Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köpcöspapa

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indexen kívül szinte mindenki lehozta, hogy ma délután 4-kor a József nádor téren lesz a tüntetés a kenderadóért. A Népszabadság szerint a nejlonnácik tojásdobáláshoz toboroztak ellentüntetőket, de ez lehet, hogy érdeklődés hiányában elmarad, mert nem jelentettek be…..
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
    Az ehavi Arany Gébnyálka-díjas fotórészlet: "Sporthorgász"  mobil mészárszékkel, munka közben.   III. Prudens fárasztás hajtókar nélküli orsóval Meglepetés mindjárt a 3. helyen, ugyanis a A Magyar Horgásszövetség Központi…..
köpcöspapa 2008.04.15 20:37:16
autózz! Megtévesztő megjelenés 2008.04.15 13:42:00
Elsőre tényleg a régi idők rendőrautóinak megjelenésére hajaz a Vladimir Harkonnen által lefotózott Zsiguli, kíváncsi lennék szándékos-e a hasonlóság.Ez most csak kis részben kapcsolódik a közlekedéshez. Kőbányán szoktam látni ezt az autót. Aki még emlékszik rá ilyesmi…..
Rendes munkaerő: nem semmisítette meg a csomagot, el se lopta, nem beszélve arról a még rosszabb opcióról, hogy BKV-vezérigazgatót, reformkommunikátort vagy szocialista pártstratégát sem rajzolt rá. Egyszerűen kilógatta, hadd győzzön a gyorsabbik lakó. Ebben a házban, hála a…..
Bigyóblog Saját zenés póló 2008.04.05 11:33:00
Egy póló, melyen műdödő hangfal van. Így hangulatunktól függően játszhatunk le zenét. A társaságunkban lévőn nagy-nagy örömére. A ThinkGeektől. Videó az ugrás után.Via OhGizmo!   ..
Tövig rágtuk idegességünkben a twiszteres dobozunkat egész délután, míg arra várunk, hogy kiderüljön, végül is mekkora volt Fary haverunk wobblerrel a Pó folyón fogott gigaharcsája. (Az előző posztunk erről szól, aki nem olvasta a fogás körülményeit, az itt megteheti.) A…..
Mi van, ha nagyobb halat fogok, mint én vagyok? Mi van, ha nagyobb halat fogok a Tóth Károly bajuszába kapaszkodó Schmuck Andornál is? Fary gigaharcsa-kalandja - némi provokációm hatására - felgyújtotta kedvenc horgász-levelezőlistám Öveges professzorainak fantáziáját. Eredetileg…..
A pesti modoros illegális plakátmatricázók akcióját láttuk már karácsonykor, és Bogi fotója szerint humorérzékük azóta sem javult drasztikusan: ha nem látszana jól mer nem tudtam rendesen lefotozni, a kis sargaban ez all: ...a tojással játszanom könnyebb, mint visszasírni…..
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
köpcöspapa 2008.03.15 12:58:38
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..
köpcöspapa 2008.03.08 15:26:37
Péntek van, a tévék ilyenkor nem akarnak a kedvünkben járni. Igazán meg kell tehát erőltetnünk magunkat, ha hajnalig nem akarunk feltápászkodni a kanapéról. Szerencsére az HBO-n már negyednyolckor van nézni való. Stephen Frears A királynő című filmje Diana hercegnő halála…..
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Kisrutin, teljes vérkép, lumbálpunkció - ezek a kifejezések mindenki számára ismerősek lehetnek, akik már láttak Vészhelyzet epizódot a tévében, mondjuk otthoni kipróbálásra nem javalljuk a sorozatban látható beavatkozásokat, mint ahogyan azt sem tanácsoljuk senkinek, hogy…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
Aki karácsonyig valamelyik adventi hétvégén ki akar menni vásárolni, előbb nézze meg ezt az utcaképet, a beküldő HappyLife utoljára a Times Square-t látta ilyennek New York Cityben. Cserébe náluk nem három évvel ezelőtti sportcipőmodelleket árulnak a boltok, hogy szakadna rá az…..
Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy…..
Valószínüleg az év karácsonyi ajánlata. A maci ajándék. Vibrátor annak aki szeretné kipróbálni. Péniszgyűrű ,hogy izgalmasabbá tudd tenni az új vibrátorod.Esetleg a hosszabb szeretkezések kedvéért. Toll pihe ,hogy a kényeztetést sem hanyagold. Ja, van ott még…..