Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekike

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tinitrend diktátora, Lourdes Leon, aki édesanyjával közösen már ruhakollekciót is a piacra dobott Material Girl néven?A rocksztárokat megszégyenítő lazasággal öltözködő/öltöztetett Kingston Rossdale?A háromévesen már magassarkúban flangáló Suri Cruise?Shiloh Jolie-Pitt, a…..
rekike 2010.08.14 17:42:25
@háténimmár: Ha nincs értelme a posztnak, akkor miért kommentálsz? Azt hiszem sosem fogom megérteni azokat az olvasókat, akik nagy unalmukban előadják a "Hú, de flegma vagyok, ettől talán menőbbnek látszom" szöveget. Ha bajod van a poszttal ne kommentelj!

Egyébként a Rossdale srác aranyos! :) Valahogy én is így öltöztetem majd a kisfiamat.
Mostanában olyan jó kislány voltam, hogy már ezer éve nem írtam kívánságlistát. Mindent magamnak vásároltam, ami rá is nyomta a bélyegét a hónap végi elszámolásaimra. Most, hogy közeleg a május két ajándékozós ünnep közül választhattam, és mivel az anyáknapja számomra…..
Ritkán szoktunk magyar újságok fotósorozatairól írni, de Viszlay Márk fotói Mihalik Enikőről a májusi Glamourban, olyan jól sikerültek, hogy nem mehetünk el mellettünk szó nélkül. A képek hangulata nagyon megfogott, romantikus és érzéki fotókkal állunk szemben, ahol Kökény…..
OurFashion Fesztiválozó sztárok 2010.04.20 12:38:00
A hétvégén volt a Coachella fesztivál, ami az amerikaiak számára olyan, mint Glastonbury az angoloknak, vagy a Sziget nekünk. Persze rengeteg híresség is kivonult, nézzük meg, ki mit viselt, ti pedig döntsétek el: melyik híresség öltözéke a legjobb?Beyoncé férjével, Jay-Z-vel…..
rekike 2010.04.20 12:52:05
OurFashion Ha én férfi lennék... 2010.04.17 06:29:00
Ha olyan férfi lennék, aki szörfözik, akkor erre a Proenza Schouler tervezőpárosa és Kirna Zabete által megálmodott szörfdeszkára vágynék. 2995 dollár.Ha olyan férfi lennék, aki el akarja üldözni a barátnőjét, akkor valamelyik leopárduc vagy kobramintás Yohji Yamamoto…..
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
rekike 2010.02.24 09:28:58
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
OurFashion Gyász 2010.02.11 19:40:56
Ma meghalt Alexander McQueen. Londoni lakásához kimentek a mentők, de ekkor már nem tudtak rajta segíteni. Öngyilkos lett a világ egyik legzseniálisabb embere...hogyan történhet ez meg?? Egyenlőre nem tudtam még feldolgozni ezt a tényt. Mert nem "csak" egy ember halt meg,…..
Nagy Jimmy Choo rajongó vagyok, ezért kíváncsian vártam, mit hoz ki a 24:7 kollekciójából. Van egy pár valóban gyönyörű, klasszikus darab, amit bámikor felvehetünk és szinte soha nem mennek ki a divatból.Ilyen például ez a gyönyörű fekete szandál, amit bármikor…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..
OurFashion A nyakkendő kétszer 2010.01.12 11:23:00
Az első nyakkendőink érdekessége, hogy abszolút ökobarát módon kazettaszalagból készültek. A kilencven dolláros 'Sonic Fabric Necktie' természetesen zenét is tartalmaz a szalagon, a gyártó még azt is megmutatja lentebb látható youtube videójában, hogy hogyan alakítsd át…..
rekike 2010.01.12 11:46:01
Megláttam, és máris elképzeltem egy barátnőmön. Az ő extravagáns stílusához  tökéletesen illik Brian Lichtenberg kristályszemű, fülecskezsebes Gizmo szoknyája, viszont tudom, hogy benneteket, kedves olvasók, meg fog osztani ez a vicces ruhadarab. Első ránézésre…..
Az elmúlt hónapban dicsőségéből porba hulló golfozó, Tiger Woods lesz a Vanity Fair februári címlapján. A fotót Annie Leibovitz készítette, aki néhány mondatnyit áradozott Woods "eltökéletségéről és precizitásáról". A Woodsról szóló cikk pedig azt feszegeti,…..
rekike 2010.01.05 13:24:02
Már egy ideje figyelemmel kísérem Madonna tizenhárom éves lányának, Lourdes Ciccone Leonnak a stílusát, aki szerintem napról napra egyre 'kúlabban' öltözik, eklektikus stílusát öröm nézni a sok klónkülsejú tini között.Következzen egy kis válogatás az általam…..
Réka kívánságai közül szerintem a lenyűgöző Alexander McQueen partitáska a legmenőbb darab, és a szezon egyik legdivatosabb párosításával (skinny jeans+boyfriend blézer) viselni igazán jó ötlet. A klasszikus vörös körömlakk (Chanel) és a sötétszínű szemfesték (Chanel)…..
rekike 2009.12.18 00:10:00
Először meg se ismertem Hayeket (komolyan. azt hittem, valami ismeretlen nő, aki nagyon hasolít rá :-D), hiszen nemcsak a frizurája új, hanem az alakja is: csontosabb, vékonyabb. Az biztos, hogy pár évet simán letagadhatna... ..
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2009.12.04 18:01:58
Tyra Banks 1973. december 4. ..
OurFashion Trend - Cipzár 2009.11.28 10:58:00
A szezon egyik legmenőbb és legsokoldalúbban használható trendje a cipzár. Viselj többféle cipzáras cipőt, ruhát vagy kiegészítőt egyszerre az elképesztő hatás érdekében! Ami a legnagyobb szerencse, hogy egy kis tű, cérna és ragasztó segítségével egy óra alatt magadnak is…..
Sokat, sokat gondolkoztam azon, mit is írjak... nem szeretem a sötétkéket és a feketét együtt. ..
Elképesztő hisztéria alakult ki a Chanel Jade Green elnevezésű, halványzöld körömlakkja körül. Mivel már szinte sehol nem lehet kapni, az E-bay-en akár 100 dollárt (20 000 forintot) is elkérnek érte... Ami azért talán egy kicsit sok. Persze, ha vannak kultikus táskák és cipők,…..
Mrs. Beckham a napokban mutatta be új, puhább és hullámosabb frizuráját - én is megálltam egy pillanatra, akár csak a világ nagy része, hogy rá figyeljen és elemezgesse a látványt egy ideig. Nekem tetszik, lágy és nőies... valószínűleg ez is elképesztő divatcunamit indít majd…..
Remélem, mindenkinek szuperül sikerült a tegnapi Halloween buli; mi Biankval, Mr. Biankával és Mr. White-tal együtt remekül szórakoztunk - csakúgy, mint a hírességek, akik izgalmasabbnál izgalmasabb jelmezekbe bújtak.Íme egy kis válogatás róluk:Michelle Obama…..