Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsss

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A…..
zsuzsss 2009.11.08 11:19:16
@Jussi: szerintem Hetényi is nyomja otthon ezerrel; de remélem nem az ellenfélre a szolidaritás jegyében :D
zsuzsss 2009.11.08 11:48:31
@szöszmösz82: bocsi, ez én akartam lenni, szép magyarosan :)
zsuzsss 2009.11.08 12:06:55
@zlaty: ez tényleg kjó, köszi
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
zsuzsss 2009.10.29 21:18:18
@Nagy 'Omar' Ádám: Jaja, tudom, pedig már rájukférne. Sajna nem vok optimista; a kedd is nehezen ment, de reménykedjünk :)
zsuzsss 2009.10.29 21:28:26
@banyszi: csatlakozom, köszi a linket
Én nem bánom, hogy láttam. Ez is benne van; tanulni kell és lehet belőle. Hajrá fiúk legközelebb!!
zsuzsss 2009.10.29 22:00:26
@banyszi: fura az, hogy egy-egy nyertes csata után mindenki magasztalja a csapatot, amikor kikap, akkor meg elkezdjük szidni. Most nem voltunk túl jók az igaz és igen, erősebbek vagyunk idén és ennek köszönhetően nagy esély van rá, hogy továbbjutunk, de ne várjuk már, hogy minden meccset megnyerünk majd. A legelsők sem nyújtanak végig egyenletes teljesítményt; most nekünk is csak ez jött össze. Lesz még esély bizonyításra és élni is fognak vele a srácok.
Engem sem dobott fel túlságosan, amikor nemrég élőben végignéztem Klagenfurtban, hogy 5 emberelőnyből egyet sem használtunk ki, sőt, majdnem gólt is kaptunk, de attól még bízok a csapatban (és nem bánom a 13 óra utazást, úgy, ahogy most ezt a 3 órát sem a net előtt). Lehetőleg ne temessük őket...
A magyar válogatottnak nemcsak a szövetségi, hanem a csapatkapitánya is új lesz ezentúl. Korábban megírtuk, a döntést jövő héten hozza meg Ted Sator és teamje. Olvasóink közül már többen tippeltek kommentjeikben, most mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy egy kattintással…..
zsuzsss 2009.10.29 18:47:38
@miki78: egy másik fórumban ezt a linket kaptam, remélem műkszik :)

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=54338∂=sports
zsuzsss 2009.10.29 18:50:30
Jó mérkőzést játszottunk Klagenfurtban, azt az egy nagy hibát követtük el, hogy az első harmadban kidolgozott sok helyzetünket nem lőttük be, értékelte a pénteki eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. Kóger Dániel az első harmadban megsérült, 8-10 napot ki…..
zsuzsss 2009.10.25 18:19:27
@bojl: thx
zsuzsss 2009.10.25 18:32:05
@szöszmösz82: Klágenfurtban sem sikerült :( asszem 5 emberelőnyünk volt :/
de most VÉÉGRE!!!
zsuzsss 2009.10.25 19:39:53
Jégkorong KAC-Fehérvár 3-1 2009.10.23 21:48:00
Harminc percig nem esett gól a fehérváriak klagenfurti vendégjátékán, ekkor Hager révén a hazaiak törték meg a jeget. Ugyanő még egyszer betalált előnyből, ehhez a harmadik harmad elején a középen elvégzett bedobást követően a jegyzőkönyv szerint mindössze négy…..
zsuzsss 2009.10.24 06:18:35
Sziasztok!
Megérkeztünk, még „frissen” összefoglalom az élményeket. Mindenekelőtt, meg kell jegyeznem, Klagenfurt meglehetősen messze van. Mire megérkezik az ember, egész jól elzsibbad mindene. Gondoltam is, milyen jó, hogy mi csak szurkolni jövünk, nem játszani…
Szokásunktól eltérően egészen időben megérkeztünk a stadionhoz és miután bejutottunk, egy kedves rendező bácsi bekísért minket a nekünk kialakított szektorba. Itt velünk együtt körülbelül egy tucat Volán szurkoló gyűlt össze, a minket körbe álló biztonságiak többen voltak (egészen biztonságban éreztük magunkat).
Hamar elkezdődött a show, a hazaiak egy cápára hajazó plüss sárkány füstölgő száján át korcsolyáztak be egyesével a jégre a 4.000 KAC szurkoló legnagyobb örömére – akik egyébként elég hullámzó teljesítményt nyújtottak szurkolás ügyileg.
Miután kedvenceink is jégre léptek, megkezdődött a meccs. Rögtön volt minek örülni, a Volán több szemrevaló támadást is vezetett, melyeket lövéssel zárt, a kezdeti lendületet ekkor még Vas Jani korai kiállítása sem törte meg. Sőt, hamarosan mi is előnyhöz jutottunk, amit igyekeztek a srácok hatékonyan kihasználni, többször felálltunk, beszorítottuk a hazaiakat, de Swette kivédte a szemünket. Egyértelműen itt lehetett volna megfogni a meccset, a „Superpublikum” – ahogy a kommentár többször jellemezte a közönséget – ebben a harmadban igen csendes volt. Részemről kiemelem Fekete Danit, aki felettébb harcos volt, több korongot szerzett a támadó harmadban, melyeket gyorsan és pontosan meg is tudott játszani. Süti, Pire, Palkó nagyon éltek, kreatív játék zajlott, csak az a fránya gól nem akart megszületni. Nem örültünk amikor, egy vétlennek tűnő esetnél Kóger valószínűleg rosszul esett a palánk mellett és bicegve hagyta el a pályát. Többet nem is láttuk játszani, remélem nem komoly a sérülése.
Az első szünetben bizakodóak voltunk, egyértelműnek vettük, ha ezt a játékot játsszuk, 2 ponttal távozunk. A 2. harmad viszont már máshogy alakult, sajnos. Valahogy alábbhagyott a lendület, a KAC meg persze feljavult. A második harmadban történt egy érdekes eset, ami nyilván a jegyzőkönyvbe sem került bele. Mi közvetlenül Satosaari mögött álltunk és többen látni vélték közülünk, hogy egy KAC lövés bizony bent volt, legalábbis nem a vasról, hanem a vas mögötti merevítőről (amire a háló van rögzítve) pattant ki a korong. Mindenesetre pörgött tovább a játék, nem reklamált senki, mi meg főleg nem. Ettől függetlenül érdekelne a visszajátszás… Sajnos a harmad közepén nagyon érett az a gól, amit végül egy éppen lejáró büntetőből kaptunk. A srácok azonnal próbálták felpörgetni a tempót, de kívülről inkább kapkodónak tűnt a játékunk. Ezt jelezte Jobb Dávid feleslegesen pályáról kilőtt korongja is például. Egyre több volt az esetleges támadás, támadó harmadba belőtt korong, amit rendre nem mi szereztünk meg. A harmadot ráadásul egy újabb kiállítással zártuk. Biztos, ami biztos, a szünetben ittunk (még) egy sört.
Az előző átnyúló kiállítás „hozománya” az volt, hogy buli után előrerontott a KAC és gólt szerzett. Innentől próbáltunk loholni az eredmény után, hiszen ugye 1-5-ről is fel lehet állni, de ez nem az a meccs volt. Valahogy semmi nem jött össze. Az utolsó harmadban újra kialakultak ígéretes helyzetek, de a végén mindig ott volt Swette.
A legbosszantóbb a 3. gól volt, hiszen újra már csak egy másodperc volt hátra az emberhátrányunkból… Nekem úgy tűnt, mintha fáradtak lettek volna a srácok, nem ment. Vaszjunyin gólja viszont némileg kárpótolt. Gyönyörű támadás végén Artyom lendületből lőtt, amit védett a kapus, ám a korong éppen csatárunk „valamilyére” pattant (ügyesen maga elé tette), majd még estében a levegőből a hálóba ütötte a pakkot. Örültünk.
Ezután volt még egy-két komoly lehetőségünk is, amiben benne volt a gól, ám ma nem sikerült több.
Összességében jó meccs volt, érdemes volt kiutazni. Lehet úgy nézni, hogy a Volán egyenrangú ellenfele volt a KAC-nak és vállalható vereséget szenvedett, meg úgy is, hogy ha picit jobban figyelünk és több a szerencsénk, akkor pontokat szerezhettünk volna. Mindenképp dicséret illeti a srácokat, megtapsoltuk őket a végén.
Összességében elnézést az esetleges érdekesebb szóhasználatért, de már arra sincs erőm, hogy átolvassam…
Fantasztikus kilencperces rohammal állította meg a 45. percben 1-5-ös hátrányban lévő Sapa Fehérvár AV 19 a Linzet. A vendégek hétmeccses győzelmi szériája lett oda Fehérváron, mert ennyi idő alatt négy gólt kaptak. A büntetőknél 12 körre volt szükség a döntéshez, a vége…..