Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barebow

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A digitális fényképezés elterjedésével sokkal egyszerűbbé vált a panorámafotók elkészítése, mert az analóg filmes korhoz képest a digitális nyersanyag manipulálása sokkal egyszerűbb. Míg régen csodaszámba ment a panorámafotó, ma már Te is könnyedén készíthetsz egyet.…..
Ezzel az autóval mindig csak a baj van… …mondják majd egyesek, akik egyrészt szokás szerint nem vették figyelembe a sárga cetlit a poszt elején, másrészt nem olvasták alaposan a napi használatú Suzuki Swiftemről szóló posztokat eddig – mely autó egy idén már 26…..
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Évtizedeken át keményvonalas oldtimer-rajongó voltam, új járművek nem üthettek rést a pajzson. Aztán lefolyt egy kis víz a Dunán. Ha a legnagyobb politikusoknak szabad, én miért ne forgathatnék köpönyeget? Vélemények az azonos című írásunkról...
Barebow 2010.08.18 15:10:42
@phrascarica: Ezt nevezik természetes szelekciónak! :-)) Az élet drága, nem az életed.. :-)(Aki hülye, fizesse meg az árát)
Barebow 2010.08.18 16:59:17
@Érdekes: "Baromság.Ha nem teheted meg, akkor NEM KELL VENNED ÚJ AUTÓT.De azért, mert TE nem tudod megvenni, attól az a forma és technika nem szar és szemét (a te elmondásod alapján).Föleg olyan technológiák, amiken nem bodzaszedő iskolázatlan majmok kapirgáltak évekig, hanem milliókat fejlesztésre költő tervezők/mérnökök etc.Ez eléggé proli hozzáállás.
De esetleg objektív és ész érvekkel, tényekkel, stbkkel, ha bizonyítod ezeket akkor ok.Addig ez csak kicsinyes szipogás és fölösleges lázadás."

Látom szövegértésből vannak problémáid..
Nem azt mondtam, hogy aki megteheti ne vegyen új autót, azt sem, hogy az új az rossz! Mindössze annyit, hogy aki nem teheti meg mert nincs rá pénze, hitelre veszi, tehát nincs rá pénze, na az inkább használtat vegyen szerintem! Így már világos? Látatlanba és ismeretlenül leprolizni valakit meg a saját jellemedet mutatja.
Üdvözlettel Horvátországból!
Barebow 2010.08.18 19:13:38
@Érdekes: "Szerintem, evvel csak arra akartál célozni, h a szemét, az a fogyasztói társadalom, és a hietelek (+gönösz bankok).De ettől az új fejlesztések nem lenézendők"
Ezek szerint azonos oldalon állunk, egy filmet nézünk.
Én is erre céloztam, az új autó, mint a társadalom "szemete" csak képletes volt. A technikai fejlesztések jó dolgok, én is szeretem, kár, hogy egy részüket csak azért alkalmazzák, hogy a "paraszt" otthon ne tudja megjavítani az autóját, vigye szervizbe, költsön rá ismét, addig is, amíg megvesz egy másik, új fogyasztási cikket.:-)
A szerkesztőségből szinte mindenki elhúzott melegebb éghajlatra, a gyermekmegőrző-funkció meghatározó lett a profilunkban, hiszen Tom kislánya is itt van velünk. Vele együtt vagyunk négyen. Winkler a mai Csikós-poszt előadásával szórakoztatott minket, nagy átéléssel, amit a…..