Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizenot

0 bejegyzést írt és 942 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
tizenot 2011.07.29 16:24:09
@belekotty: Az a baj hogy a múltbeli tapasztalataid korlátolják a gondolkodásod.
tizenot 2011.07.29 16:29:08
@syklist: Jajj istenem, ne legyetek már ennyire...

A posta főnöke koordinálja a melót, a postások elviszik a leveleket. Ennyi. Ez is munka.

A tesco pénztáros is munka.
A szolgáltató szektorban dolgozók is dolgoznak.

A rendőr is dolgozik, de az ő munkája egy jobb rendszerben felesleges lenne, és csinálhatna mást ahelyett amit most, segíthetne pl. neked -> kevesebbet kéne dolgoznod.
Katonák dettó.
Bankos, inges gecók dettó.
Vállakozó gecók, befektető gecók a családjukkal együtt dettó.

Vili?
tizenot 2011.07.29 16:31:49
@belekotty: Akkor legyen lapos a föld, mert régen úgy gondolták hogy lapos.

Ma meg azt gondolják hogy a kapitalizmus az überkirály jó rendszer, közben meg...
A kínaiak nem ismernek határokat, ha valamiből pénzt lehet csinálni: a siralmas kamu iPhone-ok és iszonytató androidos telefonok mára legendássá váltak a földgolyó nyugatabbi felén. Nemrégiben azonban olyan új borzalom született meg egy hongkongi boszorkánykonyhában, aminek…..
tizenot 2011.07.29 11:12:16
@version: szerintem meg az iphone vásárlók szánalomhegyek akik összedobtak 70 milliárd dollárt az applenek, cserébe egy szarért amit ugyanúgy telefonálásra használ mindenki mint 20 éve az első telót...
tizenot 2011.07.29 11:20:22
@gpt32: A bentley mekkora szánalomhegy, csak a fordot másolták...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
tizenot 2011.07.28 16:11:34
@rotyog: "szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy ha nem is megyek vissza dolgozni férjem eltart 4 gyerekkel."

Ezzel nekem a társadalom szempontjából semmi bajom nincs, a posztolónál sem főleg a gyerekvállalás anyagi körülményeit kifogásoltam, hanem - a hasonlónak tűnő felfogás miatt - a férjéhez fűződő viszonyának őszinteségét + az események láncolata miatt megkérdőjeleztem az érettségét.
tizenot 2011.07.28 16:22:40
@Archenemy: "mert gyereket úgyis "vállalnának", mert basznak és buták"

A mai világban a legszegényebb rétegtől is elvárható a minimális szintű családtervezés. Ha erre sem képesek akkor köszönjük az "együttműködést", viszontlátásra, éljenek saját társadalomban a saját szabályaik szerint ahogy akarnak. Szerintem jobban jár mindenki, ha a fenti mondatot magukénak érző emberek elmennek, a sok külföldre szakadt értelmes hazánkfia meg hazajönne.

Amúgy valszeg ez a norvég jóember is hasonló dolgokra próbált rávilágítani, bár kétségkívűl sajátos eszközökkel. Nem kicsit van elbaszva ez az egész multikulti, ott kéne kezdeni, hogy "vagy alkalmazkodsz a többséghez vagy nem kérünk belőled".
tizenot 2011.07.28 16:30:23
@Archenemy: "valamelyest vannak ebbe az irányba mutató lépések"

Az a baj, hogy már a tegnap is késő lenne. Ha jól emlékszem az utolsó magyar fizum kb. 45-50%-át kaptam meg nettóban. Itt 72%-át kapom meg. Az összes haverom, akivel együtt végeztem, külföldön van és nem is akar hazajönni (az adott évfolyam legjobb tanulóiról beszélek, kitüntetéssel végeztünk).

És akkor a praxis blogon olvasom hogy csodálkoznak, hogy rosszul diagnosztizálják a betegségeket. Háhóóógylehet ez?

Lassan már össze kéne hogy álljon a kép a fejekben.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
tizenot 2011.07.27 16:22:06
@Nyiri: Azt gondolnám hogy a börtön ebben a sztoriban nem közlekedési baleset miatt volt, ha amiatt lett volna, akkor a posztoló nem hozta volna fel.

Nyilván azért említette a börtönviseltséget a posztoló, mert maga is úgy gondolja, hogy a mostani - szinte tettlegességig fajuló - cselekmény megítélésében szerepe lehet annak az ügynek, ami miatt anno börtönbe került, azaz nyilván hasonló ügyért került börtönbe (nekem eszembe nem jutna, hogy mondjuk egy múltbéli közlekedési balesetnek köze lehet ahhoz hogy majdnem összeverekedtünk a biztonsági őrrel, míg ha mondjuk anno verekedésért kerültem volna börtönbe akkor egyből eszembe jutna, hogy ez bizony súlyosbító lehet).

Szóval szerintem igen valószínű hogy a posztoló nem közlekedési bűncselekményért került börtönbe.

Plusz így látatlanban nem tudok olyan szituációt elképzelni, amiben a saját munkahelyem biztonsági őrével tettlegességig fajuló vitába keverednék. Ha felszólít hogy valamit csináljak, csinálom, max. panaszt teszek a megfelelő helyen, vagy kilépek. Ennyi.
tizenot 2011.07.27 16:53:42
@VRbagoly: Nem reagálsz és arrébbmész. Kb. ennyi.
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
tizenot 2011.07.26 16:55:02
@T-5: "MÉRNÖK! Az kellene! Aki nyelveket is beszél! Az tuti, hogy nem nyöszörögne, hogy nincs állása, mint a sok humánértelmiségi!"

Van egy csomó, csak már mind elhúztak külföldre, mer' nem teccccett nekik hogy az ő munkájuk gyümölcséből más épít villát Budán...
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
„A cigiről is leszoktatott, amit nem is bánok, de amikor kijelentette, hogy a legkisebb mennyiségű alkohol is méreg, felcsattantam” – Levélírónk 1 év után ébred a hipnózisból, ugyanis pasija olyan finoman manipulálta, hogy észre sem vette, személyiségét és józan…..
tizenot 2011.07.25 13:43:15
@gernika: "De az első, második randit én nem akarnám a pasi lakásán tölteni, ahhoz is el kell azért jutni."

Ez igaz lehet, abban az esetben ha diszkóban/neten ismerkedsz, és kényszerrandik sorozatával akarsz elkezdeni egy kapcsolatot, mert kajak nem ismered a másikat, de ez nem túl szerencsés.
tizenot 2011.07.25 13:54:47
@cyd: 1-2 havonta, ja az jó. Ez kb. azt jelenti hogy elmész a csajjal max. egyszer, ami ok, nem azt mondom hogy abszolút ne, csak hogy ne erről szóljon, ne sűrítsd be heti 2x-re, csak mert úgy érzed imponálni kell a csajnak. Ne csinálj olyat, amit amúgy nem csinálnál.
tizenot 2011.07.25 13:56:05
@cyd: 1-2 havonta, ja az jó. Ez kb. azt jelenti hogy elmész a csajjal max. egyszer, ami ok, nem azt mondom hogy abszolút ne, csak hogy ne erről szóljon, ne sűrítsd be heti 2x-re, csak mert úgy érzed imponálni kell a csajnak. Ne csinálj olyat, amit amúgy nem csinálnál.
„Szerintem a párom azt sem venné észre, ha egyik nap hazajönne és nem találna itthon. Lehet, hogy napokig nem tűnne fel neki a hiányom” – milyen érzés szellemként jelen lenni egy kapcsolatban? Levélírónk nem bírja tovább, hogy alig látja a pasiját és lelépni…..
tizenot 2011.07.22 11:17:02
"Azt azért nem mondom meg neki, hogy részben miatta megyek el, részben pedig azért, mert van egy másik jelöltem."
= 100%-ban más miatt hagyom el, cska nem akarom bevallani hogy én vagyok a köcsög

"sosem voltam olyan, akit beállítanak a sarokba és ott marad"
=minden este másnak tettem szét a lábam a sarki diszkóban

"Az egyetlen megoldás az, amit már 90%-ig eldöntöttem magamban. De ha valakinek van jobb ötlete, várom"
=nem akarom bevallani hogy én akarok lelépni egy másik csávóhoz, inkább az áldozat szerepében tetszelegnék szívesebben, akinek nincs más választása, mint lelépni

"Lehet, hogy napokig nem tűnne fel neki a hiányom. De ez van. Én nem nyugszom bele."
=feltételes módban hibáztatom egy olyan dologért ami nem történt meg, ezzel is próbálom lélekben a felelősséget az ő vállára tenni

"Mert magától ez nem fog megoldódni soha. Legfeljebb ha kirúgják, azt meg nem akarom."
=ha szeretném, és vele akarnék lenni, nem más fasza után ácsingóznék, akkor magam mondanám neki hogy lépjen ki és keressen másik munkát, de sajnos nem ez a szitu...

Szumma szummárum, a poszter más faszra vágyik, de nincs elég bátorsága ezt felvállalni, így a párját próbálja hibáztatni (aki eközben jókurvasokat dolgozik a közös boldogságukért...), önmaga pedig az áldozat szerepében tetszeleg.

tizenöt ítélete: máglyahalál

Az élet ítélete: a poszter összejön új pasijával, aki megdugja, majd kidobja. Mikor visszamenne a kényelmesbe az eredeti pasijához, addigra már betöltötte helyét egy másik lány, aki őszintén szereti az exét és élnek boldogan, amíg meg nem halnak.
Gyakran tapasztalom - főleg lakott területen kívül - hogy a megengedett 90 km/óra sem elérhető, sokan messze nem annyival mennek. És az is tipikus, hogy több sáv esetén a belsőben ragadnak a sebességtől félő autósok. Holott lakott területen kívül már tényleg szabálytalan.…..
tizenot 2011.07.21 16:08:03
@Desmond77: A GPS-hez annyit, hogy mozgó autóban TILOS basztatni, gondolom megállt a posztoló amikor basztatgatta, meg tesztelgette...
tizenot 2011.07.21 16:51:35
@vice: "igen, van rajtam egy tizes felesleg"
Lesz az húsz-huszonöt is.

"kiderült, hogy magassarkúnak használta a kocsiját, mert egy fejjel kisebb volt mint én. valahogy nem történt erőszak, ugyebár sokan úgy gondolják, hogy egy kis Jazzben nem fér el nagy ember."

Te aztán igazán kemény csávó lehetsz, amolyan utcai harcos féle? Zord, távolba meredő tekintet és igazságot osztasz.

Oszt' egyszer majd kiszáll egy kis cingár gyerek a másik verdából, akinek kés van a kezében és aki TÉLLEG olyan kemény mint amiről te álmodozol amikor rambo filmekre vered, oszt' majd nézhetsz. Többek között ezért sincs értelme kiszállogatni.

"és családod lesz, két gyerek mellett"
Főleg így nincs értelme keménykedni, igen szar lesz nekik elmagyarázni apunak miért van húsz darabba törve az állkapcsa. Inkább gondolj erre mielőtt legközelebb keménykedni kezdesz, családos ember nem "120 kilós" utcai harcos kéne hogy legyen, hanem felelősen kéne hogy gondolkozzon.
tizenot 2011.07.21 17:31:48
@vice: "írtam, hogy nem vagyok agresszív típus"
Akkor mit kérkedsz a zsírod tömegével meg a 190 centivel?

"ráadásul elég régóta nem kell az ötcombú asszonyra sem fanyalodnom."
Ez most hogy jön ide? Ez a legnagyobb dolog amit elértél az életben hogy ennyire büszke vagy rá?
Amúgy állítása szerint egyik expasijával sem aludt együtt hónapokig. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek, de talán a dolog, minél többször való átrágása segít a feldolgozásban. Szóval…..
tizenot 2011.07.19 14:41:10
@Kulics: A motorosok 99%-a ezért vesz, azt hiszik hogy ettől vagányabbak lesznek.

Pedig ezzel csak azt mutatják, hogy mekkora bárányok, elhiszik amit az agyukba ültetett a média, hogyha van egy mocid akkor majd betonkőkemény leszel és minden nő rólad fog álmodni.
Szánalom.
tizenot 2011.07.19 17:47:01
@Ninjascroll: "amikor utoljára (nyilván nem mostanában) szerelmes voltál és átcseszve érezted magad a palánkon, ugyanilyen bőkezűen szórtad-e magadra is a negatív értékítéleteket."

Simán.

"Kössz, amúgy jut nő a farkamra"

Kötve hiszem, ha jutna, akkor már lenne annyi tapasztalatod, hogy 1. nem szopóágon jönnél ki egy ilyen sztoriból 2. nem sírnál be ilyenen, mert tudnád hogy majd úgyis jön egy másik "nagy szerelem".

"Aki nálad naponta 25X bejelentkezik, arról mégis mi a szart gondolsz?"
Én azt, hogy valami nem kóser.
tizenot 2011.07.19 17:57:19
@Ninjascroll: "Kezdetben az volt a mondás, hogy az ex "meghalt számára"...na innen jutottunk el pár hét alatt a "lehet, hogy találkozunk"-ig"

Lesson 1: Az ex akkor hal meg, amikor egy bides szó nem esik róla, minden más esetben jelezni kéne a szarérzékelődnek.
Tisztelt Praxis!   Fogorvosi beavatkozásnak köszönhetően jelentős életminőség romlás állt be nálam. A bölcsességfogamat kellett volna betömnie a fogorvosnak. Sajnos nem állt módomban magánrendelőt felkeresni, így maradt az sztk. Előre féltem és sajnos a félelmem végül…..
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
tizenot 2011.05.17 13:02:30
@csicserierika: Naiv vagy, a barbara csajon nagyon látszik hogy valami nem ok, simán benne volt, hogy útszéli.

Olga csak azert tűnik titokzatosnak, mert alig beszél magyarul es igy inkább nem beszél csak "okosan" hallgat.

Én a kis vigyori szőket vinném az alkesz helyében, az a legnormálisabb. Ha véletlen kiderülne hogy kurva, akkor is :D
tizenot 2011.05.17 13:48:09
@Akármi Áron: Ja lehet, az rtles képről nemtom beazonosítani. Nekem akkor is szimpi, meg be is van neki írva hogy escortos, nem hazudozik itt összevissza.

Andrea fujj :S
Berlinben 2004 és 2010 között a belváros számos útvonalán alakítottak ki kerékpárutat úgy, hogy az eredetileg kétszer kétsávos úttest külső sávján másfél méter széles bringasávot létesítettek. A gépjárművek számára kettő helyett egy forgalmi sáv maradt mindkét…..
tizenot 2011.05.15 23:22:45
@Gábor217: Sorrendben:
- kurva veszélyes, mert minimum két tonnás vasak között gurulsz
- kurva veszélyes, mert az úttestet eredetileg autóknak építették, így pl tele van csatornafedőkkel, sínekkel, amik pl. eső+fék esetén instantbukást okoznak
- kurva veszélyes mert agresszív idióták között kell hajtani
- kényelmetlen nem megfelelő időjárási körülmények között tartani
- nem tudok vele ad hoc módon vásárolt cuccokat szállítani
- nem tudom vele a csajomat elvinni moziba
- nem akarok naponta húszszor átöltözni, zuhanyozni
- sportolni az arra alkalmas helyen kell, parkokban, a megfelelő létesítményekben, nem ott ahol mások A-ból B-be akarnak eljutni

Egyszóval veszélyes és kényelmetlen. Ne mondd hogy meg lehet oldani, meg puhány vagyok, mert akkor én meg azt mondom élj fűtés meg világítás nélkül, azok is környezetszennyezőek és évezredeken keresztül meg tudták oldani nélküle, most is meg lehetne.

A bringa nem alternatíva az autóra, nem látja el azokat a funkciókat amiket az autó ellát, hanem egy oldalhajtás ami RÉSZBEN helyettesíti, amint lesz a verdára környezetkímélő megoldás ami EGÉSZBEN helyettesíti, a bringa ki fog halni.

A co2-es blődség azt jelenti hogy minimális környezetszennyezésről beszélünk, nézd csak meg ezt, ehhez mit szólsz?? :
www.automotor.hu/hirek/nem-tisztabb-london-levegoje-a-dugodij-miatt-376221
tizenot 2011.05.16 00:03:01
@dukeekud: Na ja, a gond csak ott van, hogy az ember a város közepén lélegzi ki ezt a co2-t és ugye most arról beszélünk hogy a városban rossz a levegő.

De az érdekelne hogy a sok nagyokos miért nem reagál erre:
tizenot 2011.05.15. 23:22:45
tizenot 2011.05.16 01:16:11
@gyarló: "Annyira azért nem az, mint aminek látszik. Ha még a két tonnás vasak vezetői egyenrangú közlekedőnek tekintenék a bringát, akkor ennél is kevésbé lenne az."

Az uton tortennek balesetek, meg akkor is ha mindenki szabalykoveto es elozekeny es mindig is fognak tortenni. A bicikli sajnos semennyire nem vedi a rajta utazo embert, meg akkor sem, ha mindenki elozekeny, ezert nem valo az autok koze. Foleg annak nem orulnek ha a gyerekembe sulykolnad ezt a hulyeseget, nem kene veszelyeztetni masok eletet.

"Részben igaz, pont ez ellen küzdenek a kerékpáros szervezetek."
Kuzdjenek csak batran. Kisebbseg vagytok, nektek kell alkalmazkodni a tobbseghez.

"- kényelmetlen nem megfelelő időjárási körülmények között tartani"
Ha felöltözöl, akkor annyira azért nem:"
Szopjal te a fel oraig oltozessel, aztal meg az atoltozessel a melohelyen, en kihagynam.

"Menjen ő is biciklivel. Vagy válasszátok a BKV-t, taxit, vagy ezek kombinációját."
Na itt kezdodik a bringasok legnagyobb baja. Ok akarjak megmondani masoknak hogy mit kene tenniuk. Tudod baratom en senkinek nem mondom meg mit kene tennie, ti meg allandoan magyaraztok, csinald ezt, oldd meg igy, oldd meg ugy. Eroszakosan magyarazzatok hogy kinek mit kene tennie.
Figyelj, akkor te meg jarj be futva minden nap 10 kilometerre, jo, meg menjel futva moziba a csajoddal, mert nekem meg az tetszik. Ja, es ne futsel, ne vilagitsal arammal, mert kornyezetszennyezo es nekem nem tetszik. Na?

"Olyan 20 km/h sebességgel különösebb megerőltetés nélkül lehet haladni, ha nincs kánikula, akkor nem izzadsz le."
Akkor haladj, engem nem erdekel, de ne mondd meg hogy en mit csinaljak, semmi kozod hozza.

"Egy az egyben tényleg nem, de a városi közlekedésre (amire az autód legtöbbet használod) mindenképpen jó"
Neked jo, meg a KISSEBSEGNEK. A kisebbseg meg kussol es alkalmazkodik a tobbseghez vagy el lehet menni. Ennyi.
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
 Míg a magyar könyvszakma nagy része bénultan figyeli az e-könyv előretöréséről szóló híreket, gyökeresen átalakulnak a viszonyok. Az olcsó e-könyv olvasó megjelenése (a Kindle-t 26 000 Ft-ért házhoz szállítja az Amazon) előbb-utóbb az e-könyv felé billenti a…..
tizenot 2011.05.09 10:55:33
@mikrovp: "Ha 1000 Ft-ért eladható lenne az ekönyv, abban a pillanatban állnánk át."

Tekintve hogy egy darab magyar e-könyvet nem láttam eddig még nemhogy 1000 forintért, de azt megközelítő összegért sem, felteszem ezt csak úgy rámondod hogy nem eladható.

Talán bele kellene fektetni egy kis lóvét és kipróbálni mielőtt tényként állítunk valamit amiről fogalmunk sincs.

@Black Hawk:
Kindle DX?
tizenot 2011.05.09 11:37:38
@mikrovp: Ha mondjuk én megvennék egy mainstream könyvet 8K-ért és látnám hogy ugyanaz e-könyv formátumban 1K, kizárt hogy papír alapon venném meg.

Persze nem olyan szarokra gondolok itt amit amúgy se vesz senki, azokat nyilván e-könyv formátumban se veszik, hanem mint pl. ami tíz éve lőrincz l laci volt, vagy ami pár éve márai stb...

Linket én is kérnék, én szívesen olvasnék magyarul is és 1K-t fizetni is hajlandó vagyok, mint ahogy már több külföldi könyv esetén is megtettem.
tizenot 2011.05.09 16:39:56
@Vidi Rita: Könyvet nem adunk ajándékba, a könyv egy személyes dolog a mentális privátzónán belül, oda nem illik behatolni :D
hogyvolt VV4 - 4X142 2011.05.08 16:10:00
Utolsó öfi, utolsó balhé, utolsó leszarom Évától. Az utolsó kínzó kérdés, miért volt Jerzsi zsinórtangában az utolsó vacsorán? Utolsó feladatok. Utolsó előtti poszt a VV4-ről. Sokadik kávé, bajnok a Milan. Az ég is ezt siratja, ezért esik egész nap, én mondom. A Villában…..
tizenot 2011.05.08 23:07:19
@MÁRIA TERÉZIA: Te nem vagy jó fej, sosem bírtalak.
tizenot 2011.05.08 23:19:08
@Szerénke.: Hát szerintem itt nem az a lényeg hogy alek mit akar, itt az számít hogy az rtl mit akar, alek egy báb, aki vagy elfogadja amit ajánlanak, vagy hülye.

Leforgatni egy egyszereplős reklámfilmet olival és elnyomni a vv adásaiban, ahol amúgy sincs túl sok tartalom (tán még jól is jön, hogy van valami ami kitölti az adást), nem kerül túl sokba. A lakókocsi nyilván bérlet, amit vissza lehet mondani, az átalakításokat még nem kezdték meg. Nem véletlen az hogy a VV helyszínén akarják csinálni, ha alek nemet mond, vagy bármi más gond lenne, az konkrétan nulla forint többletköltséggel jár. Ezen felül meg kábé gondolom oli intézett mindent, az ő befektetett munkáját meg nyilván mindenki leszarja, szerintem egy petákot nem látott még cserébe, gondolom majd a tervezett műsor sikeréből részesedik valahogy...

Szóval nincs azért olyan sok lóvé befektetve ebbe a műsorba, szerintem még a félmilliót is maximum alulról karcolja az eddigi költségvetés, nem olyan nehéz ebből kihátrálni, ha alek sokat ugrál.
tizenot 2011.05.08 23:32:30
@Szerénke.: Nemtom, én nem látom ennyire nagy veszteségnek, ha azt kell mondani hogy nem lesz műsor.

Ettől még nem fog a csatorna nézettsége csökkenni. Azaz nem igazán számít hogy lesz-e műsor vagy nem, persze jó lenne ha lenne, meg ha sikeres lenne, de ha nem lesz, az se túl nagy baj.

Max. csak olinak, mert ő tényleg beég pár helyen, gondolom ő tartja a hátát az rtl felé, akik max annyit mondhattak hogy jól van fiam mi egy büdös vasat nem adunk, amíg nem biztos, de szabad kezet adunk, csinálj amit akarsz, promózd a műsort oszt' majd meglátjuk mi lesz belőle.
Sziasztok!   Nemrég a cégünk új irodaházba költözött, új helyre kerültünk. A napokban arra lettünk figyelmesek, hogy rengeteg szerelő érkezett és elkezdtek sürgölődni. Mi nem tudtuk, hogy mi fog történni, bennünket senki sem tájékoztatott arról, hogy miért is vannak…..
tizenot 2011.05.07 18:17:26
@silkent: Látom demagógiából csillagos ötös voltál.

Gondolom nem szenet lapátolnak a szép új irodában, értelmes munkára meg egy alkalmazottat is hosszú hónapokba telik betanítani, nemhogy az összeset. Ha mindenki elmegy, az kábé a cég végét jelentené.
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
tizenot 2011.05.03 12:00:56
@zulu: lol...

A kelet esélytelen...
tizenot 2011.05.03 13:00:49
@zulu: Kína soha nem lesz katonailag vezető hatalom, mert határos több nagyon erős országgal, akik nem biztos hogy asszisztálni fognak ehhez. Japán, Dél korea, Oroszország, India, Pakisztán, nem olyan könnyű úgy mások fölé kerekedni hogy körbe vagyunk véve erős országokkal, egy kicsit nehéz így presszionálni a világot.

Amerika viszont mindenkitől el van szeparálva minden irányban óceánok veszik körbe és jó nagy is ráadásul, egy darab szárazföldi egység eljuttatása amerikába jóval többe kerül mint bárhova máshova a világon, egy logisztikai láncot felállítani kína felől az usába... ez már gondolati szinten is a nevetséges kategóriába tartozik, azt meg ugye senki nem gondolja komolyan hogy távolról el lehet foglalni egy országot. Mégha teliszórják atommal, akkor se változik semmi.

Európa lesz sokkal erősebb katonailag mint most, amikor majd az egyes államok jobban összeintegrálódnak (mint usa most) és télleg egységesen lépnek majd fel.

Erős európa, erős amerikával még mindig jóval nagyobb befolyással lesz a világra mint egy egyedülálló kína.
hogyvolt VV4 - 4X136 2011.05.02 18:11:00
Hirig van, elementáris felháborodás, sorstragédia, dráma, katasztrófa. A Kazal negyedik párbaján kiejtette Anikót és visszatért lelki társához a Villába. Fiaim összeomlottak, S. üzeni, hogy maga alatt van és varand sincs túl jól. Mondjuk én is megnéztem volna a saját fejemet,…..
tizenot 2011.05.02 19:17:24
@Monsanto: me too, legközelebb azt az öfit nézem amelyikben az éva kiesik, addig nem visz rá a lélek hogy belenézzek, nem tudnám elviselni ezt a boszorkányt...
tizenot 2011.05.02 19:19:26
@Monsanto: Az ertéel is jófej hogy asszisztál ahhoz a baromsághoz hogy pár ember előre megbeszélt terv szerint szórja ki a játékosokat. Hú de nagy izgalom. Remélem jerzsi nyeri, én meg kiesek másodikként és koppanok :D
hogyvolt VV4 - 4X135 2011.05.01 15:40:00
Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva…..
tizenot 2011.05.01 22:23:51
@0511: Van. Női bájait, adottságait gátlástalan, undorító módon felhasználja önző céljai érdekében.
tizenot 2011.05.01 22:28:16
@inmemancsi: A karikák mindenkinél élőjönnek, a bőr meg mindenkinél csúnya lesz egy idő után.

Évának arányos a feje, szépek az ajkai, az orra, a szeme, kedves a mosolya, szóval nem lenne rossz, csak a belső annyira otromba hogy gusztustalanná változtatja az összes vonást, a szép mosoly helyett az ember egy gusztustalan mohó önző vigyort lát csak.

Anikó pl. kifejezetten nem szép, de szebb a bőre, meg nem annyira gusztustalan belülről mint éva. A 40 éves éva meg a 40 éves anikó közül éva szazszor szebb lesz mint anikó, pedig nem érdemli meg.
tizenot 2011.05.01 22:33:33
@lami83: mwah, erről az jut eszembe, amikor összeöntötte a piákat és megitta, a többiek jönnek be kérdezik hol a pia, reakció: "nem én voltam" :DDDD

Ez az egy jelenet kb leírja az egész évát úgy ahogy van.
hogyvolt VV4 - 4X134 2011.04.30 16:10:00
Valaki szólhatna a Napnak, hogy az a dóga, süssön, kezdem magam úgy érezni, mint Tarkovszkij Sztalkerja után. Drága kommentelőink és olvasóink időről-időre megörvendeztetnek ajándékokkal, tegnap varand lendült be, a mai posztban az ő képeit (is) láthatjátok és küldött egy…..
tizenot 2011.05.01 13:40:28
@lami83: Émmeg leszarom hogy ismerem-e vagy nem. Nem kötelező bemenni.
Szerintem ez még kevés is amit kapnak, fél év lájtos oltogatás nem sok 70 milláért.
tizenot 2011.05.01 13:42:57
@inmemancsi: Nos kb. azt hogy a magyar férfiak okosak, de parasztok, rondák, nem figyelnek a testükre, bénán csajoznak és csórók. A külföldiek meg jólápoltak, igyekeznek lovagiasak lenni a nőkkel, szerethetőek és gazdagok (márha télleg jerzsi nyeri a cuccot ahogy én elképzelem) :DDDD
tizenot 2011.05.01 14:18:49
@Tompó: Nos engem rohadtul nem érdekel hogy manipulál az rtl, mert én egy szavazatot nem küldök senkire :D

Amúgy még mindig a jerzsi a legkevésbé rossz mind közül aki bent van és ha visszanézed a kommentjeimet hónapokkal ezelőtt is ugyanezt mondtam.
hogyvolt VV4 - 4X130 2011.04.26 15:00:00
Másnapos hogyvoltos fiainknak kívánok kitartást a munkaidő végéig, igyanak sok folyadékot, egyenek banánt vagy pacallevest, akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik, a másnapos gyomorra enni kell, ez főszabály. Én ma még sütök egy fonott kalácsot, mert nálunk még tart a húsvét,…..
tizenot 2011.04.28 00:14:53
@MÁRIA TERÉZIA: Alek valószínűleg azért viselkedett ilyen gusztustalanul a kiválasztás előtt anikóval és évával, hogy éva és ani összekovácsolódjanak, ami meg is történt, egymást vígasztalták este. És azért is hogy anikó meggyűlőlje aleket, ezért osztotta kőkeményen, hogy inkább őt vigye ki.

Csak meg akarta menteni évát a párbajtól, de ez most nem sikerült.

A fentiektől függetlenül szerintem azért zrikálja folyamatosan az évát és rángatja bele a balhéba mindig, hogy a központban tartsa és aktív játékosként mutassa be, akivel mindig történik valami. Azért ossza mindig kőkeményen a külsejével, paraszt módon, hogy a nézők sajnálják az évát.

Szerintem ez alek taktikája amire olinak célozgatott, és amikor azt mondta, hogy az éva nem biztos hogy végig bírni fogja, akkor arra gondolt hogy éva lehet hogy ki fog készülni a finálé előtt a sok baszogatástól. (amúgy tényleg nincs már messze ez a pont)

Ne felejtsétek el, tőlem hallottátok előszőr :D

Mindenesetre remélem nem fogja ezzel elbaszni a saját első helyét.
tizenot 2011.04.28 11:27:43
@répakörte: Alekosz szerintem rendkivul jol latja az emberi kapcsolatokat, ez a riportszobas beszelgetesekben latszik igazan, valszeg azert van ez igy, mert rendkivul sokat gondolkozott egesz eleteben hasonlo dolgokon (talan a nokkel valo sikertelensege okan, ki tudja). Ennek semmi koze az iq-hoz.

Amit mondott az teljesen rendben van, Aniko mindent a sirassal akar megoldani, mert azt hiszi hogy bejon az embereknek hogy az artatlan szepleany sir. A baj az hogy 1. nem szep 2. rettenetesen taszito ez a sok siras. Ha megnezed a videot amikor oli odaadja neki az anyukaja kepet, EGY CSEPP KONNY NEM VOLT a szemeben.

Eva meg egy onzo alkoholista es telleg elmehetne mar a ká anyjába.
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
tizenot 2011.04.27 10:47:01
@Bogyó 2: teljesen igazad van.

Idézek magamtól, kicsit ugyan más a téma, de a lényeg benne van:
"Nem értem, hogy ezek a kétes hátterű paramilitáris szervezetek hogyan juthattak ilyen messzire"

Ha valaki azt mondja neked, hogy a kékszemű emberek agresszív idióták, irtsuk ki őket, kiröhögöd. Ezzel szemben ha lemész az utcára és a szembejövő kékszemű emberek többsége pofánbasz izomból - ami ellen nem tudsz védekezni, mert számodra az nem megoldás, hogy te is pofánbaszod - támogatni fogod azt, akit az előbb még kiröhögtél, főleg akkor, ha esetleg a gyereked vagy a feleséged is pofánbaszták már párszor. Nos, így alakul ki a - hallgatólagos - társadalmi támogatottsága az ilyen szervezeteknek.

Több pofánbaszás = több ember a szélsőséges szervezetekben, ez egy nagyon fontos egyenlet, érdemes megjegyezni.

A gond legutóbb az volt, hogy ez a segítő egy kicsit túl lelkes volt, és gázkamrában kivégzett X millió kékszemű embert, így hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy az egész azzal kezdődött hogy a kékszeműek pofánbasztak minket. Így most, amikor a kékszeműek újra pofánbasznak (mert úgy láccik nem tanultak az esetből), mindenki arra gondol, hogy de rossz is lenne egy kalapba kerülni - még ha csak távolról is - X millió kékszemű kivégzőjével, a sátánnal magával, estébé... Úgyhogy a kékszeműek most kvázi szabadon járhatnak-kelhetnek, senki nem szól rájuk.

Nos körülbelül ez a helyzet. Megismételném az előbbi nagyon fontos egyenletet:

Több pofánbaszás = több ember a szélsőséges szervezetekben

Ebből egyértelmű hogyha kevesebb szélsőségest akarunk, akkor a pofánbaszások számát kell lecsökkenteni, mert ha lesittelsz egy szélsőségest, de közben két másikat basznak pofán a kékszeműek, akkor két másik fog a lesittelt helyébe lépni, azaz sehova nem jutottál.

Remélem így már érted.

Hitler nagyon rossz dolgot csinált, de az emberéletek kioltásán felül még az is az ő bűne, hogy évtizedekre - lassan már századokra - lehetetlenné tette, hogy értelmes vitát folytassunk a társadalomban meglévő valós problémákról és azokra megoldást keressünk. Itt nem az a gond hogy különböző embercsoportoknak különböző életvitele van, hanem az hogy nem veszünk tudomást erről, a rendszer nem kezeli ezeket a különbözőségeket, ugyanabba a kocka alakú formába akarjuk beilleszetni a kör és a háromszög alakú elemeket is - és ezt csak erőszakkal lehet megtenni, mert amúgy nem illeszkednek.
tizenot 2011.04.27 11:05:53
@BlogoszAnima: Hát igen, ha nem tetszik hogy nyolcvan cigó megver négy - az utcán sétáló - embert, máris csak náci lehetek, teletetoválva horogkeressztel, aki legszívesebben egész nap emberi testekkel fűtené otthon a kályhát :D

Amúgy engem annyira nem érdekel, hogy azért keresnek nettó kilencvenet a közalkalmazottak, mert kismillió segélyest kell a hátukon elcipelniük, ez téged érint, meg azokat akik, magyarországon maradnak. Értelmesebbje belátja, hogy szembeszélben (kormány, média stb...) nem lehet hugyozni és a kisebb ellenállás elvét követve elhagyja az országot és megpróbál emberi életet élni.

Ja, és találkozik olyan kisebbségekkel is, akiknek TÖBBSÉGE dolgozik, ami azt bizonyítja hogy nem lehetetlen.