Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seele

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Versekbt 347. Miként... 2010.06.10 10:08:00
352. bejegyzés:  Miként…  Hűs, nyári szellő fúj, kezem kezedért nyúl. Nyílik az ég alja, vágyam feléd hordja.   Kései éjjelen… Most is elképzelem, miként festem arcodat vörösre, miként burkoljuk egymást gyönyörbe.   Csillagos,…..
Kedves Taplóm Esti 2012.09.14 12:54:19
Tegnap megtapasztaltam mit is jelent az esti tagozat. A napi 8 óra munka után még 6 órát ültem a suliban. Ráadásul elég rosszul van szétosztva az órarend, így fizika után közgazdaságtan jön. Mindkét tantárgy nehéz és túlságosan is tömörítve van. (Közgázból negyed idő…..
 Napról napra könnyebb megfelelnem a nyomorgó költőről alkotott sztereotípiának. Többszöri látogatás, több órás várakozások, sorban állások után tegnap megtudtam, hogy nem vagyok jogosult álláskeresési járadékra, vagy hogy hívják itten az Arbeitslosgeldet, mert az…..
Elég sokat gondolkoztam mostanában, mit mindig. Arra az elhatározásra jutottam, hogy az életnek alapvetően semmi értelme, de ha már itt vagyunk, próbálljunk meg legalább a lehetőségeinkel élni, és a jelenlegi élethez alkalmazkodni. Sokan azt hiszik, hittem én is, hogy az élet…..
Seele 2012.01.06 16:41:05
... és talán utoljára. Mi tagadás, kiöregedtem. Már két gyerek köszönt csókolommal. Ássatok el! 37 fok árnyékban, most vízparton lenne a legjobb, de azért a légkondis táncterem se rossz, ahol a színjátszó foglalkozásokat tartjuk. Azt hiszem, jobban szórakozom, mint a…..
Kiss Judit Ágnes naplova nettelen 2011.07.05 09:52:19
Bakonybélen rettentő lassú a net, dacára minden büszke T-mobilos reklámnak, hogy újabb húsz átjátszótornyot építettek ki. Persze lehet, hogy bárhány átjátszótornyot kiépíthetnének, a hegyek lefognák. Így aztán az elmúlt hetem javarészt nettelen (annyira azért nem, hogy…..
Kedves Taplóm Lézer mutató 2011.01.31 10:28:00
Today, my boss gave yet another tedious presentation on workplace performance and I ended up dozing off. When I came around, the boss was shining a laser pointer at me, saying, "At the end of this pointer is an idiot." I was given an official warning when I asked which end of the pointer…..
belfegor_ birthday 2011.01.05 00:30:00
Egoista én azt mondatja velem, hogy erről most muszály megemlékeznem. Ilyen is csak egyszer van, de az összes többi is csak egyszer van az ember életében. Minden évben ugyanazon a napon, csak minden évben egyre nagyobb az ünneplendő szám. A mostani elég kerek. Elkeserítően az.…..
Seele 2011.01.09 15:08:52
Valamelyik szomszédban süteményt sütöttek. Azt hiszem vaníliás. Az illatból ítélve.Jó lenne, ha az a sütemény, amit egyébként sem ehetek meg, vaníliás lenne. Mert azt szeretem...
Nem azért, mert Piramis, nem azért mert magyar, nem azért mert szeretem. A mondanivalója miatt, s mert nem találom a megfelelő szavakat. Helyettem megfogalmazták ők.http://www.youtube.com/watch?v=s8uMQBUd0Zc&feature=relatedNéha jó lenne máshol lenni, nem ott ahol lennem kell, nem…..
Kedves Taplóm Szétszórt 2010.12.13 14:50:00
Kapar a torkom, érzem, hogy a megfázás kerülget. Lementem a legközelebbi patikába, végigálltam a sort, majd kértem Béres Ulti vitamint és némi placebo port a megfázás tüneteinek enyhítésére. Első keresztkérdés: Actival jó lesz? Jó persze. (Miért, van több is?) A két…..
Izgulok. Izgulok, hogy ne legyen több betegség a családban. Hogy nekem se kelljen orvoshoz járnom. Izgulok, hogy megkapom-e az nka alkotói támogatását, hogy írni tudjak. Ha nem, találok-e bármiféle állást. Hogy a zárolt Katona-pályázatos részösszeget megkapjuk. Próbálok írni,…..
Subba Nagy: Jimmy szelleme 2010.11.30 15:00:00
Mekireggeli és Mokka: két dolog, amiért érdemes lenne korán kelni!..
Kedves Taplóm Morál 2010.11.19 11:21:10
A 3 hölgy, akik hivatalosan a beosztottaim, egy általam elrontott előrejelzés miatt a héten és a jövő héten túlóráznak. (Hivatalosan legalábbis...) Kissé feszültek, néha már egymás közt is vitatkoznak.A mai nap borús, esős, az embernek nincs kedve élni sem. Lementem hát a…..
A mai napom elég ramaty volt. Bent leordították a hajam, és az a gáz, hogy volt rá ok. Az más kérdés, hogy nem ilyen alpári, nyálfröcsögős stílusban kell mindezt előadni. Ennek örömére aztán 20:15-kor zártam be a gyár kapuit. És még így is le vagyok maradva 2 napnyi…..
Seele 2010.11.18 16:59:14
@ladybird76: Nekem a "The Storm" nevezetű nagyon tetszik, még sose hallottam, de most elkápráztattál. :D Be is raktam a kedvenceim közé, meló előtt jó lesz hallgatni. :)
hogy szeptember közepe van, és még mindig nem mertem semmit mozdulni, Így fog eltelni az életem, hogy várok a sült kolbászra. Sült halra, hogy a számba repüljön.Vajon Gabi kiröhög-é tele pofával, ha megkérem, hogy ültessen Pálfi mellé? Vajon elmeséli-e majd a tanáriban, a köz…..
A munkahelyen most először fordult elő, hogy munkatársak közti nézeteltérést kellett elsimítanom. Az ügy megoldódott, én csak a postást játszottam. Viszont az egyik szereplővel sikerült kiabálnom, ami teljesen fölösleges volt. Én is pont olyan leszek, mint a…..
Az új esélyegyenlőségi törvény egy csapásra véget vethet a zaftos irodai poénoknak. A hamarosan életbe lépő szabályozás alapján a munkahelyén vélt vagy valós sérelemnek kitett kolléga akkor is beperelheti saját cégét, ha egy munkatársa akár távollétében tett olyan…..
A gyárnak ki kell küldenie 300 levelet. Háromszáz. Ki nem látta a filmet? ..
Úgy döntöttem, ennek az egésznek semmi értelme. Elmegyek dolgozni 4 műszakban, a fentmaradó időben meg pihenek. A fizetésem semmire sem elég, pedig nem járok sehova, nem költök semmire... de mindig jön egy levél, hogy fizessek. Nem mintha annyira kellene a pénz, hisz már nem maradt…..
Seele 2010.10.08 23:50:26
@Vadmeggymag hadnagy: Tyű. Ez ám a hozzászólás. Köszönöm minden önbizalomhiányos balfék, de elsősorban a magam nevében. (Néha minden zseni azt kívánja, bárcsak tudatlan lehetne. Csak nem meri bevallani.)
Seele 2010.10.09 03:05:57
@Seele: balféknek... csak már késő van. :)
Seele 2010.10.10 20:50:05
@Vadmeggymag hadnagy: Volt már rá példa, hogy így főztem le a kávét, de az többször szokott előfordulni (hetente egyszer biztos), hogy nem rakok bele vizet, vagy épp az előző zaccot főzöm át újra... :D Úgyhogy van választék.
Életünk értelmének egyik fő meghatározójának tartjuk, hogy a társadalom hasznos tagjának tudjuk-e érezni magunkat. Az egyetemről, főiskoláról kikerülve hevesen lüktet bennünk a tettvágy, világmegváltó gondolatokat forgatunk fejünkben. De mi van, ha a valóság nem találkozik…..