Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petta

106 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Gyerekkel vagyok" blogot sokszor maguk az olvasók írják. Most ezt a kérdésekkel teli levelet osztom meg Veletek Kingától, aki egyelőre nagynéniként remekel, és várja, hogy "rátörjön" az a bizonyos anyai ösztön. Vagy nem...  Sziasztok! Élvezettel olvasom a gyerekkelvagyok.net-et, annak ellenére,…..
K report Van-e új magyar exodus? 2013.02.13 18:39:33
A mai magyar közélet a már-már mindennaposnak tekinthető politikai civakodáson – mely szerint ugye a kormányoldal már nemhogy megrendelte a kolbászt, de a közmunkások már fonják is belőle a kerítést vs. az ellenzék szerint az ország a nemzethalál felé rohan – túl rendre…..
Petta 2013.02.14 10:55:57
@Etilcsoport: Van bizony, kozosseg is, kapcsolat is, munka is.

Nem is szolva a kilatasokrol, a lehetosegekrol. Teljesen uj szakmat tanultam meg munka mellett (otthon hany munkaltato engedne, h hetente egy napot fizetes nelkulin toltsek vagy reszmunkaidobol gond nelkul valtsak vissza teljes munkaidore..??) es nemcsak el tudtam helyezkedni benne 2 het alatt (!!!), de megbecsulik a munkamat anyagilag es erkolcsileg is.

Itt sem szentek a politikusok, de otthon megtanultuk osztani kettovel, ami elhangzik. Az viszont ketsegtelen, hogy amig otthon az szamit kit ismersz es nem az, h mit tudsz, nincs eselye a Turo Rudival felfegyverkezett agymosasnak.
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
Modorosblog Az Ingyenélő II. 2011.05.19 19:49:00
A 2009 nyári első részben leginkább a baráti társaságban és a rokonságban fellelhető ingyenélőket tárgyaltuk ki - őket általában havi, éves rendszerességgel kell elviselnünk, és kicselezésükre is viszonylag könnyedén ki lehet fejleszteni - alkalmazni - a megfelelő…..
Petta 2011.05.20 10:51:07
@Professor Pizka: karaj! szerinted Tibi belemenne egy kulon posztba a modoros biro/birono temakorben? :))) ugyis annyi jogasz olvas + kommentel...

ami meg a tananyagot illeti, nem elkepzelhetetlen, h egy 10 eves gyerek tobbre menne ezzel, mint a "hogyan huzzunk fel gumiovszert bananra szajjal" tanoraval.
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
londoneye Nem kell: 2011.02.10 09:38:00
regisztralnom a blogot.(Oke, elobb reinkarnalnom kell amugy is, elhunyt kisse. Inkabb a facebookon voltam "aktiv".)Szoval hos  bolcs kormanyunk iranymutatasa alapjan a dicso parlamentunk altal hozott jogszabaly ertelmeben annak kell regisztrálnia, aki olyan oldalt…..
Petta 2011.02.15 09:24:56
@Póniló: Atyavilag, mit talalt ki a kuruc kimdzsongil ezuttal, mi ez a kerdoiv? :)
Petta 2011.02.18 16:59:42
@Póniló: Neeeem, aprilis vegen a Duna jegen megkoronazzuk a kimdzsongilt. Aztan felpattanunk szoren a lora, szippantunk nemi kapadohanyt a tarsolyunkbol (ezust tarsolylemez kotelezo), valamint haladektalanul elvagtatunk lobogo hajjal a fenyes szelek utjan. Vagy ilyesmi..
londoneye Onkentes parkapolas 2011.02.15 09:42:00
Egy ideje torom a fejem azon, hogyan tudnek kertben-parkban tevekenykedni, csak el kell kezdeni valahol. Az onkivuletnel mar reg regisztraltam, h szeretnek olyan kis zsebkendonyi parcellat, ahol a helyi lakosok kapirgalhatnak szabadidejukben, de egyelore ram se bagoznak.Igy beirtam a gugliba, h…..
A dalias 60-as, 70-es evekben, meg utana is egy ideig letezett egy vallalat. A neve MAVAUT volt. Volt szerencsem egyutt dolgozni tobb olyan emberrel is, aki abban a kozegben szocializalodott. Volt koztuk lelkes es elkotelezett, akinek az elete volt a Vallalat es annak dolgozoi (es meg most…..
londoneye komolyan viccel? 2010.08.18 16:41:00
Olvasom az ujsagokat es nem ertem, Isten bizony.Lehet olyasvalaki koztarsasagi elnok, akinek a csinos pofikan tul egyetlen ertelmes mondatnyi mondanivalo nem jutott? Nem kell ahhoz jogasznak lenni (sot), hogy ezt az igen megtisztelo es annak nehezebb feladatot el lehessen latni, de konyorgom,…..
Petta 2010.08.19 15:35:41
@jog-ász:hat a krumplileves attol meg krumplileves, ha nem annak hivjuk, a butasag se lenyegul velemennye...
londoneye itt, falun.... 2010.08.19 14:44:00
Londonrol sokmindent nem tudok meg, annyi azert vilagos, hogy van a City, meg van a Greater London, ami nem is igazan London, kulon polgarmestere is van a kettonek. Greater Londonban nincsenek keruletek (a City meg tul "kicsi" ehhez), hanem az egyes egysegeknek sajat helysegneve van. Pl en…..
Tessek nekem segiteni. Isten bizony nem tudom eldonteni, h veluk vagy rajtuk nevessek...roviden: Ketfarku Kutya Part rulez!http://kutyopressz.blog.hu/   ..
londoneye don`t worry, be happy 2010.08.09 12:23:00
MUNKAHELYROL, NAPKOZBEN, EJNYE, DE HAT EKKOR VAN IDO / LEHETOSEG.AMIOTA EGYITT VAGYUNK EMBERREL, ES LEGINKABB NALA LAKUNK, NAPI 3 ORAT UTAZOM. AKINEK VAN KEDVE, NEZZE MEG, LONDONTOL DELKELETRE VAN EGY ALVOVAROSKA, ERITH, AZ ISTEN HATA MOGOTT, NA OTT LAKUNK. EGYELORE. SZERETNENK HARINGEYBEN TALALNI…..
londoneye krónika 2010.06.18 22:31:00
Mea maxima culpa....A munka megvan azóta is, gyűröm, már megy annyira, hogy ne csesztessenek úton - útfélen, ettől kellőképpen frusztrált is a velem szemben ülő két zombi, de a hangulat összességében így sem jó. Meglepődtem, amikor átgondoltam, hogy az elmúlt tíz évben…..
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
londoneye meló update 2010.04.30 21:16:00
Nos eltelt 4 hét ebben a remek kis munkában, hát most megtapasztalom azt is, amikor én is térdelőrajtban várom, hogy a mutató elérje az 5 órát délután, nem rossz sem a munka, sem a hely, de nem is olyan jó egyik sem, hogy indíttatásom legyen tovább maradni. Szerencsére az amúgy…..
Nem volt netem, na. De most is csak ki tudja, meddig lesz, addig megörökítem az arra érdemes dolgokat...Van meló. Egy szemüvegkereteket forgalmazó nagyker cégnél lettem harmadrendű mancika, fel kell venni telefonyt, rendelést, számlákat kell írni, meg további rendeléseket a gépbe,…..
Petta 2010.04.11 14:44:07
@Póniló: köszi :) nem fura, vagy legalábbis nem csinálok belőle issue-t :D
a csapat télleg jó, hogy ilyen vegyes, nem lóg ki az accentusom a bandából.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
londoneye zsúfolt hét... 2010.04.02 23:04:00
Nem panaszkodhatom, eseménydús volt a hét, pedig még csak péntek van.Hétfőn nekiindultam a munkakeresési támogatást meg tanácsadást folyósító helyi sóhivatalnak, amit JobCentre néven ösmer az átlag ittlakos. De nem jutottam el.... délre kellett volna mennem, de hosszú volt a…..
Mindenek előtt fontosnak tartom a szeretettel kapcsolatos gondolataimat összefoglalni. Tudom, ez egy rózsaszín kép lesz, hiszen emberek vagyunk, ösztönökkel, ragaszkodással a pillanatnyi egóhoz, de a szándék már önmagában becsülendő, s a jóra, jobbra való igyekezet tesz minket…..
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
londoneye filmajanlo 2010.03.11 14:29:00
Most nem otthonrol irok, igy nelkuloznom kell az ekezeteket.kedden es szerdan este moziban voltam, tortenelmileg igy alakult. Kedden a Crazy heart, tegnap pedig az Aliz Csodaorszagban c filmet lattam, hat tessenek elmenni mindkettot megnezni. Jeff Bridges reszelos - erces baritonja eddig jol orzott…..
Többek reklamáltak teljes joggal, hogy alaposan elmaradtam az utóbbi időben a postolással, ím a hiánypótlás.Álláskeresés tekintetében nem állítható, hogy jól vagy akár csak megnyugtatóan alakulnának a dolgok irodai munka vonalon. De nem adom fel, meg keresek mást is.Meg persze…..
londoneye BRÉKING NYÚZ 2010.02.25 11:31:00
No more csimma!!!Ma reggel hivatalosan is gyógyulttá nyilvánítottak és szabadlábra helyeztek.Annyi megkötés van, hogy az elkövetkező négy hétben nem ugrálhatok és maratont nem futhatok. Majd valahogy kibírom... :))))..
Petta 2010.03.01 09:38:04
@Póniló: Köszi. Már el is kezdtem, egyelőre gyaloglással, sétával, de lesz abból futás is hamarosan... :)
londoneye még Chinatown 2010.02.22 00:13:00