mindennap jut el, és nehezen lehetne a külföldön munkát keresők kiemelt célországának nevezni. Afganisztán az utóbbi években szinte kizárólag a háború miatt került be a hírekbe,…..
váj mí 2013.06.12 00:47:13
@pappito: @hagyma: ... basztatott ez az 1492-es szarság.
Találtam, igen találtam egy tökéletesen Határátkelős videót, szövegileg és képileg is passt - különösen a dunai árvizet nézve-.
Enjoy it! :DDDD

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uOESp4ljJfI
váj mí 2013.06.12 01:08:55
@pappito: A magyar himnusz az egy nemzet temetője ... mondjuk, olyan is.
Nézd meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=tqicikxFVys
A rock-verzió a román himnuszból.... és nem, nem vitte el egyiket sem a Secu, sőt, ami még több, nem is kényszerítette egyiküket sem, hogy ott énekeljenek .... (különben elismert romániai rock-és pop-énekesek)
Románia és Magyarország között lassan az lesz a különbség, ami anno Magyarország és Románia között volt, ha érted, hogy mondom. És ha érted, hogy ez mennyire szomorú ...
váj mí 2013.06.12 01:31:35
@pappito: @hagyma: HÉÉÉÉÉ BASSZÁTOK MEG!!!!

ÁCSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!

Mondjátok, normálisak vagytok ti? Vagy éppen túlteng a tesztoszteron?
Közeledik a kapuzárás, vagy mijafasz, he??????
Határátkelő Nem adtam fel 2013.06.10 06:50:00
Itt egy újabb történet, ahol a kitartás eredményt hozott. Kati Angliában próbált szerencsét, nem kevés nehézséggel kellett szembenéznie, de ha már ott volt, úgy döntött nem szalad el a kihívások elől.  "Olvasom a blogot már jó ideje, én magam is Angliában (Londonban)…..
váj mí 2013.06.10 17:41:02
@Whave: Ügyes .... :DDDDDDDDDDD
váj mí 2013.06.10 22:36:30
@nyuszigonosz: Még mindig jobb, ha oda mennek, mint ide ....
váj mí 2013.06.10 23:04:15
@tanato: Néger, nem hülye...
Határátkelő Darth Vader tánca 2013.06.07 06:54:00
Akadt már poszt Kínából, de nehéz lenne azt állítani, hogy a külföldön letelepedő magyarok egyik kedvenc célországa lenne. Nem csak ezért érdekes persze Szabina posztja, hanem azért is, mert kiderül, miért nem okoz örömet ott a shoppingolás, mitől ínyenckaja a csirkeláb és…..
váj mí 2013.06.08 03:56:01
@Világpolgár2012: Ok, reggelre összejön ez ;)
váj mí 2013.06.08 04:17:02
@Világpolgár2012: Hajnali negyed öt ... de majd csak hétfőn fogok melózni megint, viszont "bagoly" vagyok.... Én a délelőttöket nem bírom, úgy cirka 13-14 óráig ..
váj mí 2013.06.08 04:41:02
@Világpolgár2012: A délelőtt a "sátántól" való, az tuti! :D
Persze, én is fel tudok kelni, ha muszáj, de inkább nem ... a nap az déli 13-kor kezdődik, akkor van hajnal ... most kb. éjfél van, nálam ...
És a problémám meg az, hogy a büdös életben nem lesz nekem civil melóm ...Ez van.
A mai poszt szerzőjének meghatározása szerint sikertörténet a mai, hiszen Alexander és barátnője egy hatalmas adóssághalmaz és munkanélküliség közepén döntöttek úgy, hogy elindulnak. Mindent eladtak, amit tudtak és nekivágtak... „Rengeteget gondolkodtam, hogy megírjam-e…..
váj mí 2013.06.06 17:33:19
@hagyma: Én semmi ilyesmit nem írtam, mindezt te értetted belé. A Watergate korszakban kellett volna neked ott élned, akkora vehemenciával véded :P

Jöhetsz ide is, ha megszorulnál ;)
váj mí 2013.06.06 17:52:12
@charlieharper: Erőszakra erőszak szokott a válasz lenni.
váj mí 2013.06.06 19:04:06
@Kovermadar: @GERI87: Huhh, fiúk, valami hasonló meccset már folytattam egyszer Bircaval. Mna, akkor gyorsan leírom. De, de igen lennék, legfeljebb nem lennék, legfeljebb nem magyar lennék, és egy percig sem bánkódnék a nemzetállamok hiánya miatt.
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
váj mí 2013.06.06 14:09:28
@WilburSmith: Attól a lánytól fordulj is ki, aki annyira igénytelen, hogy a munkájában nem fordít figyelmet a sminkre (naponta többször korrigálni), az öltözködésére, a hajára (akár minden nap mosni), mert annak a szolgáltatása sem valami eget verő.
Mindettől függetlenül a szemcsés, oldalról fénybeverős, bemozdulós, rossz minőségű amatőr fotók is ugyanilyen igénytelenségről árulkodnak.
váj mí 2013.06.06 15:05:27
@érettférfi: Ahham, ott.
A "felügyelő" én vagyok, meg a váltótársaim. Tulaj természetesen van, övé a ház, ő intézi a hatóságokkal az intézni valókat, mi, recepciósok a lányokkal kapcsolatos ügyeket intézzük a hirdetéstől kezdve a telefonáláson keresztül a vendégek fogadásáig. Az meg hogy valaki munkára készen, minden tekintetben, jelenjen meg a munkahelyén alap elvárás szerintem, minden területen. A drogok tilosak, az alkohol alkalmanként mehet, cigizni nem lehet a házban, senkinek, vendégnek sem. Van viszont hátsó terasz, ott lehet.
Természetesen vannak lakáson dolgozó lányok, akik heti-kétheti terminekre bérlik az adott apartmant, és ők intézik maguknak az üzletet. A tulajnak is van két kiadó apartmanja, olyan lányoknak, akik beszélnek olyan jól németül, hogy maguknak intézhessék az ügyeket. Különben az itt dolgozó lányok is a maguk urai. A ház 10-től éjjel 1-ig van nyitva, de a lányok határozzák meg, hogy mettől-meddig dolgoznak. Teszem azt 10-től este 8-ig, 10-ig, vagy 12-től éjfélig, és így tovább. Nincs értelme arra "kényszeríteni" egy lányt, hogy már nyitáskor ott legyen, ha ő éppen a bagoly típus.
váj mí 2013.06.06 18:57:59
@rpflora: Nyugodtan.
Ha tudsz valamennyire németül, az önálló apartmant ajánlom, pláne, hogy ha egyedül dolgozol, nem biztos, hogy tetszeni fog egy több lányos ház, recissel.
Magyarországról nézve a sors furcsa fintora, hogy ezekben a napokban a három részre (ellenzékiek, kormánypártiak és a döbbenten figyelők tömege) szakadt Törökország uralja a külföldi híreket (az árvíz mellett, persze). Országfelelősünk, Petra a helyszínről küldött…..
váj mí 2013.06.06 00:58:44
@Amarante: Referálj ..... ;)
váj mí 2013.06.06 01:24:12
@Amarante: Reklámban még nem láttam, csak a Pokol konyhája uccsó évadaiban, amikor a sleppje nyomatta az edénykészletet meg hasonló faszomságokat. Hiába nah, adóhátralék, bezárt éttermek, volt neki 2-3 húzós éve... aztán lehet, hogy még mindig tart ...
Nigella még súrolja az elviselhetőség szintjén, de ezt a karaktert azt a kiszakadt rózsadombi hervadt picsa utáltatta meg velem, aki megpróbált erotikus meg gyerekbarát lenni, de mindvégig sütött róla, hogy egy frigid liba, aki utálja a kölyköket.
(Mno, meg a nagymagyar rögvalóságba az sem illett egészen bele, hogy ő a Rózsadombról ad főzési tanácsokat a Kőbánya-alsói Zsikének, akinek max. Lenke néni kisboltja van a közelében, nem a Vásárcsarnok a haver hentessel, halassal, zöldségessel ..)
JA
váj mí 2013.06.06 01:27:24
@hagyma: Kecskéket tuti nem áldoznak! Ilyeneket ne is mondj!