Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kux

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Kux 2015.01.27 18:47:29
@InteracTV: Dehogy unják hiszen ilyen cikkeket pakolnak ki főoldalra:
index.hu/kultur/2015/01/27/trianon_bern_gyozelem/
Egyszerűen szánalmas, ami ott folyik.
Kux 2015.01.27 22:19:20
@to:rppapa: Indexen semmit nem magyaráznak csak találgatnak és mocskolódnak. Hallgasd meg a Morning Showt, Gundel elmagyarázza mi történt: soundcloud.com/morning-show-hu/magyar-es-orosz-gyozelem-a-jatek-hatarok-nelkul-jatekon#t=0:00
Kux 2015.01.27 22:33:11
soundcloud.com/morning-show-hu/magyar-es-orosz-gyozelem-a-jatek-hatarok-nelkul-jatekon

Ha valaki nem akarja végighallgatni, akkor 15:15-től beszél róla Gundi.

24:27-től szépen elmondják a véleményüket sixxről is:
"Intelligens ember ő tudja, hogy neked (Gundi) van igazad, csak nem érdekli." /Vadon Jani/
"Van annyi fájdalma, hogy mégértjük, hogy miért ír ilyet." /Balázs/
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Kux 2014.05.15 17:22:18
@sixx:
És lehet hogy a másikat is vasárnap adták le, nem tudom, de a lényegen nem változtat.
Kux 2014.05.15 17:58:32
@kapitány04:
Biztos sok dolgot elhallgatnak, de ezt speciel nem hallgatták el, mivel pl. a vasárnapi híradóban is elmondták, ráadásul élő adásban közvetítettek. Csak éppen abból az egy adásból kimaradt, ahol a magyar versenyzőről beszéltek. Sixxék csúsztatva ezt állítják be úgy hogy az mtva elhallgatta. Az elhallgatás nem úgy szokott működni, hogy az mtva több műsorában elmondják, csak egyben nem.
Felesleges hangulatkeltés!
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Föltoltak egy csomó képet a Határ úti végállomás megújításáról. A három kerület határán fekvő térnek sikerült annak idején úgy plázát kapnia, hogy az vajmi keveset javított az állapotán. Megújítása tehát már jó ideje esedékes. Már tavaly megindult az…..
Padányi Blog Így buliztunk mi... 2009.11.23 17:23:00
A legutóbbi buli felvételein felbuzdulva áttúrtam a gépemen lévő porosodó mappákat, ahol ráakadtam néhány képre egy 2003-as Padányibuliból, illetve a bulin készült borzalmas minőségű hangfelvételekre. Ezekből vágtam össze egy röpke kis videót. (Időm nem volt sok ezért az…..
Tiattok, éhes Padányis diákok! Elsősorban elnézést kell kérnem a lemaradásért kaja-ügyben. Mivel többen panaszkodtak, hogy hiányolják életükből az élelmiszer részletes elemzését, most egyszerre zúdítom rátok az összes főzeléket, levest és egyéb nyalánkságot.  …..