Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tompykaa

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átlő a vason Karácsonyvaaan 2009.12.24 11:50:00
Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván az Átlő a vason team ;) ..
Átlő a vason Hol vagyunk?! 2009.12.05 13:30:00
 Hi mindenkinek!Ahogy elnézem egy kicsit ellustultunk.Az emúlt másfél hétben egy post sem került ki.Srácok ez így nem mehet tovább, mert senki nem fogja olvasni az oldalt.Meg is töröm a csendet!Szóval...Nemrégiben volt egy szülői értekezlet nálunk és aznap este furcsa…..
 Hali mindenkinek!Végre kaptunk egy értelmes levelet egy sráctól, legyen a neve Arnold...Arról panaszkodik, hogy a kerves barátját, legyen a neve Kukuri állandóan b*szogatják az iskola előtti "baloldali napilap" osztogatása miatt. Persze ezt teljesen ingyen teszi, nem…..
 Ha már flame, akkor flamet mindenkinek, aki megérdemli... Hát szerintem ő gecire megérdemli... Mert egy retkes beteg pszichopata... És tudjátok mi a durva? Hát a medve... Meg az, hogy tényleg egy retkes beteg pszichopata... Kicsit sok lett a pontpontpont... Elemezzük ki kicsit a mi…..
Átlő a vason Inkognitó 2009.11.15 00:28:00
Egyre többen kérdezik tőlem, hogy ismerem-e az "Átlő a vason"-t. Én természetesen többnyire meglepődve válaszolom, hogy hát ismerem néha olvasom, de te honnan ismered? Ezek ilyen népszerűek? A kérdések többnyire arra irányulnak, hogy kik írhatják a blogot.Most…..
 Csak annyi volna, hogy a mi Kincsünk, miszter Tehetős úr szerint a mi kutyánknak, Bundásnak elsőben "jó segge volt". Szerintem .Phail. Kommenteket várjuk.Mellesleg még mindig várjuk a ti történeteiteket a fak-e-mail@freemail.hu e-mail címre. Képeket emberekről…..
Átlő a vason A sör... 2009.11.12 23:32:00
 Hali mindenkinek!Rövid post lesz nyugi.Csak azért írok mert a mai sörözgetés kifejezetten jólesett szóval jólenne, ha sűrűbben eljárnánk iszogatni.Hatalmas csapatépítő szerepe van;) Meg egyébként is idén még alig voltunk.Suli után is beleférne ha nemlenne minden rohadt…..
Átlő a vason Ismét Jail House 2009.11.13 21:43:00
 Úgy néz ki jó reklámot csináltuk legutóbb, mert kaptunk egy újabb plakátot a következő Jail House buliról. Szerintem minden rajta van a plakáton, a beugró ismét 1000 HUF lesz. Annyi infót kaptunk még, hogy a pia olcsó lesz(viszonyítva a hasonló kaliberű partykhoz). A…..
Átlő a vason Ne viccelj! 2009.11.11 18:50:00
 Hali mindenkinek!Ahogy elnézem kicsit lemaradtam a postolásban,de ez semmiképp nem lehet a lustaságomra fogni...Csak az lehet az oka, hogy rengeteget tanulok, ami általában filmnézésbe megy át de ezt hagyjuk...Szóval...Lássuk mi is történt mióta nemirtam.Pont mint egy…..
Átlő a vason Órarend .Phail 2009.11.02 09:14:00
Nézzünk egy tipikus iskolát... Szeptemberben, első-második tanítási napon kap a diák egy órarendet, ez alapján fél évig iskolába jár, megszokja, elvan vele, majd februárban kap egy másikat, ami év végéig kitart.Hogy megy ez nálunk? Szánalmasan? Viccesen? Sehogy... Szeptember…..
Átlő a vason Kutya vs törifüzet 2009.11.01 20:48:00
Üdv mindenkinek!A 7végén nagy családi autózgatás volt, meglátogattunk pár temetőt és ez nálunk elég hosszadalmas szokott lenni, ezért a kutyánkat nem lehetett otthonhagyni...Semmi probléma nem lenne ezzel,ha a kutyám nem stresszelne be ha egyedül van.Tehát mi bementünk a…..