Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angie24

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, a Nagyon Félelmetes Néger Bérgyilkos Sara után koslat, és nem azért, mert le akarja nyúli Pánsíp Mihály kezéről, nem, kettős, de legalább ennyire aljas szándék vezérli: megtalálni az extetovált, exbűnöző exmérnököt és csapatát ÉS…..
Álmos északkeleti kisváros 1990 táján, festői vízesés, lubickoló récék, gagyi nippeken időző kamera – David Lynch névjegye bedobva. Egy mulya, magában motyogó vén fasz peccantani indul, de épp csak felsejlenek lelki szemei előtt a szép kövér lazacok, és egy csinos,…..
hogyvolt Tudorok 1x01 2008.07.02 13:02:00
Nos, kedves olvasók, ezennel megkezdjük tízhetes történelmi továbbképző kurzusunkat, tessék hát megmondani, mit is tudunk a Tudorokról? Segítek, nem Hófehérkénél kell keresni a választ, nem ők azok a fiúk, akik a bányában dolgoznak. És ha azt mondom, hogy Nyolcadik Henrik?…..
A kórházban nyitunk terrortámadás veszélye miatt készültségben van a kórház, iraki háború ellenes tüntetés lesz ma a városban. Moretti az új főnök, már munkába is állt, nem örül neki senki. Kovac útnak indul, az apja beteg, megy Horváthonba. Abby és Joe otthon marad, ebből…..
hogyvolt Smallville 6x06 - Incidens 2008.03.31 16:00:00
Egy gettófilmben nyitunk, vagy egy rap-szám videóklipjében, nem is tudom igazán, annyi biztos csupán, hogy hat héttel korábban vagyunk. HelyiVagányCsávó (továbbiakban HVCS) 1 és HVCS 2 nagyon kosaraznak, mígnem tanúi nem lesznek, amint az égen nagyot villan valami (mi tudjuk, hogy…..
Angie24 2008.04.02 07:23:31
Csodaszép nagytotállal kezdünk Los Anglesről, amint ellenpontoz hogy Vasseréknél már kora reggel is áll a bál. Kivételesen nem az időutazás a téma, hanem hogy a bölcs Kalandember pisilés után nem hajtja le a vécéülőkét. Ami valljuk meg, sok férfitársunk számára dettó…..
hogyvolt Hogy az a $#!%$#@%^# !!!!! 2008.02.19 16:15:00
Nem kertelek sokat, mert nincs miért: Született feleségek - és ebből következően hogyvolt is - csak áprilisban várható, bővebb infók a comment:comon. ..
Két nap alatt annyi sorozathírt kaptunk a magyar adók házatájáról, mint máskor egy hónap alatt, mára TV2, RTL, Cool és TV6 hírek jutottak, rendőrös, kábszeres, katasztrófás, ügyvédes, sebezhetetlenes, káromkodós és bionikus a terítéken. Tegnap mi, ma a Sorozatjunkie volt a…..
A Viasat jóvoltából az Index is részt vehetett azon a konferencia-interjún, melyen főleg európai újságírók faggatták Michael C. Hall filmszínészt a Dexter című sorozat főszereplőjét, akit a magyar nézők is jól ismerhetnek a Sírhant művek című sorozat David Fisherjeként. A…..
Angie24 2007.10.12 13:16:51
hogyvolt ER 13x01 - Ámokfutók 2007.10.03 10:10:00
Az előző évadot ott hagyták abba, hogy Kovács doktor nyakába kábító injekciót döfött Sam volt pasijának a cellatársának a nője (vagy mi) és kikötözték az ágyhoz intubáltan, alig lélegezve. Innen nézte végig, ahogy Ebbi, aki nagyon terhes már, majdnem benyit hozzá, de…..
Angie24 2007.10.03 14:01:37
Tilla a tábla előtt téblábol, mint egy másnapos osztályfőnök, a gyerekek idegesítően stréberek, az egész alig jobb közepesnél. Okosabb vagy, mint egy 5.-es? Pedig a díszlettel, és a castinggal sincs baj, és még a formátum sem olyan rossz. Részletek erre>> ..
Elérkezett hát a vége az első évadnak, minden sakkfigura a helyén, jöhet a finálé, amitől az állunk a padlót veri majd, legalábbis erre számított minden lelkes fan, de amit kaptunk, az közel sem lett annyira hubazmeges vagy ütős, mint reméltük - lehet a végére elfogyott a…..
Folytatódik a Davis fater ügy, legalábbis a cím ezt sugallja, de hol van Miller hadnagy? Vagy csak nem figyeltem valamire? Mindegy, jó kis sorozat lett ebből a Harmadik műszakból, az első évad DVD-je ott vigyorog a polcon, majd ledarálom nyáron. Lassítva futó lábakkal nyitunk, Davis…..
Jöhet Cruz őrmester és az ő szopatása, gyilkossággal vádolja az utána besúgóval is feszt nyomozó Finney kapitány, ennyit kell tudni a rész előtt, no meg azt, hogy Cruz hadnagy orra pont olyan, mint Bunyós Pityunak az ATV sztáristállóból. Ettől még jócsaj persze. Sasha is, aki a…..
Drámai a cím, hát már semmi nincs biztonságban a webes kémek előtt? Nincs hát, amit egy embernél több tud, az nem titok, így lehet csemegézni a legjobb drámai és vígjáték sorozatra első körben jelölt 10 címen, sírni, hogy ki nem került be, és dühösen kommentelni, hogy…..
Az előző részben meg lett fenyegetve egy besúgó, ki lett nézve egy újoncrendőr szép mentősnéninek, ágybavalónak, és hulla lett találva, nyakában táblával. Itt nyitunk, a kamera kéjes élvezettel mutatja a sebeket, az üveges szemeket, a fehér bőrt, HULLA BAZMEG, értjük. Mivel…..
Megkésve, de törve nem. Direkt az adás napjára időzítve, hogy amúgy viszatekintőleg. A maival nem fogunk késni, ígérjük. Ez az egyik olyan rész, ami azzal kezdődik, hogy House még nem cinikus, mogorva pöcs, hanem csak egy ember alsógatyában, akinek nagyon reggel van, és nagyon…..
Az előző részben oly sok minden nem történt, csapjunk rögvest a lecsóba! Teddel nyitunk, a Radioaktív Emberrel, aki a sivatagban bujdokol, egy kafa kis házban, laptoppal az asztalon, ami ugyan nem csatlakozik a netre, de mégis csetel valakivel. Újabb hírót lengetnek be nekünk, csaj,…..
Angie24 2007.06.14 14:27:59
Ez az a rész, amiben House megkínoz egy kómást, egy égési sérültet, meg saját magát, tönkreteszi egy ember karrierjét, lsd-zik és a végén kurvát hívat. De kezdjük az elején.Exhippi szülők és a tökéletes gyerek, akinek apu és anyu barát, sőt haver. Apuka haver és tinifiú…..
A TV2 volt oly bűbáj, hogy tájékoztasson minket a Házdoktor szinkronnal kapcsolatban, gondoltuk megér egy posztot a dolog. Ami Hugh Laurie magyar hangját illeti, azt mindenki tudja, hogy a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor szinkronizálta addig, amíg bírta, és ezt tessék…..