Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben Sanderson

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most akkor szakszerűek voltak, vagy viccesek? Olyan opció nincs, hogy szakszerűek és viccesek? Azért azt ismerjük el, hogy ha a rendőrségre befut egy hívás, hogy egy egyetemen egy különös manus üldögél ez egyik előadóban egy fegyvernek látszó tárggyal, akkor a…..
Ender kénytelen lesz másik ingyenes tárhelyszolgáltatót keresni, mert a Newhostingnál már csak a saját futtatású domaineknek szeretnének szolgáltatni.Hát, nem is tudom, mivel nem vagyok fizető vásárló, nyilván nem is sérül semmi jogom és amit csinálnak az okés, csak mérges…..
Ben Sanderson 2011.11.28 21:02:12
@donfuligjimmy: visszakérdezzem? de hagyjuk
Ben Sanderson 2011.11.29 07:21:34
@donfuligjimmy: tudom, ezért nem rtem, miért kötözködsz
Ben Sanderson 2011.11.29 07:25:46
@Naki.: akkor ezt visszaszívom, bár ha felületes keresésnél nem derül ki, az sem a legjobb
1990: a rendszerváltással összeomlott a KGST energiaszállítási programja. Augusztusban kitört az első iraki háború, amit még az idősebb Bush vívott meg Saddam Hussein-nel. Október 25-én pedig kitört Magyarország egyetlen rendszerváltás utáni alulról jövő, országos…..
Bizonyára sokan ismerik John Cage híres művét, a 4'33"-at. Aki nem, annak elmondjuk: ez a darab négy perc harminchárom másodperc csendből áll, egy árva hang sem szólal meg benne, semmilyen hangszeren, semmilyen hangmagasságon. 1952-ben, a mű születésekor ez jó poénnak tűnt,…..
Amikor nyáron a szerkesztőségünk elköltözött a Ménesi útról, leginkább a kellemetlenséget láttam magam előtt. Összepakolni a cuccokat, Óbudára, egy szűkebb helyre, tetőtérbe költözni, az ellenkezés minden formája felbukkant a fejemben. Mondjuk eddig sem gyakran jártam be,…..
Ben Sanderson 2010.10.07 14:29:32
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
Ben Sanderson 2010.06.04 13:52:07
@beachball: azért nem járnak 200 évvel mögöttünk, itt egyszerűen mások a normák.
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..