Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pema

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábortól váratlanul előleget kért a Plazamarket.hu, miután feldolgozta fényképezőgépe rendelését. Addig oké, hogy webáruházakban nincs termék, de hogy kápé se? A www.plazamarket.hu oldalon rendeltem egy fényképezőgépet. Most vásároltam náluk először, de mivel…..
Naiv ügyfélnek sikerült telekinetikusan megpanelhibásítania a riasztóját, ami így a garanciáját is elvesztette: Idén tavasszal vásároltam kis házam védelmére egy riasztóberendezést az Érdi Riasztóboltban. A beüzemelést a készülék hivatalos kezelési útmutatója…..
Pema 2012.10.25 14:45:48
@Manyecska /Lúd Milla/:
de pont a panelen a dobozon belül kell kötözni a kábeleket :)

egyébként én is ott vettem és az urak minden segítséget megadtak a bekötéshez...
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Pema 2012.01.19 23:05:22
@ubaldo: Feljebb link :) az van rajta...
Pema 2012.01.19 23:31:39
@NagyTomi: Nem volt 25....csak 21,8....kedves kis szülőfalucskám :)

www.bama.hu/baranya/kozelet/ujabb-melegrekord-218-fok-sellyen-277813
Pema 2012.01.19 23:38:41
@Pierr Kardán: Azért mert a 2/3-os vonat úgyis elsöpör mindent és kurvára le nem szarják a véleményünket, hogy akarunk-e rendszámot cserélni vagy sem. Nekik ez tuti bevétel meg a cégnek aki az új rendszámokat gyártja...
Alig egy hónapja írtuk, hogy egy felmérés szerint a megkérdezett legalább egymillió dolláros vagyonnal rendelkező burzsujok 20 százalékának van valamilyen táblagépe, ezek 80 százalékának hátulján pedig alma logó virít. Egy friss kutatás szerint viszont mobilfronton…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Kissé megdöbbenten olvastam Péter levelét, és jelenleg sem tudom hova tenni magamban. Igaz, nem ismerjük pontosan az előzményeket, mégpedig mi válthatta ki a Kia-s fickó reakcióját, de abban talán megegyezhetünk, hogy a dolgoknak nem ez az elintézési módja. A képen sajnos nem sok…..
Tisztelt Jogászok!A mai nap találtam rá a honlapjukra. Ami az üzletkötők blogbejegyzéseit tartalmazta, kerüljétek el a biztosítókat c. részben.Én is egy biztosítónál dolgozom.Itt ebben az évben egy olyan érdekeltségi rendszert dolgoztak ki, ahol 5 féle csoportra osztották fel a…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Régi barátunk, a feltöltőkártyás csalás örök sláger. Tudják, amikor jön a hívás a mobilszolgáltatótól, hogy Ön váratlanul marha nagy összeget nyert. Pár perce érkezett az Index ügyeleti postaládájába az alanti levél, a nagy klasszikus jól ismert dallamaival. Hallgassa…..
Pema 2010.09.01 14:56:04
Túlsokadik szintre fejlődött a Centrum Kft. pénzbehajtási osztálya. Legújabban a külföldi cégek által nálunk üzemeltetett autói után EU-s behajtóval szeretnének fantomtartozásokon kaszálni: Egyik haveromék német cégének nevén van pár autó, amit itthon használnak. Nemrég…..
Pema 2010.08.03 16:50:19
@ShwartzWazul:

Az ilyennek felraknám a lópósautóra a kocsiját és nem adnám vissza amig nem fizet....a jó büdös kurva anyját az összes tetü adókerülő gecinek....
Az OTP-nél hálistennek nincs válság, így nyugodtan elmehettek nyaralni. Dorisz azonban nem mehet nyaralni, mert elkövette az a hibát, hogy ebben az érzékeny időszakban, 3 hete átküldette Pestre lejárt bankkártyája cseréjét. Azóta hiába várja:update 07.23: jó hírek, megvan a…..
Egy újabb naiv ügyfél, aki kénytelen lesz átállni havi leolvasásra, különben jövőre is triplázni fogják a fogyasztását, visszamenőleg úgysem nagyon lehet ellenőrizni: Tudom, hogy válság van, érzem a bőrömön, de, hogy az elmü is rajtam akarjon meggazdagodni az már…..
Ma úgy látszik bankos napunk van, szegény Wágner úr a számláin izgul, teljes joggal, hétfőn ugyanis őrült, összevissza adatokat kapott a Budapest Banknál vezetett két számlája állásáról. Ráadásul, mit tesz isten, a valódinál jóval kisebb összegekről. A bank elismerte a…..
Pema 2010.07.06 09:53:47
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Jól indult a mai napom. Kolléganőmmel kivettünk egy nap szabit és elmentünk egy aquapark "élmény"-részlegébe. Egy darabig minden rendben volt, de masszázsra is befizettünk és itt volt a hiba. Előbb ő ment, aztán melegváltásban én. Annyit kaptam csak el tőle egy…..
Pema 2010.03.09 10:10:37
@MortálWombat:
Csak nem a RelaxSpa-ban jártál és a csávó neve Csaba ?
Pema 2010.03.09 11:46:52
@MortálWombat:
A kis geci.
A feleségemnél is próbálkozott.
Pema 2010.03.09 12:30:53
@MortálWombat:
Nem szenvedtünk anyagi hátrányt szerencsére, csak egy kis lelki sérülést. Viszont az asszony nem ment oda többet.
Egyébként pedig a kis pondró kihasználja hogy vak és ezért azt mondhatja hogy bocs véletlenül nyúltam oda.
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Pema 2010.01.29 11:56:46
Pema 2010.01.29 11:59:13
 Ma egyik kedvenc olvasói posztom EVÖR fog következni - a tisztelt szerző, hácsé ráadásul le is buktatta magát, mert azonnal felismertük benne a profi alkotót. De erre a poszt után még visszatérünk :) A tipikus-modoros playmate  Huszonöt éves, nálunk ez az első…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Tisztelt Szerkesztőség!   A velem történt igazságtalanság sajnos büntetlenül maradt, ezért írom le most, hogy mások is okuljanak belőle.    3 és fél évet dolgoztam egy informatikai vállalatnál. Jó…..
Nyolcszoros pénzt fizet a német 2010-es vb-győzelmére a legnagyobb angol fogadóiroda, a William Hill.Bár nincs szerződése, Kubica, Rosberg, Webber, Barrichello és egy sor másik pilóta előtt van, alig marad el a 7/1-gyel fizető Felipe Massa mögött, a hatodik legesélyesebb. A…..
Szívmelengető történetet küldött a. a hagyományőrző OTP-ről, akik vannak olyan jófejek, hogy a pénztári befizetésnél lefele kerekített összeget kerekítés nélkül könyvelik el, hogy azután a robot automatikusan kiküldhesse a 3860 forintos büntetést. Minthogy ezt most már…..
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
Négyszer gyorshajtott egy edzésen a depóban a Massát, illetve Schumachert helyettesítő tesztpilóta az Európa GP-n, pénteken. Másfélmillió forintnyi bírságot kapott, 18.lett, de elégedett. "A körülményeket tekintve,hogy nyolc hónapja nem vezetettem, ezen a pályán meg…..