Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rusty

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már sokan tudjátok a Samsung elkezdte az SGS II széria ICS frissítését. Meglepő módon kiemelt szerepet kapott pár európai ország, közöttük Magyarország is, így elsők között vagyunk, akik megkapják a legfrissebb Android operációs rendszert. Első körben a kártyafüggetlen…..
rusty 2012.03.17 15:50:43
@DPinyó: Az S+ is újabb. De úgy tűnik nem ez a lényeg...
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Ha már oly sok pénzt eltapsoltam mire nagy nehezen megszereztem a jogosítványomat, éppen ideje volt végre venni valamit, amin használhatom is. Nem, nem kerti traktort akasztottam le a legközelebbi gazdaboltból. Ünnepélyes keretek között a pénteki napon büszke autótulajdonossá és…..
rusty 2010.06.07 20:59:09
A harmadik napon merész elhatározásra jutottunk és felhagyva a korábbi „nézzünk meg minden nevezetességet és fényképezzük le” programokkal meglátogattuk a Mecsextrém parkot. Aki ismer engem meg Russt, az tudja, hogy nem kifejezetten a sportos kategóriába tartozunk,…..
Felvirradt a második nap, hajnalok hajnalán kipattant a szemünk is, de mivel még a közös program kezdete igencsak messze volt, az időt kitöltendő megpróbáltunk magunkból embert csinálni (többé-kevesebb sikerrel…hozott anyagból dolgoztunk csodákra mi sem vagyunk képesek).…..
Ott hagytuk el, hogy túlestünk egy "könnyed" délutáni ebéden néhány sör kíséretében, és lévén Nórinak még haza kellett mennie, fel lettünk szólítva, hogy addig is fedezzük fel a várost. Sikerült ez annyira jól, hogy Russ elsőszámú zsigerturistaként már…..
Ha esetleg valaki nem lenne képben, annak egy gyors előzmények rész. Tavalyról komolyabb mennyiségű üdülési csekk maradt a nyakamon, így hirtelen felindulásból kitaláltam, hogy meg kellene nézni Európa Kulturális Fővárosát és annak érdekében, hogy dinamikusabban fogyjon a…..
rusty 2010.04.15 10:54:56
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/21 Subject: Énekest keresünk! To: funkykommando.hu   Funk 'ya!   Olvastam a funkymusic.hu-n, hogy énekest kerestek! Nálam Aretha Franklintől Wild Cherry-ig a legjobb zenék játszanak! A legtöbbnek a szövegét is séróból nyomom, régebben…..
Szép kis páros, nem igaz? A képen is jól látható kávézó előtt futott össze ez a két ritka autó. Nehezen tudnám eldönteni, hogy ha az egyiket hazavihetném, melyik lenne az. Kinek melyik kellene? ..
rusty 2010.03.29 23:44:33
Dezső leveleit nem könnyű követni. Vannak napok, mikor nem zárul le egy történet sem. Ezért vannak napok, mikor itt sincs friss sztori. Ezeken a napokon a "Na, mi lesz ebből?" rovattal pótolja mostantól mailvadász a hiányt, ahol kibontakozófélben lévő történeteket…..
rusty 2010.03.08 11:43:20
@nome:

ott a pont! :)
Na kinek sikerült a forgalmi vizsgája??? Valamelyest veszít az értékéből a kérdés lévén az én blogomról van szó, kizárásos alapon csak én lehetek. Nagy nehezen csak összejött, most is volt egy kritikán aluli parkolási kísérletem, de végül senki nem halt meg és az autót sem…..
rusty 2010.03.07 11:31:52
Hát ilyen sem nagyon volt még, hogy egy komplett írást kaptam egy olvasómtól, úgyhogy ezúton örömmel teszem közzé Dave (a.k.a Retardátor, mint semmirekellő) munkáját. Kicsit élvezem is a helyzetet, hogy kívülállóként, hátradőlve figyelhetem, mit kap majd a hozzászólásokban…..
Korábbi történet: egyszer a Balatonon parkolt az autóm egy eldugott kis nyaralóutcában. Egyszer csak jön be két faszi, hogy hát az van, hogy a másfél méter széles utcában a kukásautóval kb. 40-nel beletolattak az autómba és lebontották az elejét. De persze elnézést. Kaptak a…..
rusty 2010.03.01 14:57:11
@tocibacsi:
"fillér hasznom nem volt"

Még szerencse. A káron való gazdagodást a törvény bünteti... :)
Hogy miért reklám is ez, azt csak az tudja megmondani, akinek minden rendben van a színérzékelésével...
rusty 2010.02.18 15:54:13
@Gutty:

A színtévesztők is kapnak jogosítványt...
Csak bizonyos korlátozással (pl.: nem lehetnek hivatásos vezetők: taxi, busz, ilyesmi)

Az egyik cimborám is színtévesztő és a héten volt a forgalmi vizsgája.
Már most szeretném felhívni minden kedves olvasó figyelmét a közeledő nemzetközi világnapra. Tessék szépen ipari mennyiségű szurkot felhalmozni vagy a munkahelyen, vagy otthonunkban, mivel ezen jeles napon kerül sor a forgalmi vizsgámra, így aki él és mozog annak szurkolnia kell…..
rusty 2010.02.12 13:52:36
Felvesszük a mobilt, felhívjuk külföldön élő ismerősünket, mi magyarul beszélünk, ő flamandul hallja. Nos, erre készül a Google. Olyan szoftvert fejleszenek, mellyel sikeresen lehet felismerni az előbeszédet és automatikusan lefordítani egy idegen nyelvre. A már létező…..
rusty 2010.02.08 14:10:36
@harmincas:
Természetesen a gép nem válthatja ki tolmácsokat. Ezt nem is mondta senki. (én legalábbis biztos nem)

Nem is erre lettek kitalálva...

De gondolj csak bele! Elmész egy ismeretlen országba, ahol számodra ismeretlen nyelvet beszélnek. Még egy sört sem tudnál kérni a kocsmában.
De te előveszed ezt a kütyüt, és azonnal meg van oldva a problémád...

Ez csak egy a lehetséges alkalmazások közül.
rusty 2010.02.08 16:29:44
@Tomi from Space:
Szerintem egy ilyen ömlengésért hamarabb vágnak pofán, mint a fordítógépért... :P
Egyre népszerűbb és ismertebb a világon a Google op-rendszere, az Android. Perszehogy ki kell használni a népszerűséget és mindenféle kütyüt, babát, kiegészítőt kell piacra dobni. (Hozzáteszem, megőrülök az ilyen haszontalan kütyükért :) Szóval, itt az Android baba. Ennek is…..
rusty 2010.02.03 15:14:14
NeoCube blog NeoCube kocka 2010.01.06 07:27:00
Hogyan készítsünk kockát a NeoCube segítségével? Ez a videó egy egyszerű trükköt mutat be, hogyan lesz két négyzetből egy csapásra kör, majd egy 4x4-es NeoCube kockát rakunk össze. ..
Jelen poszt magját hónapokkal ezelőtt elvetettem az alkoholról szóló tanulmányomban, és most úgy érzem, megérett a kifejtésre! Mindjárt az elején szögezzük le, hogy önmagának is hazudik, aki szerint egy fájdalmasan csípős étel élvezeti értéke nagyobb, mint ugyanazon ételé…..
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
Biztos mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki folyamatosan sportot csinál a késésből, arculatának, identitásának szerves része ez a tulajdonság. A szóban forgó emberek azért tudnak egy teljes életöltőn át büntetlenül késni, mert megvárakoztatott embertársaik minden…..
rusty 2009.11.26 13:32:48
@F.house:
Egyetem alatt sok helyen laktam.
Azt viszont megfigyeltem, hogy minél közelebb lakok, annál többet kések... :)
Vége meglett R2-D2 a legújabb Star Trekben. Kattints a képre! Via GeeksAreSexy..
Ördöglakat Kínai tangram 2009.11.14 21:49:00
Talán a legismertebb összerakó játék a kínai tangram. Számtalan legenda fűződik hozzá. A legelterjedtebb szerint a játék ősi eredetű és a császári dinasztiák már évezredek óta használják díszítésre, jóslásra, játékra. A kínai tangram alapfeladata egy négyzet kirakása…..
rusty 2009.11.16 15:16:35
Pár napja röviden, egyetlen képpel hírt adtunk a Mini és a Krink együttműködésében, Craig Costello által artvörkké festett  Mini Cooper S-ről. Most, a Fubiz jóvoltából a teljes sorozatot megcsodálhatjuk, ami promóértékben biztosan megjön, de az a autót egyre jobban…..
rusty 2009.11.11 14:44:21