Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silverwol

0 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
Hoppácsak kérem szépen, ennél jobb hírt biztos nem hallottunk ma reggel: Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil magyar, de Amerikában élő bluesgitáros lett az RTL Klub énekes tehetségkutatójának új mentora. A hírt a Blikk hozta le, de Little G-t a nagyközönséggel az Index stábja…..
Múlt héten a kedvenc modern sorozat főcímeket gyűjtöttem össze és már akkor többen jelezték, hogy szép, szép, de mi van a híres magyar főcímekkel, mint a Moho Sapiens Angyalbőrben slágere vagy éppen a Szomszédok klasszikus befutója. Megvannak, és most itt is sorakoznak azonnal,…..
Nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy szabad-e szélesvászonra filmet csinálni egy rajzfilmből vagy egy videojátékból (könyvekből készült filmek szándékosan nem szerepelnek most). Szerintünk igen, ha jól van kivitelezve. Összegyűjtöttünk néhányat. Simpson…..
A pályamunkások eszelős zajt csapnak. Te jóval odébb állsz, s így is majd megsüketülsz tőle. Ezért csak az utolsó pillanatban veszed észre az elszabadult villamost, mely sofőr és utasok nélkül, egyre gyorsulva halad a lejtőn lefelé, egyenesen a pályamunkások irányába, akik…..
Viktor, há' saját magad ütöd! Eddig kellett várni az összefogott baloldal első kreatív megmozdulására, kéremszépen. Ez egy ügyes, szépen összerakott videó, jó alapötlet, jó kivitelezés. Pláne nagyon sokat segít, hogy nem hagyják beszélni benne Gordont, akinek a "nagy…..
silverwol 2014.02.22 21:03:12
Egyáltalán nem szabályos szépség, a tehetségével hódította meg a nézőket, nem a külsejével. Az idei Oscar díj legnagyobb favoritja kétségkívül a kiváló ausztrál színésznő. Ugyan már van egy szobrocskája, amit az Aviátorban játszott szerepéért kapott, de ideje…..
Az utolsó előtti adásra azt hittem, hogy be fognak feszülni a szereplők, hogy a tét majd rányomja a bélyegét a produkciókra, vagy hogy szokták ezt sportnyelven mondani, de nem, a Sztárban sztár pont olyan szórakoztató buli maradt, mint amilyen az első pillanatban volt. A tegnap esti,…..
A hétfő a legpocsékabb nap az egész héten, de van, ami feledtetni tudja ezt: egy szemétparaszt játék. Például a Red Ball 4 Vol 3, ami elsőre egy ugrálós platformjátéknak álcázza magát, de hamar kiderül, hogy igazából csak szemétparaszt, részben az irányítás, részben a…..
És igen! A magyar csapat megcsinálta! Szűcs Zoltán és táncosai ott lesznek a Britain's Got Talent döntőjében. Újabb műsorszámukat állva tapsolta a zsűri is, meg is könnyezték azt szombat este. Ezt a még meghatóbb számot az édesanyáknak ajánlotta a csapat, Szücsi pedig a saját…..
Régen volt már stratégiai játék a blogon, de szerencsére KaeL nevű munkakerülőnk beküldte a Star Relic linkjét. Meglehetősen remek játékról van szó: adva vagyon három faj, melyek színeiben egy hatszögekre osztott pályán harcolunk a gép (vagy egymás) ellen. Az alap játékcél…..
Az e heti cukiság a Mystery IQ Test, legalábbis annak tartja magát. Aranyos, de viszonylag könnyű feladatok, édi-bédi kivitelezésben. Lehet vele rajolni a haverok előtt, mert öt pályánként felajánlja, hogy osszuk meg az aktuális eredményeinket itt-ott-amott (nem írom le, mert a…..
silverwol 2013.05.09 18:21:34
Megszületett a Z-generáció – derül ki az Ipsos F&F legfrissebb, fiatalok médiafogyasztási szokásait vizsgáló kutatásából. Egyoldalú, határozott, mégis kiszolgáltatott és kétes jövő előtt álló társaság az övék: 67 százalékuk csupán a televízióból értesül a…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
silverwol 2013.04.10 22:51:09
Természetesen nekem is az egyik első játék, amivel játszottam, az ős-snake volt. Már nem emlékszem, hogy PRIMO-ra is létezett, vagy csak ZX Spectrumon láttam először, de elég sokáig volt toplistás kedvenc nálam. Játszottam később kvarcjátékon, telefonon is, mindkettőt szintén…..
silverwol 2013.02.28 20:15:21
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..
silverwol 2013.02.09 09:00:30
@Ad Dio: Nagyon-nagyon egyetértek. Egyre inkább azt érzem, hogy nem azt nézik le, aki kimegy, hanem azt, aki itthon marad. Mert idióta, hiszen különben miért is maradna itthon. Nekem ez nem tetszik.

Jó volna megtalálni az egyensúlyt, mert nekünk, itthon maradóknak így is éppen elég rosszul esik, hogy sok barátot, ismerőst elveszítünk, mert külföldre költöznek. Jó volna, ha legalább nem néznének minket birkának, amiért nem követjük őket.
A Dune II egy igazi klasszikus, 1992-ben jelent meg, és akinek akkor volt számítógépe, az MIND játszott vele. Kivétel nélkül. Ugyan nem tökéletes, sőt ezer sebből vérzik, de a real time strategy játékoknak az egyik ősanyja, bővebben az IDDQD blogon olvashatsz róla.…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
silverwol 2013.01.12 12:54:28
Ha Berkes Olivér családja nem lenne gazdag, két adással korábban kiesett volna. Vagy én nem tudom, de az tény, hogy a teljesítménye alapján erősen feledhető és a hiába hibátlan (ha az), egyszerűen gyenge a mezőnyhöz.
Csodálkoztam, hogy szent fiú Dávidot lenyomta Olivér a szavazatoknál. És azon is, hogy Caramel, teljesen jogosan, Dávidot küldte haza. Amennyire nyomták mindenhol, a csapból is ő folyt, arra számítottam, hogy a döntőig min. eljut. Bálint egyébként jó volt és bátor. Adele dalt bevállalni mindig merész.

A többiek hozták, amit tudnak nagyjából. Veres Mónika nagyon gyenge volt, nem tudom nincs-e valami egészségügyi gondja, mert ha tényleg ennyire képes, nem tudom miért volt oda mindenki érte az elején. A Szécsi ikrek is simán lenyomták.

Pál Dénest én nagyon kedvelem, pedig nem vagyok nő. Régóta kellene egy-két ilyen hang a magyar zeneiparba és nem igazán van. Korrekt srácnak tűnik, a szeme nem érdekel, az előadásai viszont tetszenek. Nem tudom mikor jön Cohen és Cash, talán a következő adásban.

Weisz Viktorral kapcsolatban pedig el kell ismernem, hogy tényleg tud. Nem kiemelkedő, áll leejtő, amit hoz, de nagyon korrekt iparos munka. Látszik a sok év tapasztalat. Ha az arcából visszavenne, nem lenne vele gond.

Nádor Dávidért én sem rajongok. Nem rossz, de annyira nagyon nem is jó. A négy döntősből (ha csak nem történik vmi nagyon extra, lehet tudni, kik lesznek, ahogy a cikkben is szerepelt) érte sem fájna a szívem (igaz, Olivérért még sokkal kevésbé).

A teljes mezőnyből ffi létem ellenére Pál Dénes győzelmének örülnék egyedül maradéktalanul. A többiekben nincs meg az a plusz, amivel a győzelmet megérdemelnék.