Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mignon

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Madonna 2012.03.21 15:08:00
Új klip Madonnától, és a buziktól. Girl gone wild. Dehát egyik sem GIRL!!!????   ..
mignon 2012.03.21 18:39:03
budapest A Kalácsfonó 2012.03.05 12:06:00
Az univerzum legnagyobb talányai között vannak azok a feldobott, feltételes pillanatok, amikor találkozol valakivel. Nem egyszer, életed során többször áthúzza egymáson ugyanazt a két tésztacsíkot a legvidámabb, mindig kacagó kalácsfonó. Ha engem kérdeztek, én azt mondom, hogy…..
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
Az indiai emberek viccesek, mert ropogtatják az r betűt, énekelve beszélnek és fogalmuk sincs az amerikai popkultúráról. Nagyszerű kis premissza ez egy sorozatnak, ami arról szól, hogy egy bóvli szarokat áruló cég telefonos ügyfélszolgálatát átköltözik Indiába, de hát a…..
Egyszerű e-mailnek indult, de végül a sok címzett miatt amolyan kvázi nyílt levél lesz belőle, mert a maga bulváros módján mégis "közérdekű". Kurva hosszú, de aki nem néz tévét, úgyis ráér elolvasni, nem?Kedves comment.com, kedves tévénemnéző "civilek"…..
Kipróbáltuk a csak webkettőre alapozott hírezést, de hálistennek kudarcot vallottunk, így hétfőtől megint lesz rendes hírblokk reggelente, a megszokott 9:30-as időpontban (amikor éppen nincs fesztivál valahol az országban, ahol a sárban fetrengünk). Mazányi kolleganő kedvéért…..
Mire ez a poszt élesedik, az HBO Comedyn Harrison Ford már lóhátról ugrik a teherautóra, hogy kiüsse az összes okkult nácit minden idők legjobb kalandfilmjében, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatóiban. Spielberg és Lucas 29 éve(!!!) forgatott James Bond-nyúlása a…..
A blogon többször írtunk már Bear Grylls exkommandós tévéműsoráról, a Man vs. Wild című kvázi reality-ről, amiben a derék fiatalember megmutatja, hogyan lehet túlélni egy hetet az Anktartiszon mohát majszolva, vagy a Kalahári-sivatagban, a saját vizeletünket kortyolgatva, és…..
Negyedik részéhez érkezett éves összesítőnk, mozgalmas hónapokkal zártuk az évet. Az előzményekért ide, ide és ide tessék klikkolni.  OKTÓBER Ebben a hónapban kis túlzással több minden történt, mint az egész évben előtte. Stephen King ismét tévésorozathoz adja a…..
comment:com A nap képe 2009.12.18 15:35:00
Julie Benz, azaz Rita Morgan, a Dexter negyedik évadának egyik legfontosabb szereplője. A kommentekben NE spoilerezzünk. ..
Filmvonalon a mai nap megint csak azoknak tartogat sok jót, akik elő is fizettek rá. De mindezzel csak az utolsó bekezdésben frusztrálom a népet, addig meg elmesélem mi mindent nézhetünk más csatornákon. Akinél van Filmmúzeum az akár az egész estéjét megoldhatja ott: kezdjen a…..
Buffy és Riley édesdeden alszanak, de a vadász nem tud nyugodtan eltölteni egy éjszakát, és kiugrik egy kicsit gyilkolászni a temetőbe, majd visszatér párja mellé. Jól kezdődik ez az évad is. Másnap a csapat a tengerparton üti el az időt, de egy hirtelen jött zuhé hazakergeti…..
A Nike igencsak jó mostanában az aktuálsi történésekhez iagzodó reklámokban. A hétvégi wimbledoni teniszcsata után, amelyet Federer minden idők leghosszabb döntőjében nyert meg, már adásba is tették a szpotot, amelyben a Nike az általa támogatott sportolókon keresztül gratulál…..
 Jönnek vissza a vidám fiúk, ideje volt már. Van egy teaserünk, egy promónk és egy színfalak mögötti izénk is hozzá, jó szórakozást.   ..
Buffy elalszik Walsh professzor óráján, és igencsak érdekeset álmodik. Az hagyján, hogy az óra kellős közepén csókolózik Rileyval Walsh professzor parancsára, de a suliban egy kislányt lát, aki egy dobozt szorongat és énekel valami gyerek dalt. Tehát fura álma volt, de az álom…..
comment:com Évadzáró: Office s5 2009.06.10 14:24:00
Kevés olyan sorozat van, amit az amcsik a britektől vettek át, elkészítették az újráját, és nemhogy rosszabb lett volna, hanem rá tudott tenni az eredetire is egy lapáttal. Az Office az egyetlen üdítő kivétel, köszönhetően nagyrészt annak, hogy a brit eredeti készítői is…..
hogyvolt ER 13x01 - Ámokfutók 2007.10.03 10:10:00
Az előző évadot ott hagyták abba, hogy Kovács doktor nyakába kábító injekciót döfött Sam volt pasijának a cellatársának a nője (vagy mi) és kikötözték az ágyhoz intubáltan, alig lélegezve. Innen nézte végig, ahogy Ebbi, aki nagyon terhes már, majdnem benyit hozzá, de…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..
mignon 2007.10.05 11:29:02
Mike magához tért a kómából. Ez a futótűznél is gyorsabb terjesztésre érdemes híreknek járó vörös kódot kapja a Lila akác közi lakók riadóláncában. Azt mondjuk elsőre nem értettem, hogy mi az isten haragjáért nem hívja senki egyből Susant a csoda ügyében, de aztán…..
mignon 2007.10.05 11:26:49
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Krimihétfő nem csak a TV2-n van ma, hanem úgy általában, csatornaszerte. Jóindulatúan soroljuk ide A tv ügyvédjét, az már félig krimi (m1, 20:10), a Kékfény viszont egészen az (m1, 21.10). Lesz még Derrick is (Duna, 19:00), a TV2-n pedig NCIS (21:00), Gyilkos számok (22:10) és…..
mignon 2007.10.01 19:58:56
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
Szomorú hírrel kezdjük: elhunyt Adam Finley, a tvsquad.com egyik legviccesebb bloggere. Csütörtökön ütötte el egy busz Minneapolisban, 30 éves volt. Mi nagyon szívesen olvastuk írásait, mert vicces volt, de informatív is egyben. Itt lehet tőle olvasni jókat.Egy új könyvben 19…..
Végre mindenki kidühöngte magát, hogy milyen rohadt szarul néz ki, és eddig ez volt a kezdőlapom, de most akkor már inkább a g-portal.hu. A gyűlölködőket nem szeretnénk meggyőzni, főleg, hogy elfogultság esete forog fent, de azért találtunk néhány érdekes kordokumentumot egy…..