Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grofakos

2 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel ma április 4-én tartják az internetes vásárlás népszerűsítésére meghirdetett Zöld Hétfőt, a ma megrendelt árukat sok bolt ingyen szállítja házhoz. Minket mindebből konkrétan egy lehetőség izgatott fel: a British Store ajánlata, ők ugyanis 449 ft-ért árulják a…..
Ezen írás apropója az a sajnálatos hazai tény, hogy nagyon sok kis cég saját webáruház motort építget amelyet elad az ügyfeleknek, majd miután az ügyfél használná derül ki, hogy az adott cég nem tud olyan ütemben fejleszteni, mint ahogyan kellene... viszont az egyedi motorral meg…..
grofakos 2011.01.28 20:31:28
@untermensch: A végén feltett kérdésedre a válasz: PÁLYÁZAT!

Senki nem akar 1,5-2 milliót kifizetni, gondolhatod:)
  Szentendrén sétálgatva sok mindenbe belebotolhatunk. A hangulatos utcák, kellemes cukrászdák nyüzsgő éttermek mellett Marcipán, festmény, vagy akár mikro kiállításokba is, de szeptember 22-én szerdán más különlegesebb lehetőségekkel is találkozhattunk a…..
Onlinemarketing blog Hol a pénz? 2010.12.08 23:20:21
Nem talált még igazi megoldást a piac arra, hogy a kattintás alapú hirdetés vásárlás jelentősen nehezítette a tartalomszolgáltatók bevétel termelő képességét.Vagyis: nehezebb összeszedni a reklámból a pénzt. Szerencsére a piac bővül, így az előre menekülés egy sikeres…..
grofakos 2010.12.10 12:18:15
@hamlet79: Igaz-igaz!
Fizetni kell, különben csak a semmit kapod. De, ez így van jól!
Valamiből meg kell élni.(nekünk is)
Sok éven át a kereskedők csak elnézően mosolyogtak, ha az elektronikus kereskedelem került szóba. Néhány kivételes területen kívül az e-kereskedéseknek nem volt  a "téglából és habarcsból épült boltokkal" összemérhető forgalma. (A "brick-and-mortar"…..
 Most olvastam egy cikket, hogy hogyan probáljunk meg segíteni magunkon, hogy kigyógyuljunk a depresszióból.Menjünk moziba, sétáljunk, menjünk társaságba.Igen de mi van akkor, ha pénzed nincs mozizni meg hasonló dolgokra, ha nincsennek barátaid. Azt nem irták, hogy az olyanoknak…..
grofakos 2010.08.05 13:53:46
www.faradtsagnelkul.hu Itt van 7 módszer azoknak, akik a krónikus fáradtsággal küzdenek.
Teljesen megfeledkeztem a blogomról.Ez cseppet sem szokatlan egy borderline-tól... jellemzően belekezdünk valamibe, amit aztán szinte biztos, hogy nem fejezünk be. Nem törvényszerű, de több, mint valószínű... Eltelt közel egy év. Most vagyok kilábalóban egy több hónapos…..
A személyes kapcsolattartáskor, vagy blogtalálkozókon azokat is sikerült merfertőzni a mate-rajongással, akik addig egyáltalán nem voltak teás típusok, úgyhogy mondhatni ayahauscareality körökben erősen terjed a mate. Ennek örömére egy ma talált nagyon érdekes cikkel…..
Praxis Elvettek tőlem 20 évet 2010.08.02 06:00:00
Tisztelt Praxis! A következő történetet osztanám meg az olvasókkal. Az egész jó pár évtizeddel ezelőtt kezdődött, még óvodás koromban. Kevésre emlékszem azokból az időkből, de arra tisztán, hogy éjszakánként elég gyakran másztam ki az ágyamból, mert nagyon fájt a…..
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
vitaminok vitaminhiány 2008.08.02 20:59:45
  Vitaminok és ásványok:A víz, szénhidrát, fehérje és zsírsavak mellett vitaminokra és ásványokra is szüksége van a szervezetnek az egészséges működéshez. Mivel a vitaminok és ásványok csak nagyon kis mennyiségben szükségesek, mikro tápanyagoknak is nevezzük…..
Egyszerűen hihetetlen, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe az a végtelenül egyszerű megoldás, ami mindössze napi 30 másodpercembe és egy csésze kávé árába kerül.                   Ugye, ma még Ön se tudna annyiszor lecsúszni, mint a…..
A megrendelésekhez látogatók szükségesek a webáruházban, de honnan és hogyan lehet látogatókat irányítani a webáruházba, és hogyan lesznek a látogatókból tényleges vásárlók. Az első és legfontosabb momentum az, hogy a webáruház készítésével egyidőben már gondoljunk…..
grofakos 2010.06.04 10:31:08
A több lábon állás egy vállalkozás számára kiemelten fontos dolog. Minél több megrendelőnk van, minél több helyről jön a bevétel, annál kisebb az olyan kockázat, amit nem tudunk elhárítani. Ha az általunk gyártott terméket csak egy cég veszi meg, és az a cég megszűnik,…..
A VII. Elektronikus kereskedelem konferencia egyik legérdekesebb előadása mondhatni az alapjaiban forgatta fel az az eddigi webergonómiáról alkotott képemet. Jónéhány "hőtérképes" vagy szemkamerás felvétel volt már előttem ismert, ezeket a felvételeket úgy készítik,…..
A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület által szervezett Konferencia a tavasz egyik legrangosabb elektronikus kereskedelmi konferenciája, kiváló szakmai előadókkal. Erre invitálom most meg Blogom olvasóit! A hazai e-kereskedelem hagyományos tavaszi…..
Hatalmas háború indult meg az év elején két rivális amerikai webes szolgáltatás között. Mindkettő nagyjából ugyanazt tudja. A vérre menő versengést pedig a Twitter mindent vivő közösségi platformmá erősödése, és az okostelefonok terjedése, az Android platform és az iPhone…..
grofakos 2010.03.30 10:45:12
Az SXSW-n jelentette be a Twitter társalapítója, Ev Williams új dobásukat, az @Anywhere-t. Miről van szó? Néhány sornyi javascript kódot kell beszúrni az oldalba, és az adott szájt máris betwittereződik. Nagyon sok részletet még nem tudunk, de minden jel szerint a twitteres…..
Nem szeretem azt, ha valaki tudja tutit. Ezt már jó sokszor leírtam, de valahogy az élet rendre megerősíti ezt. Egész egyszerűen nem lehet ész nélkül használni a már bevált módszereket, mert könnyen koppanhatunk. És ami működik az egyik kampányban, az nem működik a…..
A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SZEK.org) 2010. tavaszán országos Road Show-t indít az elektronikus kereskedelem népszerűsítésére. A rendezvénysorozatnak ebusiness oktatással is foglalkozó egyetemek és főiskolák adnak otthont, de a diákok mellett mindenhol…..
Elindult a Blog új arculata! Tudjuk, hogy vannak még kisebb hibák, ezeket folyamatosan javítjuk! Illetve a menüpontok is hamarosan élesek lesznek! Addig is kis türelem, és olvassátok a régebbi bejegyzéseket!..