Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillair

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
myjesus a vesék vizsgálója 2010.02.15 15:55:00
valentin napi wellness hétvégén voltunk édes drágámmal. az utat ajándékba kaptuk, és hetek óta izgatottan készültünk rá. korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen pihentető és mozgalmas lehet az egész napos szauna, fürdés, masszázs, sókamra, séta, evés, alvás…..
Facebookon, LinkedIn-en és mindenhol máshol folyamatosan kapjuk az impulzust arról, hogy legyünk erősek, kitartóak, optimisták, megállíthatatlanok. De soha senki nem részletezi, hogy ez az erő születési joga egyeseknek vagy pedig előteremthető? Ha előteremthető, akkor hogyan? A…..
csillair 2013.12.09 17:20:52
Negatív a megfogalmazása, de a téma kiváló! A sikeres emberek ugyanis soha nem a félelem oldaláról közelítik meg a dolgokat, hanem a bizalom oldaláról. Tehát ez a sok "nem sajnáltatják magukat" és "nem félnek", stb helyett ők pozitív hozzáállással állnak dolgokhoz. Én ezt a címet adtam volna ennek a nagyon klassz célból íródott ébresztő cikknek: 12 dolog, ami a mentálisan erős embereket erősen tartja, és ilyeneket írtam volna bele: 1. Felnőtt emberek, tudják, hogy ők a felelősek mindenért, ami történik velük! 2. 2. Szívesen vállalják a változást, mint kihívást! 3. Megoldás orientáltak és optimisták! .5. Dícsérnek bírálat és kiritika helyett. 6. MERNEK KOCKÁZATOT VÁLLALNI! 7. A JELENBEN ÉLNEK! 8. Amit egyszer megtanult , mindig alkalmazza, még hozzá tudatosan. 9. Örülnek mások sikeréért! 10. A sikerhez vezető út kudarcokkal van kikövezve, ez vele jár. A kudarcokat mérföldkőnek,állomásoknak tartják a siker útján. 11. Az egyedül töltött idő számukra KINCS! 12. Kitartóak! Tudják, hogy a valódi változás időbe telik. és a kimaradt 4.: Körültekintőek, mindenre odafigyelnek, precízek., aki nem szócskát és és negatív megfogalmazást használ, az nem mentálisan erős ember, és akkor nagyon finoman fogalmaztam. A mentálisan erős ember rendkívül ügyel a szókincsére, mert már tudja, ezen áll vagy bukik. Ugyanis kimondott szavainkkal teremtjük a sorsunkat. Minden jót kívánok. És még egyszer mondom, az ötlet és a felismerés kiváló!
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
Higgy úgy, mintha minden Istenen múlna, cselekedj úgy, mintha minden rajtad múlna!(Saint Germain Felemelkedett Mester)Drága Fb lakó Barátaink!A Kedvesem indult egy amerikai remix versenyen és igen szép kilátásai vannak, mert nem azért, hogy az én kedvesem, de tényleg övé a legjobb…..