Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urbi68

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családi házunk nagyon régi, számos hibalehetőséget rejtő ős-szerelvényekkel. Legutóbbi felújításakor azonban akkori tulajdonosa időt-fáradságot nem kímélve, kínosan ügyelt rá, hogy csak a kor színvonalának megfelelő, kereskedelemben kapható legminőségibb, legszilárdabb…..
urbi68 2017.03.02 08:47:02
Kezdjük azzal, hogy a villanyverda károsanyag kibocsájtása jóval meghaladja a hagyományos autókét. MIért is? Mert az akkumlátorgyártás során felhasznált és keletkezett vegyi anyagok környezetterhelésével ugye nem számoltunk. (károsanyag export) Nos, kedves liberális agyhalottak, ideje számolni! Remélem az még megy, hacsak nem égette ki az agyatokat a ganja. A villanyverdásítás zsákutca! Max jó biznyisz a tudjukkiknek.
Ami meg a cangázást illeti remek sport, főleg télen mikor minden le van fagyva minden, De ugye ott a tömegközlekedés, kérdés hogy felférsz-e a buszra/villamosra. Persze hogy nem. Javaslom látogass el Koppenhágába. Ott annyi bringás van, nem tudsz átmenni gyalogosként az úton. Itthon meg a budapesti bringások simán fellöknek a járdán, áthajtanak a piroson. Persze meg vannak sértve, ha keresztülmegyek egy ilyen barmon. Éljen az evolúció!
Ezt a nettó faszságot amit az ElEmPés képviszelő (és a Norvég zűűűdek, mega többiek) kiejtett a száján csak úgy lehet értelmezni, mint egy gyerek (értsd még kifejlenteln agy) vizionálását. Nem tudom értelmezni másképp, mint a globális gondolkodásmód teljes hiányára visszavezethető ostobaságot.
Levegőminőség? Ugyan már! A légszennyezettség/szállópor mindöszesen 3, azaza három százaléka róható fel a szemályautóknak. De ha aggódsz a gyerekedért, költözz vidékre -ahogy megtettem én is-, mingyárt szembesülsz azzal, hogy a MÁV menetrend csak tájékoztató jellegű. Ha be akarsz érni a munkahelyedre, minimum egy járattal előtte kell elindulnod, mert menetközben is lehohadnak a vonatok. Állandó rohanás és stressz az életed így.
Marad az autó. Ott legfeljebb azzal szembesülsz, hogy a vidékre költözött családok női tagjai viszik iskolába a szegény mozgássérült (hiányzika lába, nem tud gyalogolni) gyerekét a 2/A főúton 45-el!! 90-110 helyett. Feltartva mindenkit ezzel, vagy balesetet okozva, mert fél a másik autótól. Ezeknek tényleg tömegközlekedni kellene, vagy eltiltás a vezetéstől. Néha a szerv kitelepül ellenőrizni. Ugyanez a csajbrigád csak a belső sávot ismeri, mert ugye B kategőriás jogsija van, szerinte a B jelenti => belső sáv. Ha meg megelőzik őket eszeveszett villogásba, dudálgatásba kezt. Hogy merészelik megelőzni nagyarcú, mérhetetlenostoba nagyságosságát? (többségük diplomás egyébként)
A megoldás mi lehetne? Work at home (távmunka). Se BéKáVé, se MÁV. Ez addig nem fog működni, amíg a cégek rabszolgakét tekintenek a munkavállalóikra. Érdekes, hogy ez a modell mindenhol tökéletesen működik nyugaterópában és az USA-ban.
Magyarország erősödik :(
Én vidékiként Pestre jártam egyetemre, a listák szerint legelső gazdasági egyetemen végeztem kitűnő eredménnyel (ok, semmit nem jelent, sőt néha hátrány is lehet)..ennek ellenére nincs melóm, holott az egyetem utolsó másfél évét, igaz,h félmunkában, de végigdolgoztam…..
urbi68 2009.10.20 12:10:10
Ekkora arcú igazi nyafkapicsát rég hordott a föld, mint a kommentelő!
El van szállva magától, a diplomája -bárhol is szerezte- szart sem ér! Agya nincs, nem azért mert nő -bár ez is ok lehetne-, hanem mert nem tanulta meg az ÉLETET. Mi a
f@szt akar fél-tizenkét évesen vezenti? Kecskét? Még azt se bíznám rá!
Sok szívást kívánok, mindaddíg, ming az alázat című leckét meg nem tanulja, amit az élet írt. Ha nem képes megtanulni, az evulúció elvégzi a dolgát: PUSZTULJ SELEJT!

Prosztgraduális oktatóként (mérnök-tanár) , project vezetőként (globális többszáz résztvevős csapat felépítésénél) naponta találkozom ilyen és ehhez hasonló idiótákkal.... Sajnos az utóbbi időben a számuk jelentősen emelkedik, a tudásuk a béka segge alatt ezerrel.