Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f@szkivantöletek

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
292 fertőzött egy nap alatt, ez a legfrissebb szám. Rekord. Messze az áprilisi csúcs felett. Európa legtisztább államából két-három hét alatt sikerült a közepesen fertőzöttek közé csúszni és a trend is ijesztő. De a legdurvább, hogy szinte csalogatta a vírust a kormány, hogy jöjjön vissza. Másfél…..
Amióta itthon ülünk, a futáros-csomagos sztorik kaptak egy egészen szokatlan mellékízt. A nem tartózkodott otthon és az átvevő hiánya kifejezésektől hisztérikus kacagva zokogásba kezdünk, főleg ha idősebb olvasónktól jött levélben olvassuk. Persze előfordulhat, hogy nem halljuk a kertben a csengőt,…..
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
f@szkivantöletek 2020.01.08 09:21:18
@Terézágyú: és lesz egy komplett lámpagyárad. (lásd Elios)
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
f@szkivantöletek 2018.04.12 22:13:46
@zokogjatok:
Fizud hülyegyerek.
Egy óra munkabér költsége 2017-ben:
Uniós átlag euro övezetben: 9 453 forint
Szeretett orbán vezette kis hazádban: 2 839 forint
Aprópénzért dolgozó bérrabszolga vagy egy Magyarország nevezetű összeszerelő központban.
Többek között ezért kötött több nagy nyugati céggel 30 évre titkosított stratégiai megállapodást Döbrögi.
Viszonzásul kapja a lóvét, nyilván nem borítékban, hanem uniós támogatás formájában.
Épít belőle kisvasutat, stadiont, vagy csak simán lenyúlja leszarják, lényeg negyedáron dolgozol a megkeresett pénzedet, pedig szintén nyugati cégeknél költöd el.
Ja és visszatérve a munkabérekre Litvánia és Románia még mindég mögöttünk van.
Ez valóban egy sikeres ország dübörgő gazdasággal?
Szánalmas.
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
f@szkivantöletek 2017.08.21 10:56:27
@VaradiJanos: Agymosott vagy és buta, netán fideszes fizetett kommentelő, csak azok tudnak ilyen primitív módon reagálni és szidni másokat, csupán mert más a véleményük és nem rajonganak döbrögiért és malackáért.
Jó hőbölgést h... gyerek :)
Hosztolok most két fiatal osztrák tanárnőt Bécsből, Judith és Theresa, 24 évesek. Aranyosak, kiváncsiak és kedvesek, jól érzem magam velük, de most nem róluk fogok írni. Tegnap este mondták nekem, hogy szombat reggel elmennek a Citadellához, ez egy nagyon tipikus turistás program. Épp a…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
FashionKilla 5 őszi trend 2015.09.03 13:32:43
Ugyan az időjárás egyelőre még nem utal az ősz megérkeztére, ettől függetlenül az iskolák megnyitották kapuikat, valamint a ruhaboltok polcain is az évszaknak megfelelő darabokkal találkozhatunk. Utóbbit boncolgatjuk…       Báránybőrbe bújva A hetvenes évek után…..
A múltkor írtam a különösen hülye helyeken felbukkanó szerelemlakatokról, de alapvetően nem lehet nem megmorogni a Lánchíd jelenlegi állapotát, ha már ott járunk: Például elhiszem, hogy az…..
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
f@szkivantöletek 2014.11.17 22:52:12
@Orbán Viktᴏr: Faszom a szádba Viktor, hogy beszélsz.
Kedves MTV dolgozók, sajnálom önöket, szar lehet ilyen helyen dolgozni, még ha jó pénzt is kapnak érte.
Annyit kívánok önöknek, hogy majd egyszer,pár év múlva mikor véglegesen beérik ennek a szabad rablásnak az eredménye, saját gyermekük köpje önöket szemközt, mikor elhagyják ezt az országot.
Épelméjű ember (nem kormányközeli trafikkal stb.)aki hosszabb távon gondolkodik, elhagyja ezt az országot. "Etessék" továbbra is a buta primitív lakosságot, értelmesebbje, már régóta a netről tájékozódik a napi történésekkel kapcsolatban.
Szóval ,hajrá és örüljenek a szaros fizetésüknek és kívánom , hogy gyakran kapja el önöket a hányinger, saját maguktól.
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
f@szkivantöletek 2014.11.05 00:11:42
Ugyanez.
Én is sokat vásároltam tőluk, de nem fogok soha többet, ha féláron adnak mindent,akkor sem.
Porszívó nem részletezném, egyik oldal szív, másik oldal kifúj, szemét marad, szívó hatás nulla.
Gari, egy hónap és közlik, hogy a porszívó jó. Szív, kifúj, pofa befog.
Ehhez mondjuk kellett egy hónap.
Hetente szoktunk mondjuk porszívózni, de nem gond belefér.
Köszönjük.!!!!
Tablet, halott aksi, kijelző, gari.
Eltelik egy hónap, gondoltam szólnék mán, hogy esetleg kéne, egyrészt kifizettem, másrészt használnám is, ha nem gond.
Ügyfélszolgálatot hívom, mondja emberke a szervíz nem küldte vissza, lövésük sincs, hol a gép, menjek a boltba és jóváírják a vételárat.
Bemegyek közlöm az emberkével, mit mondott nékem a telefonba pösti ember, mire azt mondja nem úgy van az ő nem dönthet erről.
Ok, de most akkor se gép, se pénz, mit csináljak?
Hívjam fel az ügyfélszolgálatot, mondja az üzletben az ügyintéző emberke.
te normális vagy Margit, itt vagyok személyesen az üzletetekben, mi a f...mért hívjam akkor az ügyfélszolgálatot? Ráadásul én a saját költségemen.
Na mindegy, paródia az egész az importőrt felhívtam, kiderült a gépet javították és már rég nincs náluk.
Érdekes módon, másnap jött az sms, hogy menjek átvenni a gépet.
kérdés az időmet a boltba bejárások, telefonálások az autóhasználatomat üzemanyaggal együtt és azt, hogy többek között, munkára és az aktuális nyelvtanulásomra vásárolt gépet több mint egy hónapig nem tudtam használni, azt ki fizeti???????????????????????????????????????????
Nem a rosszindulat szólt belőlem és remélem a tulajok olvasgatják ezeket a hozzászólásokat és a saját érdekükben változtatnak rajta, ha talpon akarnak maradni.
Idén 35 éves az Alien, azaz a magyarul annak idején roppant frappáns címmel megtámogatott A nyolcadik utas: a Halál. Ez a Ridley Scott által rendezett, az évtizedek során mind a klasszikus, mind a kultikus, következésképpen a "mestermű" jelzőt is kiérdemlő sci-fi horror, mára már…..
Belsőség Muzsikál az M3 2014.01.13 18:54:02
Patrick Snijers, a belga rali-legenda, aki 1988-ban a BMW talán addigi legnagyobb rali-sikerét érte el, amikor megnyerte a Manx TT-t. Tudják, amit Man-szigetén rendeztek és melyet sok rali-pilóta túl gyorsnak titulált. Snijers nem. És kifújta az orrát az egész ERC-mezőnynek. Valahogy…..
Az alábbi kérdés egy konkrét jogi problémát vet fel, Zugügyvéd szerint az ilyen szerződés kötelezi a tulajdonosokat is, jogutódként.Tisztelt Zugügyvéd!  Egy ingatlant tervezünk bérbe venni, amelyre a szerződést az ingatlanban tulajdonrésszel nem, csak holtig tartó…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..