Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loislane21

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!   A…..
loislane21 2011.08.05 13:53:01
@SusanneF: most aztán kemény voltál :) szórakoztatsz!
te is a fikázásban éled ki a frusztrációd.
loislane21 2011.08.05 14:13:36
@Mária: szerintem meg értelmezd, amit olvasol...
loislane21 2011.08.05 14:21:59
@Dr.laikus PhD: persze, nem vitatom, ezt írtam is. Nekem a stílus nem tetszik, meg az, ha ezt szóvá teszem - már miért ne tehetném, akkor megkapom, hogy próbálkozzak máshol és hogy ne személyeskedjek...szép napot mindenkinek
Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott…..
Balatonnál nyaraltunk, előtte pár nappal tudtam meg, hogy terhes vagyok. Orvos még ezt nem állapította meg, ezt nyaralás utánra terveztem. Sajnos elkezdtem vérezni, éreztem, hogy baj van.   Párommal gondoltuk, hogy bemegyünk a keszthelyi kórház ügyeletére, talán nincs mégsem…..
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..
„Volt egy srác a csapatban (Miki), aki csak csendesen vonult velünk. Ő lesz később a megmentőm” - sose menj külföldre merülő mobillal, vagy ha igen, a töltőjét se felejtsd otthon. Ha mégis egy teljesen döglött telefont tartasz a kezedben, akkor készülj fel rá, hogy…..
loislane21 2010.08.12 13:53:09
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
loislane21 2010.06.17 09:36:38
loislane21 2010.06.17 12:09:00
@az igazi Sipi: bcsi, te melyik országban élsz? Mert nem ugyanazt a filmet nézzük, az tuti...
  Kerületi rendelőintézet, nőgyógyászat Tudom, lúzer vagyok hogy nem magánrendelésre járok, de mivel a fogamzásgátló feliratásán és az évi egyszeri rákszűrésen kívül más teendő nem igen volt eddig velem, sajnáltam rá a pénzt. Az idei rákszűrés leletem azonban…..
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
masszázsblog Bocs, kakilni kell! 2010.06.03 18:55:00
Az előző, hányós bejegyzés sikere úgylátszik megihlette a kedves olvasókat, mert érkezett néhány levél, de ezek közül csak egy közölhető. Kettő egyáltalán nem szalonképes, egy nem is masszázsról szól, kettőből meg ha kihagyom a szolgáltató nevét és címét, akkor nem…..
Sziasztok! Álláskeresőként fél évig jártam mindenfelé az interjúkra, a legérdekesebb élményeimet most közkincsé tenném. A legviccesebb talán az volt, amikor egy neves (dehogy az :D) modell- és reklámügynökséghez jelentkeztem. Később kiderült, hogy ők azok, akik ingyen…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
loislane21 2010.06.03 07:37:36
Olvasom a reggeli kávé mellett a híreket, Velvet ismét fontos dologról tudósított:http://velvet.hu/celeb/2010/03/23/sarka_kata_kiszel_tunde_ellen_szolitott_fel/Hát nem tudom. Eleve kérdéses számomra, hogy hogy a fenébe lehet akár egy egyszeri abból, hogy kiszeltündét nem engedték be…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
A Viasat3 ott folytatja az évet, ahol tavaly abbahagyta: visszahozza nagy sikerű nyomozós sorozatait és életmód-reality műsorait, majd hozzácsap három vicces újoncot, elsősorban a női nézőkre kihegyezve. A három premier: Jackie nővér (Nurse Jackie), Elvált Gary (Gary Unmarried) és…..