Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiikee

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi írást Budapest V. kerületében élő lakosok juttatták el A Város Mindenkiéhez, amit teljes egészében közlünk. "A déli belváros nemrégiben uniós pénzből felújított Bástya utcájában, a Fejér György utca sarkán áll egy óvoda (kezelője az V. kerületi…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
csiikee 2009.10.20 15:23:53
@hardrock: tudod moziba időben járunk,nem film kezdés előtt 3 perccel büfézgetünk,ha pedig igen öcsém,akkor így jártál,lemaradsz és kimaradsz.Mutass egy mozit,ahol nincs nagy sor.Nem kötelező a mozi.Nem fogom veled megvitatni a vendéglátás történetét,de az ilyen vendéget,mint fent említett "aztképzelemmagamrólhogyénszartamaspanyolviaszt,úgy
kivágnám,mint macskát szarni.
A képzeleted pedig rosszul használod,mert a kínai piac mellet esélyed sincs a józsi kifőzdére,mert ott csak kínaié a terep,nekem,mint őslakos magyarnak esélyem sincs bérleti vagy vételi jogra.Én kérek elnézést Tőled.Ha elfogadsz egy tanácsot,rendelj jegyet telefonon és akkor biztos nem leszel olyan pancser,h lekésd a filmet.És zárás után ne akarj a mozi büféen vacsorázni.Az amúgy sem menő.
csiikee 2009.10.20 15:32:22
@silent76: Ez lenne a vendéglátás lényege?
A szart ne dobjuk ki,jó lesz holnap is.
Na pont ezért nem ér már 5 ft sem a szakma.Erre egy lapát a sok török-görög-kínai meg isten tudja milyen gasztronómia(?).
Jól nézünk ki.